Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν από την εφαρμογή στο κινητό σου αύριο μέχρι τις 9 το βράδυ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα στο λύσουν άμεσα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καταφερα και μπηκα απο αλλο προφιλ στο account,αλλα καποιο μπλκαρισμα εχει φαει και δεν ξεκολλαει ουτε με sign out all devices ουτε με reset password

απο οπερα καταφερα και μπηκα.
στον chrome συνεχιζει και βγαζει

Netflix Site Error
We were unable to process your request.

Please go to the Netflix home page by clicking the button below.

Netflix Home

στην Lg Oled το ιδιο error που ανεφερα πριν..

Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών δωρεάν από την εφαρμογή στο κινητό σου αύριο μέχρι τις 9 το βράδυ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα στο λύσουν άμεσα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κανω κληση απο την εφαρμογη,φανταζομαι κανονικα Ελληνικα

καταφερα να επικοινωνησω απο αλλο τηλεφωνο με απενεργοποιημενη την εφαρμογη netflix(χωρις login δηλαδη)αφου απο το δικο μου που εχω κανει sigh in δεν μπορουσε να παρει.
εχουν παθει ολα κοκομπλοκο και μου ειπαν απλα να περιμενω κανα 2 ημερες για να ξεμπλοκαρει.

ολη η ζημια γινεται οταν μπαινει στο πρωτο προφιλ το οποιο δεν εχει επιλογη delete.
εαν καταφερω να κανω login μετα απο πολλα clear με αλλο προφιλ,μπαινει κανονικα..!!

Και γιατί δεν διέγραψαν οι ίδιοι το πρώτο προφίλ; Δε σου έδωσαν λύση; Απλά αόριστα άστο δύο μέρες θα στρώσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γιατί δεν διέγραψαν οι ίδιοι το πρώτο προφίλ; Δε σου έδωσαν λύση; Απλά αόριστα άστο δύο μέρες θα στρώσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν μπορουν να κανουν τιποτε μου ειπαν.ειναι του συστηματος λεει..

EcrlieUh.jpg

Το μεσαίο μέγεθος υποτίτλων είναι μάλλον μικρό για την τηλεόρασή μου. Το μεγάλο μέγεθος παραείναι μεγάλο. Μήπως υπάρχει κάποια ενδιάμεση διαβάθμιση;

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

EcrlieUh.jpg

Το μεσαίο μέγεθος υποτίτλων είναι μάλλον μικρό για την τηλεόρασή μου. Το μεγάλο μέγεθος παραείναι μεγάλο. Μήπως υπάρχει κάποια ενδιάμεση διαβάθμιση;

Δοκίμασε να αλλάξεις την γραμματοσειρά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχω το τυπικο πακετο.Επειδη θελει να μπει και 3ο ατομο στην συνδρομη,θελω να το αλλαξω σε πληρες.Η συνδρομη μου πληρωνεται καθε 4 του μηνος,πραγμα που σημαινει οτι η επομενη πληρωμη θα γινει 4/10.Με συμφερει να αλλαξω προγραμμα απο τωρα ή να το αλλαξω μετα την Παρασκευη που θα γινει η πλωρωμη για να πληρωσω και αυτον τον μηνα 11 αντι για 14?Αν το αλλαξω μετα την πληρωμη,θα ειναι κατ'ευθειαν διαθεσιμο σε 4 οθονες και απλως θα ανεβει η τιμη της συνδρομης τον επομενο μηνα ή θα πρεπει να πληρωσω επι τοπου την διαφορα με το που αλλαξω προγραμμα?

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εχω το τυπικο πακετο.Επειδη θελει να μπει και 3ο ατομο στην συνδρομη,θελω να το αλλαξω σε πληρες.Η συνδρομη μου πληρωνεται καθε 4 του μηνος,πραγμα που σημαινει οτι η επομενη πληρωμη θα γινει 4/10.Με συμφερει να αλλαξω προγραμμα απο τωρα ή να το αλλαξω μετα την Παρασκευη που θα γινει η πλωρωμη για να πληρωσω και αυτον τον μηνα 11 αντι για 14?Αν το αλλαξω μετα την πληρωμη,θα ειναι κατ'ευθειαν διαθεσιμο σε 4 οθονες και απλως θα ανεβει η τιμη της συνδρομης τον επομενο μηνα ή θα πρεπει να πληρωσω επι τοπου την διαφορα με το που αλλαξω προγραμμα?

Παιζει να βλεπετε και οι 3 ταυτοχρονα? Αν οχι δεν εχεις θεμα να μεινεις στην απλη HD. Αν ναι οκ πρεπει να πας στην αλλη με τα 14 ευρα. Δεν εχω ιδεα πως θα γινει η τιμολογηση για να ειμαι ειλικρινης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Παιζει να βλεπετε και οι 3 ταυτοχρονα? Αν οχι δεν εχεις θεμα να μεινεις στην απλη HD. Αν ναι οκ πρεπει να πας στην αλλη με τα 14 ευρα. Δεν εχω ιδεα πως θα γινει η τιμολογηση για να ειμαι ειλικρινης.
Ουτως η αλλιως θα κανω το πακετο με τα 14 για να μην υπαρχουν περιορισμοι στο ποσοι θα βλεπουμε ταυτοχρονα.Απλως ρωταω αν με συμφερει καλυτερα να περιμενω να ληξει αυτος ο μηνας πριν αναβαθμισω το προγραμμα.

Πριν λίγες ημέρες εγκατέστησα στο LapTop μου το Avast antivirus και μου έδωσε δοκιμαστικά για 7 ημέρες free VPN.

Μπήκα στο τούρκικο Netflix και έφτιαξα νέα συνδρομή με MasterCard, 4K , 4 συσκευές ταυτόχρονη θέαση με
41,99 λίρες τον μήνα.
Δηλαδή 6,78 ευρώ ανά μήνα !!!!
Απορώ πως αυτό δεν το έκανα ένα χρόνο πριν... :grandpa:

Πληροφοριακά δεν είδα καμιά διαφορά σε σειρές η ταινίες με το Ελληνικό.
Όλα είναι ίδια !! :aktion033:

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πριν λίγες ημέρες εγκατέστησα στο LapTop μου το Avast antivirus και μου έδωσε δοκιμαστικά για 7 ημέρες free VPN.

Μπήκα στο τούρκικο Netflix και έφτιαξα νέα συνδρομή με MasterCard, 4K , 4 συσκευές ταυτόχρονη θέαση με
41,99 λίρες τον μήνα.
Δηλαδή 6,78 ευρώ ανά μήνα !!!!
Απορώ πως αυτό δεν το έκανα ένα χρόνο πριν... :grandpa:

Πληροφοριακά δεν είδα καμιά διαφορά σε σειρές η ταινίες με το Ελληνικό.
Όλα είναι ίδια !! :aktion033:
Eχεις κανονικα ελληνικους υποτιτλους?

Mετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου του VPN τί γίνεται;

Σαν τι να γίνει , δεν παίζει κάποιο ρόλο με την συνδρομή.

Το θέμα είναι να βρεις VPN έστω και για 5-10 λεπτά και να φτιάξεις νέα συνδρομή.

Αν θέλω εγώ τώρα για παράδειγμα να ακυρώσω η αλλάξω πρόγραμμα στη συνδρομή μου θα το κάνω μέσα
από το mail μου !