Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πάντως όποιος δεν τον ενδιαφέρει να μπαίνει ταυτόχρονα από διαφορετικά προφίλ είναι γνωστό εδώ και χρόνια το gamsgo.com που πουλάει μόνο ένα προφίλ από επίσημες συνδρομές.Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι το ίδιο κάνουν και ιδιώτες και βγάζουν και φράγκα και από πάνω. Απίστευτο. Δείτε εδώ μπίζνα που έχει γίνει:
παιζει σε TV ; διοτι λεει μονον σε tablet και κινητα

Προκειται για "οικογενειακα" πακεττα, αρκετοι ανηκουμε νομιμα σε αυτα. Παιζει κανονικα, μονον που, οχι συχνά πια, ζηταει "επιβεβαιωση" απο τον κυριο της συνδρομης.

Νόμιμα δεν είναι, αν και προφανώς το ξέρετε αυτό καλύτερα. Οικογενειακά πακέτα δεν υπάρχουν.

Νόμιμα δεν είναι, αν και προφανώς το ξέρετε αυτό καλύτερα. Οικογενειακά πακέτα δεν υπάρχουν.
Δηλ εν γνωσει του Netflix ειμαστε παρανομοι! Πιασαμε ...Κωτσους τα Αμερικανακια😀😀

• Sad
Reactions: sdragon28
Προκειται για "οικογενειακα" πακεττα, αρκετοι ανηκουμε νομιμα σε αυτα. Παιζει κανονικα, μονον που, οχι συχνά πια, ζηταει "επιβεβαιωση" απο τον κυριο της συνδρομης.
Εμένα μου έχει βγάλει το λάδι αυτό. Πρέπει κάθε φορά που πάω στο σπίτι στο χωριό να βάζω να παίξει το Netflix στο tablet ώστε να αναγνωρίσει ότι και αυτό το σπίτι είναι δικό μου ώστε να ανοίξει το προφίλ μου στην tv . Έχει τύχει να πάμε για ΣΚ και να μην ανοίγει. Και δεν σε αφήνει να κάνει και streaming από το tablet στην TV... Την βγάλαμε όλοι αγκαλιά στο κρεβάτι με το tablet το βράδυ για να δούμε ταινία...

Γινεται απο το κινητο μεταδοση με chromecast στην tv? Αν ναι η αναλυση ειναι 1080 η παει μεχρι 720 πχ?

Επειδή κάνουν συνέχεια αλλαγές για θυμίστε μου τι παίζει τώρα:
Σε premium συνδρομή επιτρέπει το Netflix ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ παρακολούθηση από δύο διαφορετικά σπίτια με προφανώς διαφορετική IP ή θα "χτυπήσει" ;

Σε premium συνδρομή επιτρέπει το Netflix ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ παρακολούθηση από δύο διαφορετικά σπίτια με προφανώς διαφορετική IP ή θα "χτυπήσει" ;
Εμένα μου είχε χτυπήσει μια και μοναδική φορά σε pc που το είχα πολύ καιρό αχρησιμοποίητο και το σύνδεσα σε hot spot. Σε δίνουμε λέει έναν κωδικό που τον έστειλαν σε mail ο οποίος θα διαρκέσει για 15 μέρες. Μετά μπήκα στο WiFi του σπιτιού μου.
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει που θα πάω στο εξοχικό που έχω εκεί τηλεόραση.
Μου κακοφάνηκε γιατί είμαι ένας χρήστης. Ποτέ δεν έχει μπει άλλος εκτός εμού να δει Netflix.
Ίσως το κόψω αν με ενοχλούν με τέτοια μηνύματα. Μπορώ βέβαια να χρησιμοποιήσω το κινητό για να μπω αλλά το θεωρώ ενοχλητικό

Έτοιμο για κόψιμο το είχα αλλά με το Cosmote TV έρχεται κάπως φθηνά

Εμένα μου χτυπάει κάθε 15 μέρες

Εμένα μου χτυπάει κάθε 15 μέρες
Μια διευκρίνιση. Το μήνυμα που έρχεται ; Στο netflix όταν κάνεις login στο δεύτερο σπίτι π.χ. εξοχικό; ή όταν κάνεις login πίσω στο κυρίως σπίτι;
Το μήνυμα είναι να πατήσεις ένα ΟΚ ή θα πρέπει να σου στείλει κάνα κωδικό και να πρέπει να τσεκαρεις emails;

Μια διευκρίνιση. Το μήνυμα που έρχεται ; Στο netflix όταν κάνεις login στο δεύτερο σπίτι π.χ. εξοχικό; ή όταν κάνεις login πίσω στο κυρίως σπίτι;
Το μήνυμα είναι να πατήσεις ένα ΟΚ ή θα πρέπει να σου στείλει κάνα κωδικό και να πρέπει να τσεκαρεις emails;
Εμένα μου έστειλε έναν Κωδικό σε ένα e-mail

Όταν κάνεις login εκτός της κύριας κατοικίας . Σε ρωτάει αν είσαι σε διακοπές ή ταξιδεύεις και σου στέλνει κωδικό στο mail του λογαριασμού για θέαση εκτός νοικοκυριού για 15 μέρες. Αν θες να φαίνεται ότι η tv στο εξοχικό ανήκει στο ίδιο νοικοκυριο θα πρεπει να συνεδεσαι με μια φορητή συσκευή στο wifi της κυριας κατοικίας και να παρακολουθήσεις πρόγραμμα. Μετά η ίδια συσκευή και κάθε συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό λειτουργεί κανονικά για 1 μήνα περίπου και αλλού. Μέχρι να πετάξει πάλι το μήνυμα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στο Netflix όταν το ανοίγω μου πετάει μήνυμα να δω προσωρινά για 15 μέρες.
Έχει κουμπί να στέλνει με email τον κωδικό.
Το Netflix έχει σαν κύρια διεύθυνση την Αθήνα. Εγώ είμαι Λιβαδειά.

Στο Netflix όταν το ανοίγω μου πετάει μήνυμα να δω προσωρινά για 15 μέρες.
Έχει κουμπί να στέλνει με email τον κωδικό.
Το Netflix έχει σαν κύρια διεύθυνση την Αθήνα. Εγώ είμαι Λιβαδειά.
Αν περάσουν οι 15 μέρες τι γίνεται και εσύ παραμείνεις εκεί για περισσότερο;

Όταν κάνεις login εκτός της κύριας κατοικίας . Σε ρωτάει αν είσαι σε διακοπές ή ταξιδεύεις και σου στέλνει κωδικό στο mail του λογαριασμού για θέαση εκτός νοικοκυριού για 15 μέρες. Αν θες να φαίνεται ότι η tv στο εξοχικό ανήκει στο ίδιο νοικοκυριο θα πρεπει να συνεδεσαι με μια φορητή συσκευή στο wifi της κυριας κατοικίας και να παρακολουθήσεις πρόγραμμα. Μετά η ίδια συσκευή και κάθε συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό λειτουργεί κανονικά για 1 μήνα περίπου και αλλού. Μέχρι να πετάξει πάλι το μήνυμα.
Έτσι ακριβώς είναι και αυτή είναι η λύση για γνωστούς να μοιράζονται την συνδρομή του Netflix.
Υπάρχει μια κινητή συσκευή που πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι ανά μήνα

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α! Δεν ξέρω!! Θα σου απαντήσω μέσα στον Αύγουστο που θα λείπει ο αδελφός μου από Αθήνα.

"Λογικά" θα μου πει τον κωδικό από το μέιλ και θα συνεχίσω να βλέπω.

Α! Δεν ξέρω!! Θα σου απαντήσω μέσα στον Αύγουστο που θα λείπει ο αδελφός μου από Αθήνα.

"Λογικά" θα μου πει τον κωδικό από το μέιλ και θα συνεχίσω να βλέπω.

Ok! Δεν υπάρχει πρόβλημα...

Screenshot 2025-08-05 020246.png

Screenshot 2025-08-05 021135.png