Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Υπαρχει θεμα με την κυκλοφορια του τιτλου θα το επιλυσουν τωρα το ποτε θα φανει.

• Like
Reactions: aimar
Υπαρχει θεμα με την κυκλοφορια του τιτλου θα το επιλυσουν τωρα το ποτε θα φανει.
Ευχαριστώ πολύ
Σκεφτόμουν μήπως δεν είναι ετοιμοι οι υπότιτλοι

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει την ερώτηση! Τι εννοείς "Στα την ανανέωση με την τουρκική δωροκαρτα"?
Η δωροκαρτα είναι για ορισμένο διάστημα. Τι ανανέωση να κάνει?
Εχω συνδρομή για 4 συσκευές.. πλήρωνα με την κάρτα μου .κάθε μήνα..
Πλέον εβαλα μια δωροκαρτα από Τουρκία με τον γνωστό τρόπο.. και ο ένας λογαριασμός που είναι Γερμανία δεν παίζει . Οι άλλοι 3 που είναι στην Ελλάδα παίζουν κανονικα

Εχω συνδρομή για 4 συσκευές.. πλήρωνα με την κάρτα μου .κάθε μήνα..
Πλέον εβαλα μια δωροκαρτα από Τουρκία με τον γνωστό τρόπο.. και ο ένας λογαριασμός που είναι Γερμανία δεν παίζει . Οι άλλοι 3 που είναι στην Ελλάδα παίζουν κανονικα
Περίεργο. Γινε όμως ποιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς μήνυμα τον βγάζει αυτόν στην Γερμανία?
Ας δοκιμάσει αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Ή απεγκατασταση.

• Haha
Reactions: sdragon28
Περίεργο. Γινε όμως ποιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς μήνυμα τον βγάζει αυτόν στην Γερμανία?
Ας δοκιμάσει αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Ή απεγκατασταση.
Το μήνυμα που του βγάζει είναι ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την τοποθεσία ...
Δεν πείραξε κάτι..Ανοίγει η εφαρμογή κανονικά. Επιλεγεί το προφίλ του αλλά όταν πάει να δει μια ταινία του βγάζει αυτό το μήνυμα. .
Δοκιμάσαμε αυτά που λες.. και στο κινητό και στην τηλεόραση αλλά ίδιο αποτέλεσμα

Ηρθε mail χτες για αλλαγη τιμων. Μπαινω και στο λογαριασμο και βλεπω -15 μερες περιπου από τι ειχα προχτες

Ποια αύξηση, πρέπει να βγουν τα ετήσια πακέτα και πακέτα με διαφημίσεις, φθηνότερα εννοείται...

Το μήνυμα που του βγάζει είναι ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την τοποθεσία ...
Δεν πείραξε κάτι..Ανοίγει η εφαρμογή κανονικά. Επιλεγεί το προφίλ του αλλά όταν πάει να δει μια ταινία του βγάζει αυτό το μήνυμα. .
Δοκιμάσαμε αυτά που λες.. και στο κινητό και στην τηλεόραση αλλά ίδιο αποτέλεσμα
Πες τον να ενεργοποιήσει ένα δωρεάν vpn να βάλει Ελλάδα και μετα Τουρκία να πατήσει μια ταινία και να δει αν παίζει.
Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν να έχεις 3 χώρες. Ελλάδα Γερμανία Τουρκία.
Μήπως παίζει τελικα αυτό ρόλο.

• Haha
Πες τον να ενεργοποιήσει ένα δωρεάν vpn να βάλει Ελλάδα και μετα Τουρκία να πατήσει μια ταινία και να δει αν παίζει.
Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν να έχεις 3 χώρες. Ελλάδα Γερμανία Τουρκία.
Μήπως παίζει τελικα αυτό ρόλο.
Και φίλε μου ..Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα δωρεάν VPN? Μπορεί να γίνει και στην Σμαρτ τβ αυτό? Η από ένα λάπτοπ?

Και φίλε μου ..Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα δωρεάν VPN? Μπορεί να γίνει και στην Σμαρτ τβ αυτό? Η από ένα λάπτοπ?
Ψάξε google για hola vpn και windscribe. Απλώς τα free δεν είναι για πολλά δεδομένα.
Δηλαδή στη δική σου περίπτωση μόνο για να δοκιμάσεις αν παίζει είναι μια χαρά.

• Like
Reactions: AlxIΟΑ

• Like

Δεν πειραζει ας κανουν οτι θελουν....τροποι υπαρχουν.
Κι αν τους κοψουν κι αυτους τοτε θα φαει κοψιμο και παλι αυτοι θα χασουν.Απο το κερδος θα χασουν μην τους κλαιμε κιολας.

Μου ηρθε μήνυμα για αύξηση τιμής στα 57.99 από 40.99 που είναι τώρα, από 2/6
Το έχουμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Πιθανόν δεν διαβάζεις καθολου το θέμα.
Εδώ και ένα μήνα ισχύουν αυτές οι τιμές.
Προφανώς τότε λήγει η συνδρομή σου, 2-6, οπότε η ανανέωση είναι με τη νέα τιμή.

Up. Συγκεκριμένα 6-4-2022
0693ed188687d7ef23e44c8b3d9525fd.jpg

Καλησπέρα, ίσως έχει ξανά συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάποιο αποτέλεσμα.
Έχω netflix με uhd μετάδοση και παρακολουθώ σε μια KD-55XF9005 και εδώ τελειώνουν τα καλά νέα.
Δυστυχώς με έχει διαλύσει η ποιότητα εικόνας, μιας που όλα προβάλλονται σε Dolby vision, ο φωτισμός είναι άθλιος όλα σκούρα και σε δύσκολες σκηνές μου αλλάζει συνέχεια τα χρώματα σε βαθμό να πάθω επιληψία.
Δυστυχώς στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν μου δίνει την δυνατότητα να απ ενεργοποιήσω το DV.
Υπάρχει κάποια λύση ή να κάνω υποβάθμιση του προγράμματος μου;
Να φανταστείτε επιλέγω να βλέπω netflix σε μια αρχαία τηλεόραση 40ρα μιας που εκεί παίρνω καλύτερα αποτελέσματα και δεν μου κάνει τις αλλαγές χρωμάτων...
Ευχαριστώ!

γιατι δεν καθεσαι να φτιαξεις λιγο τα dv Mode της sony?
η 9005 ειναι παρα πολυ καλη lcd τηλεοραση.
ριξε μια ματια εδω να παρεις μια βαση.
κριμα ειναι να παιζει dv και εσυ να την υποβαθμιζεις.

• Like
Reactions: jig
Kαλησπερα σας,και Καλο Μηνα.Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.
Εχω συνδρομη Netflix και εχω αγορασει το NordVPN ,για να περνω σημα απο Αμερικη,ωστε να βλεπω το πληρες μενου
της Netflix.Παροτι φαινετε οτι εχω σημα απο Αμερικη,δυστηχως,δεν μου δειχνει το πληρες μενου.
Μπορειτε να μου πειτε το γιατι?
Επισης απο που μπορω να βλεπω τι ταινιες,δειχνει το Αμερικανικο Netflix,που δεν τις δειχνει το Ελληνικο?
Ευχαριστω πολυ.