ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Καλα κόπηκε το hd και έκαναν downscale την εικόνα του hd στο N sd? η ηταν θέμα της νοβα;

Καλα κόπηκε το hd και έκαναν downscale την εικόνα του hd στο N sd? η ηταν θέμα της νοβα;
Και στο Ηρακλειο το ιδιο εγινε στο SD. Δεν ξερω αμα κοπηκε το HD δεν εχουμε ληψη ακομα

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και με πρόλαβες. Έβλεπα HD μέσω Nova, το οποίο εντελώς ξαφνικά κόπηκε κι έγινε ένα κακό downscale του στην απλή ΝΕΡΙΤ. Η SPORTS παίζει κανονικά. Το ίδιο συνέβη με την ψηφιακή συχνότητα της NEPIT-Nova.

Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Στην Νοβα πάντως έπαιζε κανονικά το HD

Πως γίνεται να έβλεπες εσυ κανονικά και σε εμάς τους 2 να κόπηκε το hd της νοβα;; Τον είδες μεχρι το τέλος τον αγωνα;;

Και σε εμένα κόπηκε μέσω νοβα, λίγο πριν το τέλος και ακόμα δεν παίζει. Δεν έχει πρόβλημα μόνο το HD, αλλά όλα τα κανάλια που είναι στην 11938 (History, Fox, NG wild κ.α.)

Last edited:
Για την ακρίβεια, αυτήν την στιγμή μου βγαίνει το παράθυρο με το μήνυμα για αναζήτηση σήματος στη ΝΕΡΙΤ HD μέσω Nova. Σωστά, μόλις έλεγξα και τα FOX, έχει βγει down ολόκληρη η συχνότητα.

Last edited:
Και στην Χιο 2 λεπτά πριν ληξει το παιχνίδι γύρισε σε N HD .Τωρα παλι ειναι κανονικα το SD.

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν παίζει το ΝΕΡΙΤ 1 και ΝΕΡΙΤ SPORTS (LIVE) από το site της nerit.gr. Τώρα που γίνεται και το παγκόσμιο κύπελλο δεν έπρεπε να παίζουν?

Δεν μου ανοίγει εμένα και μου γραφει στην οθόνη όταν πατάω play τα εξής: ''201 Unable to load stream or clip file, connection failed, clip:[Clip] nerit-1-geo". Δηλαδή? Τι να συμβαίνει?

Μήπως είσαι εκτός Ελλάδας;
Κάποια στιγμή που το είχα δοκιμάσει ήθελε ελληνική ip

Αν δεν είσαι στο εξωτερικό -και αυτό για τα προγράμματα με δικαιώματα του ΝΕΡΙΤ Sports έχει περιορισμό, της ΝΕΡΙΤ θα τα έβλεπες- μήπως δεν έχεις καλό σήμα; Η τίποτα συμβαινει με το σύστημα που ανεβάζεις τα βίντεο.

To NSports μου έβγαλε αυτό το μήνυμα αλλα μετά άρχισε να παίζει κανονικά.

Και το Ν1 το ίδιο. Η εικόνα όμως, μαύρο χάλι.

To μήνυμα περί ελλείψεως δικαιωμάτων παίζει όταν στην τηλεόραση προβάλλονται διαφημίσεις (γιατί προφανώς έχουν πληρώσει για να διαφημίζονται στην tv όχι στο ίντερνετ)

Παιδιά, Ελλάδα είμαι, Κρήτη, παίζει στο σπίτι, στη δουλειά δεν παίζει, ίσως φταίει ο υπολογιστής της δουλειάς. Ευχαριστώ.

Κάνε απεγκατάσταση (unistall) τον flash player και κλείσε τον υπολογιστή σου. Μετά κάνε εγκατάσταση εκ νέου της πιο πρόσφατης έκδοσης του flash player από εδώ http://get.adobe.com/flashplayer αφού ξετικάρεις στα Optional Offers τα Google Chrome και Google Toolbar.

Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Παιδιά, Ελλάδα είμαι, Κρήτη, παίζει στο σπίτι, στη δουλειά δεν παίζει, ίσως φταίει ο υπολογιστής της δουλειάς. Ευχαριστώ.
αν η εταιρία σου δε χρησιμοποιεί κατευθείαν το ίντερνετ αλλά περνάει μέσα απο κάποιο σέρβερ ίσως φταίει αυτό.

Status
Not open for further replies.