Νερο στο πάτωμα αυτοκινήτου. Τι κάνω;

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,260
Mitilini
Μπήκε νερό στο πάτωμα στα πίσω καθίσματα. Είχα κλειστά παράθυρα ίσως την ζημιά την έκανε η σχάρα; μόνο το πάτωμα είναι βρεγμένο τα καθίσματα όχι

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τσιμούχες σε τζάμια & πόρτες είναι σε καλή κατάσταση; Πόσων ετών είναι το αυτοκίνητο; Η ταπετσαρία οροφής;

Οι τσιμούχες σε τζάμια & πόρτες είναι σε καλή κατάσταση; Πόσων ετών είναι το αυτοκίνητο; Η ταπετσαρία οροφής;
Το αυτοκίνητο είναι από το 2004

Το πάτωμα πισω μόνο είναι βρεμενο έχει φόβο για σκουριά άφησα ανοιχτό λίγο το παράθυρο και το έβαλα στον ήλιο

Το θέμα είναι ότι το που καταλήγει το νερό στο αυτοκίνητο δεν έχει σχέση με το από που μπαίνει. Οι νεροχύτες είναι το πιο πιθανό πρόβλημα, οι τσιμούχες στις πόρτες επίσης. Στο Wheeler Dealers γέμισαν την καμπίνα με καπνό για να βρουν ποιες τσιμούχες δεν είναι στεγανές!

Το πάτωμα πισω μόνο είναι βρεμενο έχει φόβο για σκουριά άφησα ανοιχτό λίγο το παράθυρο και το έβαλα στον ήλιο

ΕΑΝ κατω απο την μοκετα εχει κετσεδες, δεν νομιζω πως θα στενωσει ποτε (σχημα λογου).
Αν το αφησεις να στεγνωσουν (οι κετσεδες) με το πασο τους, πρωτα θα σαπισουν και θα βρωμανε ασχημα

Είχα το ίδιο θέμα σε ένα Beetle κι είχα φάει τον κόσμο να δω τι και πως. Τελικά, μετά από άπειρες λάθος διαγνώσεις και πεταμένα λεφτά, εντοπίστηκε στις απορροές της ηλιοροφής (που κατά τα άλλα δεν έμπαζε εμφανώς).

Καλά κουράγια!

Πολύ σωστο αυτό που λέει ο Ντίνος .
Καλύτερα να το πάς σε κάποιο ειδικό συνεργείο να τραβήξουν με την σκούπα υγρών όλα τα υγρά για να στεγνώσει .

Επισης, ας πω και μια αλλη περιπτωση (μου εχει τυχει)

Ειχε σπασει το κολαρο που γυριζει τα νερα στο ψυγειο, και μου τα ερινχε ολα μεσα στην καμπινα. Εκτιμω οτι μαλλον δεν εχεις παθει το ιδιο, αλλα βεβαιωσου κιολας οτι κατω απο τα μπροστινα καθισματα ειναι στεγνα

Επισης, ας πω και μια αλλη περιπτωση (μου εχει τυχει)

Ειχε σπασει το κολαρο που γυριζει τα νερα στο ψυγειο, και μου τα ερινχε ολα μεσα στην καμπινα. Εκτιμω οτι μαλλον δεν εχεις παθει το ιδιο, αλλα βεβαιωσου κιολας οτι κατω απο τα μπροστινα καθισματα ειναι στεγνα
Τα μπροστινά είναι στεγνά

Θα το παω σε βενζινάδικο πας και έχει μηχάνημα και το στεγνωση

Απάντηση: Re: Νερο στο πάτωμα αυτοκινήτου. Τι κάνω;

Θα το παω σε βενζινάδικο πας και έχει μηχάνημα και το στεγνωση

Τα βενζινάδικα συνήθως δεν έχουν τέτοιες σκούπες υγρών .Να πάς σε μαγαζί που κάνει καθαρισμούς σαλονιών αυτοκινήτων ,αυτοί έχουν ειδικές σκούπες που τραβούν όλο το νερό και σίγουρα ξέρουν να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις .

Re: Απάντηση: Re: Νερο στο πάτωμα αυτοκινήτου. Τι κάνω;

Τα βενζινάδικα συνήθως δεν έχουν τέτοιες σκούπες υγρών .Να πάς σε μαγαζί που κάνει καθαρισμούς σαλονιών αυτοκινήτων ,αυτοί έχουν ειδικές σκούπες που τραβούν όλο το νερό και σίγουρα ξέρουν να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις .
Το θέμα είναι να το πάω σε κάποιον να δει από που μπαίνει νερό γιατί θα ξανά γίνει το ίδιο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νερο στο πάτωμα αυτοκινήτου. Τι κάνω;

Το θέμα είναι να το πάω σε κάποιον να δει από που μπαίνει νερό γιατί θα ξανά γίνει το ίδιο

Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις .

αν θυμαμαι καλα μια φορα το ειχα αντιμετωπισει και εγω και λογω πολλων των ηταν καποιες πλαστικες ταπες που κουμπωνει ο καπλαμας στην πορτα του αυτοκινητου... θελει φανοποιο να το δει

Δεν μας γράφεις τι μάρκα είναι!
Πχ το δικό μου Πεζω έμπασε νερά βροχης από την μπροστινή πόρτα, επειδή είχε σκιστεί (ακόμα απορω πως?) ενα πλαστικό καλυμμα ΜΕΣΑ από την ταπετσαρία.
Έβγαλα την ταπετσαρία ένωσα το πλαστικο με καργα αντιμουχλικη σιλικόνη και ολα καλά από τότε.
Πώς το στεγνωσα?
Το σκούπισα όσο μπορούσα με πετσέτα και μετά το αφησα μεσα σε πάρκινγκ με αναμμένο το μοτέρ και φουλ το καλοριφέρ ,για πέντε έξι ωρες με λιγο ανοιχτά τα εμπροςπαράθυρα.
Έκαψε κάνα τριαρι τεταρτα του ρεζερβουάρ ,αλλά στέγνωσε!!!