Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

ναι, Αθήνα είμαι.
Παίζει κανονικά.
Δοκίμασα ένα ντοκυμαντέρ εκείνη την ώρα, ~2.7Mbps bitrate έδινε

Το fast.com που είναι site του netflix που μετρά την ταχύτητα σύνδεσης με αυτο(που φαίνεται και μέσα από τα settings), έχει αντιστοιχία με το bitrate του προγράμματος που βλέπουμε ή ...ου; Δηλ αν η ταχυτητα ειναι 20mbps τοτε ολα τα θεαματα θα εχουν την ιδια ταχυτητα;

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το fast.com που είναι site του netflix που μετρά την ταχύτητα σύνδεσης με αυτο(που φαίνεται και μέσα από τα settings), έχει αντιστοιχία με το bitrate του προγράμματος που βλέπουμε ή ...ου; Δηλ αν η ταχυτητα ειναι 20mbps τοτε ολα τα θεαματα θα εχουν την ιδια ταχυτητα;

Απλό speedtest για την γραμμή σου είναι.
Δεν έχει σχέση με το bitrate που θα έχουν οι ταινίες/σειρές στην θέασή σου από το netflix.

Χριστος Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
Για να καταλαβω , οτν πατήσω το info στο τηλεκοντρολ τι ταχύτητα πρέπει να διαβάσω;
Eυχαριστω !!

αν διαβαζεις πανω απο 2,5mbs καλα εισαι.

Αν δεις τιποτα 1,5mbs να σε ζωνουν τα φιδια.

Αν δεις κατω απο 1 mbs κλειστο και αστο για μια αλλη φορα....

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

αν διαβαζεις πανω απο 2,5mbs καλα εισαι.

Αν δεις τιποτα 1,5mbs να σε ζωνουν τα φιδια.

Αν δεις κατω απο 1 mbs κλειστο και αστο για μια αλλη φορα....

Ευχαριστώ πολύ !!

Tραγικα πραγματα, χειροτερα και απο yifi καποιες φορες και εχω και premium.
Aν δεν αλλαξει κάτι μέχρι το τέλος του μήνα εμενα με χάνουν.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

15.8 εκατομμυρια x 10 ευρω = 158 εκατομμυρια ευρω !
Φυσικα ειναι ΠΟΛΥ παραπανω !

Αν ειναι να γυριζουν βλακειες οπως το Salvation ... κλαιμε τα λεφτουδακια ΑΠΟ ΤΩΡΑ. :bigcry:

Με 183 εκατομμύρια συνδρομητές και αξία λίγο πάνω από 187 δισεκατομμύρια $ έχει ξεπεράσει και την Disney.

Δεν μιλάω για το κανάλι το Disney + που ξεκίνησε πολύ δυνατά με 50 εκατομμύρια συνδρομητές σε 5 μήνες.

Μιλάω για ολόκληρο τον κολοσσό της Disney που αυτή την στιγμή έχει μικρότερη χρηματιστηριακή αξία από την Netflix.

Καλησπέρα σε όλους!Περιμένω μετα χαράς να παραλάβω τη καινούργια μου τηλεόραση και επιτέλους θα ήθελα και εγω να δω πως είναι αυτο το 4K στο netflix!
Διάβασα αρκέτες σελίδες πιο πίσω και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα..
Έχω Vodafone γραμμή 24άρα που τώρα το ρούτερ είναι κλειδωμένο στα 11.000kbps κατεβάζω με 800Kb/s περίπου αν τα λέω σωστά όπως πήγα τώρα να κατεβάσω τώρα κάποιους drivers της ΝVidia.έχω λογαριασμο netflix με τον αδερφό μου , αυτόν μα τους 4 χρήστες που λογικά είναι και 4k ανάλυση.
Μέχρι τώρα βλέπουμε σειρές απο το τάμπλετ σε συνεργασία με το chromecast απροβλημάτιστα, πολλές φορές μπορεί να βλέπει η κοπέλα μου netflix και εγω να βλέπω Vodafone tv απο το τάμπλετ μου χωρίς κάποιο πρόβλημα!Σειρές καινούργιες, outlander , casa, κτλπ..

Τώρα που θα παραλάβω τη καινούργια τηλεόραση θα μπορώ να βλέπω 4k σειρές?:damnyou:εντάξει μια βαράτε απλά κάποιος φίλος μου είπε ότι δε τραβάει και τόσο πολύ το 4k.Εδω μου είπε κάποιος ότι πρέπει τουλάχιστον να εχω σταθερη γραμμη στα 15.000 kbs.

Τι γίνεται τελικά , υπάρχει περίπτωση να δω 4k έστω και όταν κλειδωνει 13,500 kbs όταν είναι στις καλές του μέρες?
Η Vodafone έχει και 30 αρα γραμμή , με αυτή θα είμαι εντάξει η να πάω στα 50?

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τώρα που θα παραλάβω τη καινούργια τηλεόραση θα μπορώ να βλέπω 4k σειρές?:damnyou:εντάξει μια βαράτε απλά κάποιος φίλος μου είπε ότι δε τραβάει και τόσο πολύ το 4k.Εδω μου είπε κάποιος ότι πρέπει τουλάχιστον να εχω σταθερη γραμμη στα 15.000 kbs.

Τι γίνεται τελικά , υπάρχει περίπτωση να δω 4k έστω και όταν κλειδωνει 13,500 kbs όταν είναι στις καλές του μέρες?
Η Vodafone έχει και 30 αρα γραμμή , με αυτή θα είμαι εντάξει η να πάω στα 50?
Αυτή την περίοδο λόγω των γνωστών περιορισμών από την Ε.Ε στην Netflix, όλες οι δημοφιλείς σειρές σε 4Κ κλειδώνουν στα 7.62Mbps οπότε θα είσαι εντάξει αν τα περίπου 11Mbps που έχεις στην γραμμή σου τα μεταφέρεις με καλώδιο Ethernet στην 4Κ TV και δεν έχεις άλλη συσκευή που να τραβάει bandwidth από το Internet την ώρα της 4Κ θέασης.

Όταν κι αν (πιστεύω όταν) ξανάρθουμε στην προ COVID-19 κατάσταση του Netflix, το 4Κ μπορεί να φτάσει max 15.25 Mbps που προφανώς δεν θα το πιάνεις, οπότε εσύ μπορεί να ανέβεις από το 7.62Mbps που έχεις τώρα μέχρι εκεί που μπορεί η γραμμή σου.

Ακούω ότι οι 50αρες γραμμές έχουν πέσει στα 5 ακριβότερα από τις 24αρες (τον μήνα) οπότε πήγαινε εκεί κατευθείαν.

Οποτε θα το τσεκάρω εγώ και θα το δω αλλά σε νορμάλ συνθήκες χρειάζονται 15.25 Mbps όπως μου φιλος εδώ μέσα.Αρα αν η 30αρα της Vodafone μπορεί να είναι εντάξει αν όντως είναι 30, σωστά? Τις πενηντάρες τουλάχιστον τις έχουν τέρμα 49.9 εδώ στη Λάρισα...

Eγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις ταινίες και τις σειρές, πιστεύω το NETFLIX είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Οποτε θα το τσεκάρω εγώ και θα το δω αλλά σε νορμάλ συνθήκες χρειάζονται 15.25 Mbps όπως μου φιλος εδώ μέσα.Αρα αν η 30αρα της Vodafone μπορεί να είναι εντάξει αν όντως είναι 30, σωστά? Τις πενηντάρες τουλάχιστον τις έχουν τέρμα 49.9 εδώ στη Λάρισα...

Kαι εγω στα 48.4 mbps τερματιζω ... αλλα αυτο δεν λεει και πολλα πραγματα.
Πριν 2 μηνες, απολαμβανα ταχυτητες απο 3.8 μεχρι 7.6 mbps (πληρωνω για 2Κ θεαση).
Δυστυχως, τα 7.6 mbps ηταν για κατι anime και cartoons (που δεν πεφτει η τηλεθεαση της αρκουδας).
Σε καινουργιες σειρες, με υψηλη θεαματικοτητα, ημουν κοντα στα 4.8 mbps (καθολου ασχημα για 2Κ).

Oμως, πριν μερικες μερες ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ στα 0.72 mbps !!!! Μιλωντας παντα για βραδυ, μετα τις 8 η 9.
Χθες το βραδυ, ανεβηκα στο 1.6 mbps. Και φυσικα η θεαση ΔΕΝ ειναι ικανοποιητικη. Αρα, ειτε εξαιτιας παροχου,
ειτε εξαιτιας Netflix ... θα πεσεις σε ασχημη εποχη για τελικες ταχυτητες !!! Τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι.

Δηλαδή να μη κάνω κίνηση ακόμη για αναβάθμιση ταχύτητας. Παρέλαβα την 55XG9505 εχθές και το απόγευμα κατά τις 7 ώρα περίπου έκανα δοκιμή το "τελευταίο χορό" και κάποια επεισόδια του "outlander", σε ένα λεπτό μόλις έπιανε 6.1 Mbps 1440 ανάλυση και σε 4-5 λεπτά περίπου έβλεπα 7.6 Mbps 2160..Επίσης δοκίμασα το "πλανήτη μας" και ένα άλλο ντοκιμαντέρ, αυτά δυσκολευόντουσαν πολύ να πιάσουν 7.6 Mbps αλλά έπιαναν άνετα 6.10 mbpsστα 1440.Ολα αυτά με σύνδεση WiFi και όλα κλειστα, ταμπλετ pc κτλπ...

Επίσης δεν είχα σπασίματα με τίποτα, απλά αν έπεφτε η ταχύτητα έπεφτε και λίγο η ποιότητα της οθόνης, δε καταλάβαινες κάτι άλλο.. Τώρα αν αυξηθεί το Bitrate του netflix θα πράξω ανάλογα. Δηλαδή πριν που το bitrate ήταν στα 15,25Mbps, ένα ρουτερ στα 13Mbps κλειδωμένο δε μπορούσε να παίξει 2160?