Ευχαριστώ πολύΥπαρχει θεμα με την κυκλοφορια του τιτλου θα το επιλυσουν τωρα το ποτε θα φανει.
Εχω συνδρομή για 4 συσκευές.. πλήρωνα με την κάρτα μου .κάθε μήνα..Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει την ερώτηση! Τι εννοείς "Στα την ανανέωση με την τουρκική δωροκαρτα"?
Η δωροκαρτα είναι για ορισμένο διάστημα. Τι ανανέωση να κάνει?
Περίεργο. Γινε όμως ποιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς μήνυμα τον βγάζει αυτόν στην Γερμανία?Εχω συνδρομή για 4 συσκευές.. πλήρωνα με την κάρτα μου .κάθε μήνα..
Πλέον εβαλα μια δωροκαρτα από Τουρκία με τον γνωστό τρόπο.. και ο ένας λογαριασμός που είναι Γερμανία δεν παίζει . Οι άλλοι 3 που είναι στην Ελλάδα παίζουν κανονικα
Το μήνυμα που του βγάζει είναι ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την τοποθεσία ...Περίεργο. Γινε όμως ποιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς μήνυμα τον βγάζει αυτόν στην Γερμανία?
Ας δοκιμάσει αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Ή απεγκατασταση.
Πες τον να ενεργοποιήσει ένα δωρεάν vpn να βάλει Ελλάδα και μετα Τουρκία να πατήσει μια ταινία και να δει αν παίζει.Το μήνυμα που του βγάζει είναι ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την τοποθεσία ...
Δεν πείραξε κάτι..Ανοίγει η εφαρμογή κανονικά. Επιλεγεί το προφίλ του αλλά όταν πάει να δει μια ταινία του βγάζει αυτό το μήνυμα. .
Δοκιμάσαμε αυτά που λες.. και στο κινητό και στην τηλεόραση αλλά ίδιο αποτέλεσμα
Και φίλε μου ..Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα δωρεάν VPN? Μπορεί να γίνει και στην Σμαρτ τβ αυτό? Η από ένα λάπτοπ?Πες τον να ενεργοποιήσει ένα δωρεάν vpn να βάλει Ελλάδα και μετα Τουρκία να πατήσει μια ταινία και να δει αν παίζει.
Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν να έχεις 3 χώρες. Ελλάδα Γερμανία Τουρκία.
Μήπως παίζει τελικα αυτό ρόλο.
Ψάξε google για hola vpn και windscribe. Απλώς τα free δεν είναι για πολλά δεδομένα.Και φίλε μου ..Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα δωρεάν VPN? Μπορεί να γίνει και στην Σμαρτ τβ αυτό? Η από ένα λάπτοπ?
Δεν πειραζει ας κανουν οτι θελουν....τροποι υπαρχουν.![]()
Netflix: Έρχεται το τέλος για την κοινή χρήση κωδικών με φίλους; – Νέες εξελίξεις
Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Μάρτιο, το Netflix είχε ξεκινήσει ένα πείραμα σε τρεις χώρες, τη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού, οπού ζητά έξτρα χρέωση για όσους δε ζουν στο ίδιο σπίτι με τον κύριο κάτοχο του λογαριασμού και μοιράζονται τον κωδικό του.unboxholics.com
![]()
Το Netflix έχασε $50 δις αξίας σε μια μέρα – Βουτιά 35% για τη μετοχή του
Χτες, Τετάρτη 20 Απριλίου, οι μετοχές του Netflix κατέγραψαν μια πολύ μεγάλη βουτιά, της τάξεως του 35%, αφού η εταιρία ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια έχασε συνδρομητές. Τα αποτελέσματα αυunboxholics.com
Μου ηρθε μήνυμα για αύξηση τιμής στα 57.99 από 40.99 που είναι τώρα, από 2/6
Το έχουμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Πιθανόν δεν διαβάζεις καθολου το θέμα.Μου ηρθε μήνυμα για αύξηση τιμής στα 57.99 από 40.99 που είναι τώρα, από 2/6
Tech maniacs άργησαν κάνα μήνα. Εμείς το ξέραμε νωρίτερα!![]()
Netflix Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές - Techmaniacs
Netflix Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμέςtechmaniacs.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.