Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

στειλτε κανα feedback στο online support οσοι εχετε ενερη συνδρομη! φαινεται πως λαμβανουν υποψην τα σχολια μας!

Κωλόφαρδοι :BDGBGDB55:

Εδώ έχουμε ένα επικό παράδοξο με τα licensing agreements: Την Season 2 την έχει αγοράσει το Amazon για την Αμερική, οπότε δεν μπορεί να το δείξει το Netflix εκεί παρότι είναι δικιά του παραγωγή! :D

http://www.theverge.com/2016/2/16/11014734/better-call-saul-season-2-netflix-availability

Εύχομαι αυτός που έφτιαξε τους υπότιτλους να τον προσλάβανε για μόνιμο! :cool:

Γενικός χαμός θα γίνεται τώρα με τα δικαιώματα ανά την υφήλιο! :p

στειλτε κανα feedback στο online support οσοι εχετε ενερη συνδρομη! φαινεται πως λαμβανουν υποψην τα σχολια μας!
Για πες που το στέλνουμε αυτό;

Κι αυτό διότι αν μαντεύω σωστα κανένα κανάλι δεν έχει τα δικαιώματα στην Ελλάδα.

Δεν λέει για PayPal...

Έχει, έχει...

απο το account σου help/support εχει κατω κατω Online chat
Ωραία θα στείλω και εγώ ένα feedback όταν πάω σπίτι. Ελπίζω σε γρήγορη εξάπλωση των υποτίτλων και στο υπόλοιπο περιεχόμενο του Netflix. Μόνο έτσι θα γίνει ανταγονοστικο στην Ελλάδα.

Αυτό τι ακριβώς κάνει ?
Πρέπει να βάλεις τους DNS τους στο AppleTV? αυτό δεν προυποθέτει να έχεις στατική IP?
Όχι.. Τα δοκίμασα όσο είχα δοκιμαστική από netflix και φαινόταν ότι μπαίνω από αμερικα, όπως φαίνεται και από Αγγλία για το bbc πχ

Εδώ έχουμε ένα επικό παράδοξο με τα licensing agreements: Την Season 2 την έχει αγοράσει το Amazon για την Αμερική, οπότε δεν μπορεί να το δείξει το Netflix εκεί παρότι είναι δικιά του παραγωγή! :D

http://www.theverge.com/2016/2/16/11014734/better-call-saul-season-2-netflix-availability

Μ'έβαλες στην πρίζα, και άναψα TV να δω αν το έχει το Amazon. Το έχει μεν, εκτός όμως του πακέτου του (κοινώς πρέπει να πληρώσεις, 3$ για την HD εκδοχή). Επίσης, δεν είναι παραγωγή του Netflix αλλά του AMC, οπότε υποθέτω ότι η Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της 2ης σεζόν για όπου ΔΕΝ υπάρχει AMC :operator:

...έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με όλους τους content providers, και είναι ακόμα αρχή, τα πράγματα θα μπλέξουν απίθανα όσο περνάει ο καιρός.

Το βέβαιο είναι ότι όσο περνάνε οι μήνες, κάτι Νόβα και τέτοια θα πάνε για φούντο.

Βιάζεσαι, καθώς πέρα από τις σειρές στα blockbusters θα ειναι πάντα πίσω, γιαυτο νόβα κλπ. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν, πέρα από το αθλητικά βέβαια ...

Αντε βρε υποτιτλιστές! Με ένα επεισόδιο έτσι για μυρωδιά θα μείνουμε;
Σε αυτό το λινκ μπορούμε να δούμε τι υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους
http://www.netflix.com/browse/subtitle/el

Χρήσιμο, επειδή μόλις ανακάλυψα το πρώτο επεισόδιο άρχιζα να δοκιμάζω απο εδώ κι από εκεί
uRllJPk.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Imdb - Love

Βγήκε νέα σειρά σήμερα!
Comedy..

Για τσεκάρετε για Ελληνικά..

Αντε βρε υποτιτλιστές! Με ένα επεισόδιο έτσι για μυρωδιά θα μείνουμε;
Σε αυτό το λινκ μπορούμε να δούμε τι υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους
http://www.netflix.com/browse/subtitle/el

Χρήσιμο, επειδή μόλις ανακάλυψα το πρώτο επεισόδιο άρχιζα να δοκιμάζω απο εδώ κι από εκεί
uRllJPk.png
Εδώ βλέπω και το Gothan αλλά μερικά επεισόδια που δοκίμασα δε έχουν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά το τσέκαρα. Μόνο το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Imdb - Love

Βγήκε νέα σειρά σήμερα!
Comedy..

Για τσεκάρετε για Ελληνικά..

Μιας και έβαλα μπροστά το Win10 app του Netflix για να τσεκάρω τους υπότιτλους, είπα να δω το πρώτο επεισόδιο..

Ο ενισχυτής μου έγραψε Dolby Digital Plus, κάτι που με χαροποίησε στην αρχή αλλά σύντομα το χαμόγελο χάθηκε από τα χείλη μου.

Παρατήρησα ότι ο ήχος ήταν μεν πολυκάναλος αλλά ακουγόταν σαν MP3 της πλάκας, ειδικά όταν υπήρχε διάλογος. Επίσης η εικόνα ήταν μεν HD αλλά απογοητευτική (για HD).

Για να επαληθεύσω τα "ευρήματα" κατέβασα το ίδιο επεισόδιο σε WebRip στα 720p (ενώ αυτό που έβλεπα από το app θεωρώ ότι ήταν 1080p - αλήθεια, μπορώ να το δω αυτό κάπου;).

Ο ήχος συνήλθε κανονικά (ο ενισχυτής μου έγραφε απλό Dolby Digital και το stream ήταν στα 640Κ) και η εικόνα βελτιώθηκε (κάπως).

Δε μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε.. Η γραμμή μου δίνει άνετα 100Mbps οπότε δε νομίζω να ήταν θέμα bandwidth. Το δοκίμασα 2 - 3 φορές για να βεβαιωθώ, κάθε φορά με τα ίδια αποτελέσματα.

Έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι παρόμοιο;

Μόλις το δοκίμασα και μου κλείδωσε σε 4Κ :D Όχι απ'αυτό το 4Κ που σου πέφτουν τα μάτια στο πάτωμα (πχ Narcos) αλλά τουλάχιστον πολύ καλό.

Ο ήχος γράφει (και είναι) 5.1 αλλά δε μπορώ να σου πω πάρα πολλά λόγω του ανύπαρκτου προσωρινού μου setup (soundbar :BDGBGDB55: )

Παιδιά μόλις γράφτηκα για να τσεκάρω το Netflix, τις σειρές τις βρίσκω κανονικά...πλην House of Cards. Τι παίζει δεν είναι ακόμη διαθέσιμη η σειρά ή πήρε τα δικαιώματα στην Ελλαδα το ote tv?