Χωρίς VPN σωστά? Ή το έβαλες για σιγουριά μην παιξει κάνα ban?Αν εχεις αγορασει την καρτα και εχεις των κωδικο τον περνας κανονικα και θα προστεθουν οι μερες που αναλογουν. Εγω τον εβαλα καμια 10 μερες νωριτερα
Κι εγω με VPN τα κανω και τα δυο για σιγουρια.Με vpn κάνω και την αγορα της κάρτας και την βάζω και με vpn για σιγουριά αν και νομίζω δεν χρειάζεται vpn για την βάλεις
Είναι περιεχόμενο του CW. Ως γνωστό επίκειται εξαγορά και θέλουν να μαζέψουν το περιεχόμενο πάλι.Καλησπέρα σας,
Για ποιο λόγο έχει αφαιρεθεί "Η Βασιλεία", "The Reign" από το Netflix;
Το είναι το CW; Και δεν είναι γνωστή αυτή η εξαγορά. Τουλάχιστον σε μένα...Είναι περιεχόμενο του CW. Ως γνωστό επίκειται εξαγορά και θέλουν να μαζέψουν το περιεχόμενο πάλι.
Το κανάλι αυτό ανήκει στη Warner και στη Paramount. Πριν από χρόνια είχαν συνάψει συμφωνία με το Netflix για να μεταδώσουν αρκετές σειρές του, στο εξωτερικό. Κάποιες σειρές παρέμειναν οπως το The Flash έμειναν σε κάποιες χώρες αν και η συμφωνία έχει πλέον τελειώσει. Αρκετές άλλες όπως το The Rein, έφυγαν. Τώρα το κανάλι αυτό έχει βγει στο σφυρί και αναμένεται μέχρι τέλος του χρόνου να πουληθεί λογικά στη Nexstar. Το καλό είναι ότι επειδή έχουν παραμείνει στο ελληνικό Netflix αυτές οι σειρές ίσως κάποια στιγμή ξαναμπούν. Αν και το πιο λογικό είναι πολλές από αυτές να μπουν στο hbo max όταν έρθει.Το είναι το CW; Και δεν είναι γνωστή αυτή η εξαγορά. Τουλάχιστον σε μένα...
Απο οτι ειδα αλλου δεν υπαρχει θεμα. Το 1ο επεισοδιο ηταν και σε μενα μια χαρα το 2ο και το 3ο χαλια μαυρα τωρα θα δω και στο 4ο αν και λογικα θα ειναι το ιδιο. Το περιεργο ειναι οτι σε android box παιζουν τελεια ολα. Αρα ειναι θεμα με το ios αν και πολυ περιεργο.Κι εγώ έχω θέμα, το πρωί της Παρασκευής, στο πρώτο επεισόδιο, δεν είχε θέμα αλλά εμφανίστηκε το απόγευμα που πήγα να δω το 2ο κι ακόμα εξακολουθεί να υπάρχει. Σε άλλες σειρές το δοκίμασες; Εγώ όχι γι αυτό ρωτάω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.