Το fast.com που είναι site του netflix που μετρά την ταχύτητα σύνδεσης με αυτο(που φαίνεται και μέσα από τα settings), έχει αντιστοιχία με το bitrate του προγράμματος που βλέπουμε ή ...ου; Δηλ αν η ταχυτητα ειναι 20mbps τοτε ολα τα θεαματα θα εχουν την ιδια ταχυτητα;
αν διαβαζεις πανω απο 2,5mbs καλα εισαι.
Αν δεις τιποτα 1,5mbs να σε ζωνουν τα φιδια.
Αν δεις κατω απο 1 mbs κλειστο και αστο για μια αλλη φορα....
Αυτή την περίοδο λόγω των γνωστών περιορισμών από την Ε.Ε στην Netflix, όλες οι δημοφιλείς σειρές σε 4Κ κλειδώνουν στα 7.62Mbps οπότε θα είσαι εντάξει αν τα περίπου 11Mbps που έχεις στην γραμμή σου τα μεταφέρεις με καλώδιο Ethernet στην 4Κ TV και δεν έχεις άλλη συσκευή που να τραβάει bandwidth από το Internet την ώρα της 4Κ θέασης.Τώρα που θα παραλάβω τη καινούργια τηλεόραση θα μπορώ να βλέπω 4k σειρές?:damnyou:εντάξει μια βαράτε απλά κάποιος φίλος μου είπε ότι δε τραβάει και τόσο πολύ το 4k.Εδω μου είπε κάποιος ότι πρέπει τουλάχιστον να εχω σταθερη γραμμη στα 15.000 kbs.
Τι γίνεται τελικά , υπάρχει περίπτωση να δω 4k έστω και όταν κλειδωνει 13,500 kbs όταν είναι στις καλές του μέρες?
Η Vodafone έχει και 30 αρα γραμμή , με αυτή θα είμαι εντάξει η να πάω στα 50?
Οποτε θα το τσεκάρω εγώ και θα το δω αλλά σε νορμάλ συνθήκες χρειάζονται 15.25 Mbps όπως μου φιλος εδώ μέσα.Αρα αν η 30αρα της Vodafone μπορεί να είναι εντάξει αν όντως είναι 30, σωστά? Τις πενηντάρες τουλάχιστον τις έχουν τέρμα 49.9 εδώ στη Λάρισα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.