Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Όχι και όχι δυστυχώς. Σε κάθε υπάρχουν συγκεκριμένες σειρές και ταινίες διαθέσιμες ανάλογα με τα δικαιώματα.

Σήμερα έλαβα το παρακάτω :

Γιατί αλλάζουν οι μηνιαίες τιμές μας

Netflix
Περισσότερα από αυτά που σας αρέσουν
Γεια σου DIMITRIOS,
Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει.
Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 13,99 από την ημερομηνία: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.
Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε.
Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας.
–Η ομάδα του Netflix

καλησπερα , και σε μενα ηρθε το εξης :

Γεια σου SP,
Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει.
Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 13,99 από την ημερομηνία: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.
Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε.

Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας.

–Η ομάδα του Netflix

νεος λογαριασμος στα 11.99 ακομα... πραγματικά δεν εχω καταλαβει πως τρεχουν το billing τους. Μαλλον ανεβαζουν τις τιμες σε μικρες μαζες για ελεγχουν τις διακοπες συνδρομων ?

4fk4Lzb.jpg

απο την ημερα της επισημης ανακοινωσης του νετφλιξ σου αφήνουν εναν μήνα με την παλιά τιμή και σου αυξάνουν την τιμή απο τον επομενο.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μιλάμε για μια αγορά η οποία έχει τρομερό ανταγωνισμό. Όχι σαν την Ευρώπη. Εκεί η τιμή θεωρείται ακριβή με βάση τον ανταγωνισμό.

Για τις σειρές του Netflix ξέρουμε πάνω κάτω πότε θα τις ανεβάσουν ,για τις υπόλοιπες σειρές υπάρχει κάποια ενημέρωση πότε θα τις ανεβάσουν με ελληνικούς υπότιτλους ;

Σειρές όπως : Arrow ,Gotham κ.τ.λ ξέρουμε πότε θα ανέβουν άλλες σεζόν ;

Υ.Γ:Μου ήρθε ,όπως το περίμενα ,σήμερα το μήνυμα για την αύξηση της συνδρομής .

Τα δικαιώματα για το Arrow στην Ελλάδα τα έχει το Σταρ. Για το Gothan τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχει η Nova. Όταν λήξουν τα δικαιώματα ίσως τότε να τα βάλουν. Για σιγουριά κάνε ένα request στη σελίδα του Netflix.

το ειχα ανοιξει μεσω chrome στο μαγαζι το μεσημερι.
εκανα ενα ξεκαθαρισμα στον δικο μου προφιλ ταινιων και σειρων που δεν ηθελα.
ερχομαι στο σπιτι και δεν παιζει σε καμια απο τις 2 τηλεορασεις βγαζοντας Σφάλμα Netflix NW-6-403.
εχω κανει επανεκινηση στο μοντεμ ρουτερ αλλα αυτο εχει σκαλωσει.
εχω 4 προφιλ απο τα οποια δεν απιζει μονο το κυριο που μου βγαζει το error.
το θεμα ειναι οτι εχει κολλησει σε αυτο το προφιλ.
εαν αλλαξω προφιλ και παω account setting δεν με αφηνει να μπω στον λογαριασμο μου!!
τι να κανω?

Netflix Site Error
We were unable to process your request.

Please go to the Netflix home page by clicking the button below.

Netflix Home

απο τον chrome παταω home αλλα τιποτε ...!!!

Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν από την εφαρμογή στο κινητό σου αύριο μέχρι τις 9 το βράδυ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα στο λύσουν άμεσα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk