Alexandros_Wallace
Supreme Member
Απάντηση: Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!
κάτι έχουν κάνει καθαρά για λόγους πειρατείας
Επίσης φάουλ και παράλογο.
κάτι έχουν κάνει καθαρά για λόγους πειρατείας
Επίσης φάουλ και παράλογο.
Έκανα και εγώ μια συνδρομή δοκιμαστικά, για να δω τι παίζει. Τα παρακάτω βασίζονται σε δοκιμές στο laptop μου (i7, 16GB, 4Κ οθόνη) και με γραμμή 100Mbps.
Πρώτα απ' όλα τα θετικά:
1) Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι να δεις. Παρότι το "δικό μας" Netflix είναι φτωχό σε σχέση με άλλων αγορών, υπάρχει πολύ περιεχόμενο. Κάποια καινούργια σειρά θα ανακαλύψεις, κάποια παλιά ταινία θα πεις να ξανα-δεις.
2) Η ποιότητα εικόνας είναι αποδεκτή. Ναι, στην αρχή είναι ψιλοχάλια, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα / λεπτά το bitrate ανεβαίνει (εφόσον το επιτρέπει η γραμμή μας φυσικά..) και η ποιότητα γίνεται αποδεκτή.
Αλλά:
1) Πήγα να δω τα πιο πρόσφατα (φετινά) επεισόδια από κάποιες σειρές. Δεν τα βρήκα. Μεγάλο φάουλ και για μένα deal breaker.
2) Το 4Κ δεν υποστηρίζεται σε υπολογιστές, μόνο σε συγκεκριμένες τηλεοράσεις και STBs. Επίσης φάουλ και παράλογο.
Οπότε δεν με βλέπω να την κρατάω τη συνδρομή.
Ασχημα τα νέα για όσους χρησιμοποιούν VPN για να δουν
Επειδή με κάποιο τρόπο έχω πρόσβαση σε πάρα πολλές υπηρεσίες vpn, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ πως όλο και περισσότερα αρχίζουν και δεν δουλεύουν με το netflix
Το unotelly ακόμη κρατάει αλλά δεν ξέρω κι αυτό για πόσο, αν και είναι smartDNS και όχι VPN
Δεν συστήνω αγορά vpn γι αυτές τις μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση
σε εμενα μεσω Chromecast με Subflicks κ Super Netflix δεν δουλευουν οι υποτιτλοι στην tv,μονο στον υπολογιστη ειμαι οκ.
Όσο κι αν δε μας αρέσει η ιδέα, δεν είναι και πολύ παράλογο αν το καλοσκεφτείς. Η Netflix έκανε ταυτόχρονα άνοιγμα σε 130 χώρες. Αν ήταν να μεταφράσει αύριο το πρωί όλα της τα προγράμματα σε όλες τις γλώσσες, τρέχα γύρευε. Προφανώς θέλουν να δουν ποιες αγορές έχουν νόημα εμπορικά, ώστε μετά να προσαρμοστούν ανάλογα.Δλδ πρώτα να τους κάνουμε ουρά τα ευρώ και μετά να βάλουν υπότιτλους..
Και ως τοτε όσοι δεν μιλάνε καλά αγγλικά τι θα κάνουν? Θα λένε περήφανα ότι έχουν συνδρομή?
Χοχοχοχ μάθανε ότι @#$&% πλακώσανε κι οι γυφτοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.