Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Σήμερα έβλεπα netflix 7,52Mbps 2160 με 24αρα γραμμή με σταθερότητα! Θα ανεβάσουν το bitrate η τζάμπα έκανα την αίτηση για Vdsl?

Σήμερα έβλεπα netflix 7,52Mbps 2160 με 24αρα γραμμή με σταθερότητα! Θα ανεβάσουν το bitrate η τζάμπα έκανα την αίτηση για Vdsl?

Την ίδια απορία έχω κι εγώ από την πρωτομαγιά. Υποτίθεται οτι ευρωπαϊκά η μείωση του bitrate ήταν για τον Απρίλιο. Παρατάθηκε και δεν το ξέρω; Πότε περιμένουν να επανέλθουν στα 15Mbps;

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αυτο το βλεπουμε στην tv απο τις πληροφοριες οταν παιζει; Επανω δεξια που γραφει βιντεο 2,4 mbps/1000 ; Αν ειναι αυτο χαμηλα δεν ειμαι ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι λογικά αυτό είναι αλλά είναι με τη σειρά οι ποιότητες, 480p,720p,1080p,1440 και τέλος το 2160 που ειναι το 4Κ.Λογικα έβλεπες 1080p.

Αναλογα τι βλέπεις, αν βλέπεις καμία παλιά σειρά θα σου δείχνει μέχρι 1080p.Δοκιμασε να δεις "ο πλανήτης μας" που είναι σίγουρα 4Κ και να δεις που φτάνει..

Αυτο το βλεπουμε στην tv απο τις πληροφοριες οταν παιζει; Επανω δεξια που γραφει βιντεο 2,4 mbps/1000 ; Αν ειναι αυτο χαμηλα δεν ειμαι ;

Όταν παιζει, δεν βλέπω πουθενα τέτοια ένδειξη. Που ακριβώς το βρίσκουμε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι λογικά αυτό είναι αλλά είναι με τη σειρά οι ποιότητες, 480p,720p,1080p,1440 και τέλος το 2160 που ειναι το 4Κ.Λογικα έβλεπες 1080p.

Αναλογα τι βλέπεις, αν βλέπεις καμία παλιά σειρά θα σου δείχνει μέχρι 1080p.Δοκιμασε να δεις "ο πλανήτης μας" που είναι σίγουρα 4Κ και να δεις που φτάνει..

Εχεις δικιο εφτασε 7,62/2160

Όταν παιζει, δεν βλέπω πουθενα τέτοια ένδειξη. Που ακριβώς το βρίσκουμε?

Άκυρο, το βρήκα.

Άκυρο, το βρήκα.

Το βρήκα αλλά κάτι δεν γίνεται σωστά. Η σειρά Δράκος γράφει ΗD 3.03 , με 1080.Βαζω μετά το Τελευταίο Συνόρου που είναι 4Κ και γράφει 2.93 με 720!! Τι γίνεται?

Το βρήκα αλλά κάτι δεν γίνεται σωστά. Η σειρά Δράκος γράφει ΗD 3.03 , με 1080.Βαζω μετά το Τελευταίο Συνόρου που είναι 4Κ και γράφει 2.93 με 720!! Τι γίνεται?
Η Δίκη παντως ειναι 7.62 με 2160

Σορυ για το τρίτο συνεχόμενο ποστ πως συγχωνεύονται? Λοιπόν 4Κ 7.62 σε 2-3 που έβαλα.

Last edited by a moderator:
Ναι τόσο είναι απλά λένε ότι θα το ανεβάσουνε 15,25 για τα 2160 οπότε εμείς με τις 24άρες τα χαιρετίσματα..Εγώ έκανα αίτηση για vdsl 50 και περιμένω...

Σημερα εκανα το λαθος να δω το equalizer 2. Δεν ειχα θεμα με την ταινια καθαυτη (μετρια) αλλα με την ποιοτητα εικονας. Καρφωμενο σε 1.02 το bitrate , οι νυχτερινες σκηνες αθλιες με μπλοκαρισματα και το τελευταιο 20λεπτο που διαδραματιζεται σε κακες καιρικες συνθηκες αισχρο ,η βροχη επεφτε σαν κουτακια του minecraft.
Δεν ξερω ποτε σκοπευει να επαναφερει το bitrate αλλα αν συνεχισει μαλλον θα καλυψω ολες τις αναγκες μου με ***** για σειρες. Ετσι και αλλιως τα blockbuster σε ****** τα βαζω .

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Έχεις δίκιο φίλε. Κανονικά θα έπρεπε όλοι μας να σταματήσουμε για κάνα μήνα!

Υποτίθεται θα το ανέβαζαν τώρα το bitrate, αλλά κάπου χάθηκε στην μετάφραση το πράγμα... τα ίδια και φίλος, πήγε να δει το Pacific Rim εχθές... 1080p 1.2Mbps :D
Λίγο ακόμα και θα το γυρίσουν σε 56k PSTN :D

Υποτίθεται θα το ανέβαζαν τώρα το bitrate, αλλά κάπου χάθηκε στην μετάφραση το πράγμα... τα ίδια και φίλος, πήγε να δει το Pacific Rim εχθές... 1080p 1.2Mbps :D
Λίγο ακόμα και θα το γυρίσουν σε 56k PSTN :D
Μέσα στο μήνα θα επανέλθει το bitrate σε προ ιού επίπεδα. Απλά γίνεται σταδιακά ανά χώρα.

Σαν πολλά δεν αποσύρονται απο ταινίες; Έτσι ειναι κάθε μήνα; Πρώτη μου φορά στο Νετφλιξ, ακόμα δωρεαν μήνα έχω και δεν τα ξέρω τα κατατόπια. Τόσες πολλές αποσύρσεις έχει κάθε 1η του μηνος;;;;

https://www.reader.gr/life/tv-movies/330010/ola-osa-aposyrontai-ton-ioynio-apo-netflix

1/6
Confessions of a Brazilian Call Girl
Devil's Bride
The Vessel
Random Hearts
Takers
The Taking of Pelham 123
The Net
The Revenant
Never Back Down 2: The Beatdown
Ghostbusters
Good Will Hunting
Friends With Money
Easy Rider
The Interview
White House Down
USS Indianapolis: Men of Courage
Tucker: The Man and His Dream
World War Z
Jack Reacher
Event Horizon
Anchorman 2: The Legend Continues
Phantom Thread
Deep Impact
Clear and Present Danger
The Edge of Seventeen
Don't Breathe
Django Unchained

Υπάρχει ετήσια συνδρομή με έκπτωση?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι, δεν υπάρχει πλάνο συνεχούς χρήσης. Σου λέει αν θέλεις μπορείς να πάρεις κάρτες απ έξω και να τις ενεργοποιήσεις και να έχεις πιστωτικό για ενα χρόνο αλλά χωρίς καμία έκπτωση.