Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Γεια σας. Αύριο μου έρχεται η Panasonic 55cr430e.Με αυτή, ενα PS4 και 24αρα γραμμη ΟΤΕ,θα την παλεψω για υλικό 4Κ ?

Απάντηση: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σημερα προσπαθησα να μπω με vpn se us περιεχομενο και μου εβγαλε μηνυμα να απενεργοποιησω τον proxy η unblock που χρησιμοποιω. Δοκιμασε καποιος αλλος που ειχε προσβαση σε περιεχομενο αλλων χωρων ; Αν το μπλοκαραν αντε γεια παντως.

Γεια σας. Αύριο μου έρχεται η Panasonic 55cr430e.Με αυτή, ενα PS4 και 24αρα γραμμη ΟΤΕ,θα την παλεψω για υλικό 4Κ ?

Κατά πάσα πιθανότητα όχι, ακόμα και αν η γραμμή σου όντως κλειδώνει στα 24Mbps.

Το μίνιμουμ λέει η Netflix ότι είναι 25Mbps, πράγμα που σημαίνει ρεαλιστικά ακόμα παραπάνω..

Αυτά προϋποθέτοντας ότι το PS4 είναι στη λίστα συμβατών συσκευών με το 4Κ του Netflix, πράγμα που δεν γνωρίζω.

Δε νομίζω ότι το PS4 μπορεί να παίξει 4Κ (ούτε καν ότι το 4Κ content φαίνεται μέσα από το app του PS4). Μόνο μέσα από την τηλεόρασή σου.

Btw σε μας τα αμερικανάκια προσθέθηκε σε 4K το Better call Saul! Eξαιρετική σειρά για όποιον δεν την έχει δει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...οποτε με την Panasonic την κατσαμε τη βάρκα. Χλωμός για Netflix λοιπόν. ..

Κανένα νέο σχετικά με υπότιτλους δεν έχουμε έτσι;

Αν το θέλεις για netflix μόνο υπάρχουν δωρεάν dns (δεν έχω πρόχειρο λινκ)

Αν θέλεις και άλλες 2-3 υπηρεσίες και πάλι εδώ με λιγότερο από ένα ευρώ το μήνα θα κάνεις δουλειά https://tunlr.com

Αυτό τι ακριβώς κάνει ?
Πρέπει να βάλεις τους DNS τους στο AppleTV? αυτό δεν προυποθέτει να έχεις στατική IP?

Εδώ λένε πως βλέπουν το Better call Saul με ελληνικούς υπότιτλους
Κάποιος να το διασταυρώσει;
Εγώ βλέπω ακόμη με unotelly usa

https://www.reddit.com/r/greece/comments/462b9t/το_netflix_έβαλε_ελληνικούς_υπότιτλουςσε_μερικά/

Edit:
Ok το επιβεβαιώνω εγώ επειδή πριν δοκίμαζα την season 1. Μόνο η Season 2 έχει ελληνικούς υπότιτλους προς το παρών
6Ya361zh.jpg

Last edited:
Απάντηση: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Ναι με τις unblock υπηρεσιες θελει λιγο ψαξιμο αλλα υπαρχει λυση. Μας παιδευει λιγο το netflix.

Από χτες και το unblock us δεν δέχεται PayPal...
Οι καραγκιοζηδες του PP αποκλειουν μια υπηρεσία proxy ως πειρατική επειδή αυτό εξυπηρετεί τα studios...

Last edited:

Εδώ λένε πως βλέπουν το Better call Saul με ελληνικούς υπότιτλους
Κάποιος να το διασταυρώσει;
Εγώ βλέπω ακόμη με unotelly usa

https://www.reddit.com/r/greece/comments/462b9t/το_netflix_έβαλε_ελληνικούς_υπότιτλουςσε_μερικά/

Edit:
Ok το επιβεβαιώνω εγώ επειδή πριν δοκίμαζα την season 1. Μόνο η Season 2 έχει ελληνικούς υπότιτλους προς το παρών
6Ya361zh.jpg

Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα. Η season 2 ξεκίνησε χθες, με ένα επεισόδιο ως τώρα aired. Φαντάζομαι έχει μόνο αυτό το ένα επεισόδιο;;; (Να λοιπόν και μια πρωτιά, στο αμερικάνικο Netflix δεν υπάρχει season 2)

Κι αυτό διότι αν μαντεύω σωστα κανένα κανάλι δεν έχει τα δικαιώματα στην Ελλάδα.

getflix ?
What forms of payment do you accept?
We accept all major credit cards, including Visa, MasterCard, American Express, Discover and JCB through our secure payment gateway.

Δεν λέει για PayPal...

Last edited:

Πάντως το πρώτο επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους έχει ήδη βγει. Ελπίζω να εμπλουτιστεί και η ήδη υπάρχον βιβλιοθήκη σιγά σιγά...