Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μέσα στο μήνα θα επανέλθει το bitrate σε προ ιού επίπεδα. Απλά γίνεται σταδιακά ανά χώρα.
Δεν αντιλεγω για τη μειώση και το λογο που έγινε αλλά παν μέτρο άριστον, η συγκεκριμένη ταινία απλα δεν βλεποταν με 1.02 .

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι, δεν υπάρχει πλάνο συνεχούς χρήσης. Σου λέει αν θέλεις μπορείς να πάρεις κάρτες απ έξω και να τις ενεργοποιήσεις και να έχεις πιστωτικό για ενα χρόνο αλλά χωρίς καμία έκπτωση.
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Netflix πρόκειται να κάνει άλλη μια ακατανόητη, εκ πρώτης όψεως, κίνηση.

Θα διαγράψει τις συνδρομές, που ενώ οι κάτοχοι πληρώνουν κανονικά, φαίνονται ανενεργοί οι λογαριασμοί δηλαδή έχουν μήνες ή και πάνω από έτος να κάνουν login και να δουν κάτι από Netflix.

Αρχικά οι κάτοχοι τέτοιων ανενεργών συνδρομών θα ενημερωθούν με email και στην συνέχεια, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, θα διαγραφούν.

Υπάρχει εξήγηση για αυτό ;

Τελικά δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω το hdr από την 55 4K LG μου. με αποτέλεσμα το κινητό να έχει πολυ καλυτερα και ζωντανά χρώματα σε αυτές τις σειρές και ταινίες. Δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης στη συσκευή μου μάλλον.

Τελικά δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω το hdr από την 55 4K LG μου. με αποτέλεσμα το κινητό να έχει πολυ καλυτερα και ζωντανά χρώματα σε αυτές τις σειρές και ταινίες. Δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης στη συσκευή μου μάλλον.
Update Είδα στις πληριφοριες κάτι παραξενο .Το Mindhunterμε hdr είχε 15.25 Mbps με αυτήν την, ας πουμε, σκοτεινή εικόνα ενώ στο The Rain 4K με τόσο ζωντανά χρώματα,είχε το γνωστό 7.62.

Έχει ανέβει το bitrate, αλλά όχι τελείως...Όχι εκεί που ήταν προ COVID

Στην πιο δημοφιλή ταινία για Ελλάδα αυτή την στιγμή "365 DNI" έχει 11.44 Mbps, αντί για 15.25 Mbps.

Έχει ανέβει το bitrate, αλλά όχι τελείως...Όχι εκεί που ήταν προ COVID

Στην πιο δημοφιλή ταινία για Ελλάδα αυτή την στιγμή "365 DNI" έχει 11.44 Mbps, αντί για 15.25 Mbps.

Ναι σωστά, ακόμα δεν έχουν δώσει όλο το bitrate !
Κι εγώ το “365 DNI” το είδα στα 11,44 Mbps

Λοιπόν, στην 2η δημοφιλέστερη ταινία και 3η στο γενικό στην Ελλάδα - το The Last Days of the American Crime - το bitrate είναι κλειδωμένο στο 15.25 Mbps, ενώ την ίδια στιγμή το γύρισα στο "365 DNI" και παραμένει στο 11.44 Mbps και 1η ταινία και 1η στο γενικό.

Άρα τελικά είναι θέμα δημοφιλίας.
Το Νο1 το δίνει στο 11.44 Mbps αλλά όλα τα άλλα φαίνεται να παίζει κανονικά στο 15.25 Mbps.

Παιδιά, να κάνω μια-δυο ερωτησούλες: στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποιοι τύποι που πωλούν παράνομες υπηρεσίες IPTV, ανάμεσα σε αυτές όμως διαφημίζουν και ετήσιες προπληρωμένες νόμιμες συνδρομές netflix με κόστος 3-4 ευρώ το μήνα.
Ερωτώ:
1) Είναι όντως νόμιμες αυτές οι συνδρομές;
2) Όποιος τις πάρει έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του ελληνικού netflix (δηλ. υπότιτλους κτλ.);

Παιδιά, να κάνω μια-δυο ερωτησούλες: στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποιοι τύποι που πωλούν παράνομες υπηρεσίες IPTV, ανάμεσα σε αυτές όμως διαφημίζουν και ετήσιες προπληρωμένες νόμιμες συνδρομές netflix με κόστος 3-4 ευρώ το μήνα.
Ερωτώ:
2) Όποιος τις πάρει έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του ελληνικού netflix (δηλ. υπότιτλους κτλ.);
Ναι αλλά μην μπλέξεις. Δεν αξίζει το ρίσκο. Εύκολα κλείνουν το λογαριασμό αν έχει χρησιμοποιηθεί κλοπή κάρτας.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ερωτώ:

Δεν αξίζει φίλε !

Υπάρχουν συνεχώς προβλήματα , κολλήματα , σπάσιμο στην εικόνα άσχετα με την ταχύτητα που έχεις σπίτι σου.

Όταν θα θες να δεις κάτι σαν τρελός δεν θα το δεις γιατί με σένα θα θέλουν να το δουν και άλλοι 100000 και
τελικά σχεδόν όλοι θα πάρετε μαύρο !!

Δώσε μερικά ευρώ παραπάνω αν μπορείς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Αν μπλέξεις με αυτά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσουν τα νεύρα σου.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει τα accounts να μοιράζονται σε πολλούς. Αυτό εμπίπτει ούτως ή άλλως σε κάτι παράνομο. Εγώ νόμιζα ότι το account είναι αποκλειστικό για κάθε συνδρομητή. Πάντως - όπως βλέπω - είναι προς αποφυγή το επιχείρημα. Ευχαριστώ, παιδιά!

Νέος στο Νετφλιξ:

Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία...τον Ιούνιο έφυγαν καμια 30αριά ταινίες. Άλλες τόσες φεύγουν και τον Ιούλιο. Μάνι-μάνι μαζεύτηκαν καμιία 60 που χαιρετούν σε 2 μήνες. Που είναι αυτές που αναπλήρώνουν το κενό; Όταν γράφτηκα στο νετφλιξ τον Μάιο, υπήρχαν όλες αυτές και μέσα σε 2 μήνες που γράφτηκα όλες αποχαιρετούν την πλατφόρμα και διαπιστώνω πως ΔΕΝ έχει άλλες αξιολογες να δω. όλες αυτές πότε μπήκαν; Γίνεται κάποιο ξεσκαρτάρισμα ή απλά αλλάζει πολιτική; Ολοι μου έλεγαν πριν γραφτώ ότι έχει και ωραίες ταινίες και πραγματικά έστω και καποιες παλαιότερες ή έστω του 17-18 άξιζαν. Αλλα διαπιστώνω πως όλες την κάνουν σιγα-σιγα. Θα με βοηθήσει κανείς;

Νέος στο Νετφλιξ:

Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία...τον Ιούνιο έφυγαν καμια 30αριά ταινίες. Άλλες τόσες φεύγουν και τον Ιούλιο. Μάνι-μάνι μαζεύτηκαν καμιία 60 που χαιρετούν σε 2 μήνες. Που είναι αυτές που αναπλήρώνουν το κενό; Όταν γράφτηκα στο νετφλιξ τον Μάιο, υπήρχαν όλες αυτές και μέσα σε 2 μήνες που γράφτηκα όλες αποχαιρετούν την πλατφόρμα και διαπιστώνω πως ΔΕΝ έχει άλλες αξιολογες να δω. όλες αυτές πότε μπήκαν; Γίνεται κάποιο ξεσκαρτάρισμα ή απλά αλλάζει πολιτική; Ολοι μου έλεγαν πριν γραφτώ ότι έχει και ωραίες ταινίες και πραγματικά έστω και καποιες παλαιότερες ή έστω του 17-18 άξιζαν. Αλλα διαπιστώνω πως όλες την κάνουν σιγα-σιγα. Θα με βοηθήσει κανείς;
Αυτές οι εταιρείες δουλεύουν με την πολιτική των συμβολαίων. Όταν λήξουν αποσύρονται οι ταινίες και σειρές. Αν θες κάποια συγκεκριμένη κάνε αίτηση στο επίσημο site.

Νέος στο Νετφλιξ:
Σε γενικές γραμμές το Netflix είναι πολύ δυνατό στις σειρές κι έχει ανέβει πολύ και στα ντοκιμαντέρ.
Έχει πολλές δικές του ταινίες που παλαιότερα ήταν κάτω του μετρίου και τώρα είναι προς το καλές (κάποιες από αυτές)
Για τις υπόλοιπες ταινίες (όχι τις δικές του) θα σου έλεγα να μην στηριζεσαι στα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις για το ποιες φεύγουν.
Κάνε ένα search, γιατί τις περισσότερες φορές είναι ακόμα μέσα, αν ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη.

Τέλος ο δωρεάν μήνας?Δοκίμασα χθες νέα συνδρομή για γνωστό μου και με ενημέρωσε ότι η χρέωση ξεκινά αμέσως.

Θέλω να κάνω μια-δυο ερώτηση κι εγώ. Σε λίγες μέρες αλλάζω το προγραμμα από πληρες σε τυπικό HD. Δεν χρειάζομαι τόσες συσκευές και στα μάτια μου το 4K έχει ελάχιστη διαφορά από το Full HD του 1080.Οι ταινίες που αυτόματα παιζουν σε HDR στο πληρες, αλλάζουν σε Full HD στο τυπικό HD πρόγραμμα? Η ένδειξη HDR μένει αλλά έχει ανάλυση 1080?Η' το περιεχομενο ΗDR μπορεί να μη διατίθεται καν?

Θέλω να κάνω μια-δυο ερώτηση κι εγώ.
Το format HDR προσφέρεται από το Netflix μόνο μαζί με το Ultra HD και όχι σε μικρότερες αναλύσεις.

Επίσης, αν το διαχειριστείς έξυπνα, το ακριβό πακέτο βγαίνει φθηνότερα από τα άλλα δύο.

Το format HDR προσφέρεται από το Netflix μόνο μαζί με το Ultra HD και όχι σε μικρότερες αναλύσεις.

Επίσης, αν το διαχειριστείς έξυπνα, το ακριβό πακέτο βγαίνει φθηνότερα από τα άλλα δύο.
Αυτό που ρωτάω ουσιαστικά είναι ότι οι σειρές, ας πουμε, που προσφερονται σε Hdr στο πληρες, μετατρέπονται σε Full HD στο τυπικό πακετο ΗD?Για παραδειγμα οι σειρές της Marvel γίνονται Full HD στο τυπικό HD? Το βασικό μου προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ μου αρέσει καθολου η εικόνα Hdr ο,τι ρυθμίσεις και να κάνω στην εικόνα.