Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Δουλεύει και έχετε πρόσβαση στην αμερικάνικη λίστα ή στην ελληνική;

Φυσιολογικά βλέπει την λίστα από όπου είναι το IP που μπαίνει.
Αυτό μπορεί να αλλάξει, αν βάλεις κάποιο VPN άλλης χώρας, τότε θα δεις την λίστα αυτής της χώρας
Επίσης με ένα account στο Unblock-us η στο unotelly.com και αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες και σετάρεις τα DNS τους, μπορείς να αλλάζεις και να βλέπεις το Netflix όποιας χώρας θέλεις

Να δώσω ένα παράδειγμα.
Θέλω να δω την σειρά The Last Kingdom
Πάω στο moreflicks.com και βλέπω οτι αυτή η σειρά παίζεται σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και στο Netflix canada
Πάω στα dynamo settings του Unotelly.com και διαλέγω netflix canada
Ανοίγω το netflix και 'εχω πλέον την Canada list και βλέπω την σειρά που θέλω

Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση.

Φυσιολογικά βλέπει την λίστα από όπου είναι το IP που μπαίνει.
Αυτό μπορεί να αλλάξει, αν βάλεις κάποιο VPN άλλης χώρας, τότε θα δεις την λίστα αυτής της χώρας
Επίσης με ένα account στο Unblock-us η στο unotelly.com και αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες και σετάρεις τα DNS τους, μπορείς να αλλάζεις και να βλέπεις το Netflix όποιας χώρας θέλεις

Να δώσω ένα παράδειγμα.
Θέλω να δω την σειρά The Last Kingdom
Πάω στο moreflicks.com και βλέπω οτι αυτή η σειρά παίζεται σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και στο Netflix canada
Πάω στα dynamo settings του Unotelly.com και διαλέγω netflix canada
Ανοίγω το netflix και 'εχω πλέον την Canada list και βλέπω την σειρά που θέλω

Πολύ καλό, δεν το γνώριζα...

Επίσης το Unotelly.com που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια με έχει σώσει πολλές φορές με τα geo blocking
Κοστίζει 12,95$ το τρίμηνο (χωρίς το vpn) και ξεκλειδώνει τα πάντα...θέλει λίγο ψάξιμο για να το σετάρεις και ανάλογα με το device που χρησιμοποιείς
Ενας πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις τα dns στο ρούτερ και να ξεμπλοκάρεις όλες τις συσκευές του σπιτιού, ipad, android, smart tv, ps3/4, xbox κλπ
Ανήκει στην κατηγορία SmartDNS και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο από τα VPN
Δεν σου αλλάζει το IP και η ταχύτητα σου δεν χάνει τίποτα, ενώ με οποιοδήποτε VPN κάποιο χάσιμο στην ταχύτητα θα το έχεις

Ενα ακόμη συν είναι οτι μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για μια δυο εβδομάδες -δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς-
Προτιμήστε από τα DNS και τους global σερβερς, αυτά που έχετε το μικρότερο ping
Εγώ έχω βάλει σαν primary το London και σαν Secondary Frankfurt
178.62.32.60
176.67.169.172
(Φυσικά το να βάλεις μόνο τα DNS δεν σε ξεμπλοκάρει, θα πρέπει να συνδεθείς στο unotelly.com με active account και να κάνεις update ip
Στην σελίδα Dynamo μπορείς να διααλέξεις χώρα για Netflix, καθώς και πάρα πολλές άλλες υπηρεσίες TV αν έχεις τα κατάλληλα accounts εννοείται
w5nYuD0.jpg
Hulu, amazon instant video, Netflix, Canal plus, Bein sports, xfinity, Direct tv, Pndora είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που απολαμβάνω εδώ και χρόνια με το Unotelly με τις κατάλληλες εφαρμογές και accounts που έχω

Last edited:
Re: Το "NETFLIX&quot ; τώρα και στην Ελλάδα !!

Επίσης το Unotelly.com που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια με έχει σώσει πολλές φορές με τα geo blocking
Κοστίζει 12,95$ το τρίμηνο (χωρίς το vpn) και ξεκλειδώνει τα πάντα...θέλει λίγο ψάξιμο για να το σετάρεις και ανάλογα με το device που χρησιμοποιείς
Ενας πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις τα dns στο ρούτερ και να ξεμπλοκάρεις όλες τις συσκευές του σπιτιού, ipad, android, smart tv, ps3/4, xbox κλπ
Ανήκει στην κατηγορία SmartDNS και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο από τα VPN
Δεν σου αλλάζει το IP και η ταχύτητα σου δεν χάνει τίποτα, ενώ με οποιοδήποτε VPN κάποιο χάσιμο στην ταχύτητα θα το έχεις

Ενα ακόμη συν είναι οτι μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για μια δυο εβδομάδες -δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς-
Προτιμήστε από τα DNS και τους global σερβερς, αυτά που έχετε το μικρότερο ping
Εγώ έχω βάλει σαν primary το London και σαν Secondary Frankfurt
178.62.32.60
176.67.169.172
(Φυσικά το να βάλεις μόνο τα DNS δεν σε ξεμπλοκάρει, θα πρέπει να συνδεθείς στο unotelly.com με active account και να κάνεις update ip
Στην σελίδα Dynamo μπορείς να διααλέξεις χώρα για Netflix, καθώς και πάρα πολλές άλλες υπηρεσίες TV αν έχεις τα κατάλληλα accounts εννοείται
w5nYuD0.jpg
Hulu, amazon instant video, Netflix, Canal plus, Bein sports, xfinity, Direct tv, Pndora είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που απολαμβάνω εδώ και χρόνια με το Unotelly με τις κατάλληλες εφαρμογές και accounts που έχω

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Με ενδιαφέρει κυρίως το hulu, netflix και ισως amazon instant video, bfi player, canal plus.

Πρέπει να υπάρχει αμερικανική πιστωτική για να γίνεται η πληρωμή της συνδρομής τους ;
Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν κάποιες extra χρεώσεις;
Δηλαδη για το hulu θα πληρώνουμε μονο 7,99$ και τα ~5$ το μήνα γιατί το unotelly;

Πάντως για να αξίζει τον κόπο μια υπηρεσία σαν το unotelly, καλό είναι να το χρησιμοποιούμε και για άλλες υπηρεσίες πέρα του netflix, για να έχει περισσότερο νόημα η χρήση του. Αμερικανικό netflix μπορούμε να έχουμε και με μια απλή αλλαγή του dns στην συσκευή μας, από τις λίστες που υπάρχουν ελεύθερες στο ίντερνετ.

Last edited:
Re: Το "NETFLIX&q uot ; τώρα και στην Ελλάδα !!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Με ενδιαφέρει κυρίως το hulu και ισως amazon instant video, bfi player, canal plus.

Πρέπει να υπάρχει αμερικανική πιστωτική για να γίνεται η πληρωμή της συνδρομής τους ;
Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν κάποιες extra χρεώσεις;
Δηλαδη για το hulu θα πληρώνουμε μονο 7,99$ και τα ~5$ το μήνα γιατί το unotelly;

Πάντως για να αξίζει τον κόπο μια υπηρεσία σαν το unotelly, καλό είναι να το χρησιμοποιεί και για άλλες υπηρεσίες πέρα του netflix. Γισ να έχει περισσότερο νόημα καθώς το αμερικανικό netflix μπορούμε να το έχουμε και με μια απλή αλλαγή του dns στην συσκευή μας, από τις λίστες που υπάρχουν ελεύθερες στο ίντερνετ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω για το τι ισχύει αυτή τη στιγμή από Ελλάδα με τα capital controls
Το Amazon prime video το είχα αγοράσει κανονικά για ένα χρόνο με την webuy αλλά τώρα υποθέτω οτι δεν γίνεται
Οσο για τα υπόλοιπα, έχω accounts από φίλο που έχει τα πάντα και του πληρώνω κάποιο μέρος της ζημιάς
Με το Hulu υπήρχε ένα πρόβλημα επειδή είχε πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά πλέον υπάρχει και συνδρομή χωρίς διαφημίσεις με 11,99$ και πραγματικά αξίζει, έχει έναν πραγματικά τεράστιο κατάλογο με σειρές, μακάρι να έρθει κι αυτό κάποτε στην Ελλάδα

Για το unotelly.com επίσης πληρώνω από το paypal balance που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα

Εννοείται η υπηρεσία είναι γι αυτούς που θέλουν να βλέπουν τα πάντα χωρίς γεωγραφικά μπλοκαρίσματα και όχι για όλους
Εγώ πάντως τους πληρώνω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν γιατί εκτός από αυτά που προσφέρουν με 12,99 τους 3 μήνες, έχουν και άψογο support
Γενικά έχω να κάνω download κάτι χρόνια και με streaming απο Netflix/hulu/hbo go βλέπω ότι θέλω "σχεδόν νόμιμα" -Δεν βλέπω φυσικά τις καινούργιες ταινίες που κυκλοφορούν παράνομα στα torrents, αλλά κάποτε όλες θα φτάσουν και στο netflix/amazon/hulu...δεν βιάζομαι :)

υπαρχει φυσικα το θεμα με τους υποτιτλους με ολα αυτα.... και δεν μπορει ολη η οικογενεια να βλεπει χωρις υποτιτλους.
Επισης δεν εχουν παιδικα μεταγλωτισμεννα.

Αν καποιος δεν εχει θεμα με αυτα και εχει καλη ιντερνετ , ειναι πολυ καλη λυση.

Οντως αυτό είναι βασικό για όσους δεν ξέρουν αγγλικά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και αν εμφανιστούν ελληνικοί υπότιτλοι
Με απλά λόγια το Νετφλιξ είναι άχρηστο για όσους δεν μπορούν να δουν ταινίες στην αγγλική η σε κάποια άλλη από τις γλώσσες που υποστηρίζει
Για αυτούς, το νοβα/οτε tv η downloading είναι η μοναδική λύση
Πάντως προσωπικά δεν είμαι και φοβερός στα αγγλικά...ειδικά προφορικά δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ με εγγλέζο με τίποτα.
Ούτε ακουστικά θα μπορούσα να παρακολουθήσω...αλλά ευτυχώς με αγγλικούς υπότιτλους δεν έχω πρόβλημα...για μένα δηλαδή έκατσε μια χαρά η περίπτωση

Απάντηση: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

http://www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content

netflix USA vs the World

καταταξη ελλάδας :

Country # of TV Shows # of Movies Percentage of US TV Library (by title count) Percentage of US Movie Library (by title count)
United States 1157 4593 100.00% 100.00%

Pakistan 328 1440 28.35% 31.35%
Bangladesh 328 1440 28.35% 31.35%
Greece 328 1440 28.35% 31.35%
Germany 328 1,440 28.35% 31.35%
Belarus 328 1440 28.35% 31.35%
Lebanon 328 1440 28.35% 31.35%
Kuwait 328 1440 28.35% 31.35%
Afghanistan 328 1440 28.35% 31.35%
Tajikistan 328 1440 28.35% 31.35%
Bahrain 328 1440 28.35% 31.35%
Malta 328 1440 28.35% 31.35%
Brunei Darussalam 328 1440 28.35% 31.35%
Yemen 328 1439 28.35% 31.33%
Serbia 328 1439 28.35% 31.33%

λίστες ελλάδας:

http://www.finder.com/gr/netflix-tv-shows

http://www.finder.com/gr/netflix-movies

χαρτης

http://www.finder.com/global-netflix-library-totals

κολπα:
http://fieldguide.gizmodo.com/use-these-secret-codes-to-unlock-netflixs-hidden-catego-1751536273

Re: Απάντηση: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

http://www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content

netflix USA vs the World

καταταξη ελλάδας :

Country # of TV Shows # of Movies Percentage of US TV Library (by title count) Percentage of US Movie Library (by title count)
United States 1157 4593 100.00% 100.00%

Pakistan 328 1440 28.35% 31.35%
Bangladesh 328 1440 28.35% 31.35%
Greece 328 1440 28.35% 31.35%
Germany 328 1,440 28.35% 31.35%
Belarus 328 1440 28.35% 31.35%
Lebanon 328 1440 28.35% 31.35%
Kuwait 328 1440 28.35% 31.35%
Afghanistan 328 1440 28.35% 31.35%
Tajikistan 328 1440 28.35% 31.35%
Bahrain 328 1440 28.35% 31.35%
Malta 328 1440 28.35% 31.35%
Brunei Darussalam 328 1440 28.35% 31.35%
Yemen 328 1439 28.35% 31.33%
Serbia 328 1439 28.35% 31.33%

λίστες ελλάδας:

http://www.finder.com/gr/netflix-tv-shows

http://www.finder.com/gr/netflix-movies

χαρτης

http://www.finder.com/global-netflix-library-totals

κολπα:
http://fieldguide.gizmodo.com/use-these-secret-codes-to-unlock-netflixs-hidden-catego-1751536273

κανωντας κλικ στο tv shows εχει 38 σειρες με 6 στηλες, με την τελευταια στηλη να εχει 5 αντι για 6.
συνολο 227 και οχι 338 που αναφερει το link.

εκτος και αν τα μετρανε αλλιως πχ και την καθε season.

απο αυτη την λιστα http://www.finder.com/gr/netflix-tv-shows
οσα δοκιμασα δεν υπαρχουν στον ελληνικο καταλογο του netflix.
πχ fargo
The Book of Eli
Dobermann
και αλλα πολλα

Last edited:

Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω για το τι ισχύει αυτή τη στιγμή από Ελλάδα με τα capital controls
Το Amazon prime video το είχα αγοράσει κανονικά για ένα χρόνο με την webuy αλλά τώρα υποθέτω οτι δεν γίνεται
Οσο για τα υπόλοιπα, έχω accounts από φίλο που έχει τα πάντα και του πληρώνω κάποιο μέρος της ζημιάς
Με το Hulu υπήρχε ένα πρόβλημα επειδή είχε πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά πλέον υπάρχει και συνδρομή χωρίς διαφημίσεις με 11,99$ και πραγματικά αξίζει, έχει έναν πραγματικά τεράστιο κατάλογο με σειρές, μακάρι να έρθει κι αυτό κάποτε στην Ελλάδα

Για το unotelly.com επίσης πληρώνω από το paypal balance που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα

Εννοείται η υπηρεσία είναι γι αυτούς που θέλουν να βλέπουν τα πάντα χωρίς γεωγραφικά μπλοκαρίσματα και όχι για όλους
Εγώ πάντως τους πληρώνω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν γιατί εκτός από αυτά που προσφέρουν με 12,99 τους 3 μήνες, έχουν και άψογο support
Γενικά έχω να κάνω download κάτι χρόνια και με streaming απο Netflix/hulu/hbo go βλέπω ότι θέλω "σχεδόν νόμιμα" -Δεν βλέπω φυσικά τις καινούργιες ταινίες που κυκλοφορούν παράνομα στα torrents, αλλά κάποτε όλες θα φτάσουν και στο netflix/amazon/hulu...δεν βιάζομαι :)

Screen_Shot_2016_01_14_at_16_39_40.png

απο οτι βλεπω netlix, amazon και HBO Go μπορουν να μοιραστουν τα passwords.
το ιδιο ισχυει και για τις υπηρεσιες unblock οπως unotelly, unblockus κτλ;

Παλληκάρια, η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται μόνο απο την ταχύτητα της σύνδεσής σου, ή παιζει ρόλο και το application? Και εξηγούμαι...
Δεν μπορώ με τίποτε να φορτώσω το netflix στην LG LW570s τηλεόρασή μου. Βλέπω netflix απο το application του WD media player, με όχι καλή ποιότητα. Αξίζει να δοκιμάσω PS3? ή η φτωχή μου 24αρα (στην πραγματικότητα 7αρα) δεν σηκώνει καλύτερη ποιότητα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αποστόλης

Παλληκάρια, η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται μόνο απο την ταχύτητα της σύνδεσής σου, ή παιζει ρόλο και το application? Και εξηγούμαι...
Δεν μπορώ με τίποτε να φορτώσω το netflix στην LG LW570s τηλεόρασή μου. Βλέπω netflix απο το application του WD media player, με όχι καλή ποιότητα. Αξίζει να δοκιμάσω PS3? ή η φτωχή μου 24αρα (στην πραγματικότητα 7αρα) δεν σηκώνει καλύτερη ποιότητα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αποστόλης

ΣαφεςτατΑ παίζει ρόλο το hardware, και εξηγούμαι...ένας φίλος εχει lg 4K και το Netflix του βγάζει στις ταινίες που ειναι 4K το αντιςτοιχο icon....εγω με το PS3 στην ίδια ταινία βλέπω μόνο το HD. Εγω βλέπω στο PS3 και ειμαι ευχαριστημένος με την εικόνα και τον πολύκανάλο ήχο!

Some members use proxies or β€œunblockers” to access titles available outside their territory. To address this, we employ the same or similar measures other firms do. This technology continues to evolve and we are evolving with it. That means in coming weeks, those using proxies and unblockers will only be able to access the service in the country where they currently are. We are confident this change won’t impact members not using proxies.

link

Last edited by a moderator:

Λογικο μεν γιατι μετα απο τετοιο παγκοσμιο ανοιγμα δεν μπορουν να αφησουν "κενα" να αιωρουνται.
Ατυχοι αυτοι που βλεπαν ηδη Νetflix αλλων χωρων,να τους ελειπε η παγκοσμιοποιηση.

αν θελει να ειναι ενταξει το νετφλιξ απεναντι στους πελατες του, θα επρεπε να τιμολογει αναλογα τοτε τις υπηρεσιες του.

Αν δηλ. στην Αμερικη χρεωνει 10$ και προσφερει 1000 ταινιες (παραδειγμα) και στην Ελλαδα προσφερει 300 ταινιες, τοτε θα επρεπε να κοστιζει 3 ευρω περιου.

Αυτο ειναι το σωστο... δε μπορεις να κοστολογεις το ιδιο μια "κουτσουρεμενη" υπηρεσια (και χωρις υποτιτλους) το ιδιο!

Αν το κανει, απλα θα χασει πελατες.

http://www.stuff.co.nz/technology/75935460/netflix-says-it-wants-to-block-proxies-and-vpns-can-it

Πραγματικά είναι μια καλή απορία με ποιο τρόπο θα μπλοκάρει το Netflix ολα τα smartdns και ολα τα vpn
Θα αρχίσει να banάρει ip's ασύστολα;
Και ποια θα είναι η απάντηση αυτών των services που τα τελευταία χρόνια κονομάνε πολύ καλά φράγκα
Για να δούμε

Last edited: