Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι γιατί δεν "χτυπάει" στον άλλον. Σιγά το ποσό σκέφτεαι κάποιος. Ακριβώς η ίδια νοοτροπία όπως με τις δόσεις στις κάρτες (και κάποια στιγμή παίρνεις δάνειο για να τις ξεχρεώσεις) .

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Όσο ο κόσμος του δίνει πρωτοκαθεδρία, θα κάνουν ότι γουστάρουν:

Y.Γ. προφανώς εντάσσεται στα πλαίσια της καταπολέμησης του διαμοιρασμού (μην τυχόν βλέπεις μέσω κινητού σε άλλο σπιτι).

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απιστευτο πραγματικα.

Δεν θα μου κανει εντυπωση να παρει στο μελλον και την Disney

• Wow
Reactions: evanfotis
πάει το HBO... 😭 εκτός αν τους το κόψουν οι αρχές ανταγωνισμού που εκεί υποτίθεται πως δουλεύουν λίγο καλύτερα από τη δική μας "επιτροπή"

αναμενόμενο, οι μικρότεροι παίκτες εξαφανίζονται σιγά-σιγά

τη Disney δε νομίζω πως μπορεί να την πάρει, είναι πολύ μεγαλύτερη, θα πρέπει να μείνει σαν το αντίπαλο δέος

• Like
Reactions: billys13
Δεν θα μου κανει εντυπωση να παρει στο μελλον και την Disney
Μπα, η Disney είναι πολύ μεγαλύτερη εταιρεία από την Netflix και δεν είναι μόνο ψηφιακή

The Walt Disney Company
Revenue $94.425 billion (2025)
Operating income $17.551 billion (2025)
Net income $12.404 billion (2025)
Total assets $197.514 billion (2025)
Total equity $114.612 billion (2025)
Number of employees 231,000 (2025)

Netflix, Inc.
Revenue $39.0 billion (2024)
Operating income $10.4 billion (2024)
Net income $8.71 billion (2024)
Total assets $53.6 billion (2024)
Total equity $24.7 billion (2024)
Number of employees 15,000 (2025)
συν ότι θα είχαν 100% πρόβλημα με επιτροπές ανταγωνισμου σε ΗΠΑ και Ευρώπη

• Like
Reactions: billys13
Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο για την διαδικασία που ακολουθήθηκε και κυρίως για το πώς έχασε το μεγάλο φαβορί, δηλαδή η Skydance-Paramount.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο για την διαδικασία που ακολουθήθηκε και κυρίως για το πώς έχασε το μεγάλο φαβορί, δηλαδή η Skydance-Paramount.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η επιστολή που έστειλε ο Ellison.
Γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχει κάτι που να αναμένει;
Και μη ξεχνάμε ότι έχει τη προσωπική στήριξη του Trump.
Μπορεί να μπλοκάρει την εξαγορά εντελώς η επιτροπή ανταγωνισμού των ΗΠΑ;
Γνωρίζει κανείς;
Μόλις είδα το CNN να ανεβάζει αυτό, και έχει σημασία που το ανεβάζει ειδικά το CNN.
Netflix has a big unanswered question. That may kill its Warner Bros. deal
https://edition.cnn.com/2025/12/06/media/netflix-warner-bros-antitrust

Απιστευτο πραγματικα αν εμπλακει σε μια τετοια αγοραπωλησια προσωπικα ο Τραμπ για χαρη του συμφεροντος του φιλου του.

Να εμπλακει δηλαδη για να καταληξει η Warner/ΗΒΟ αντι στο Νετφλιξ στην Paramount.

Last edited:

Απιστευτο πραγματικα αν εμπλακει σε μια τετοια αγοραπωλησια προσωπικα ο Τραμπ για χαρη του συμφεροντος του φιλου του.

Να εμπλακει δηλαδη για να καταληξει η Warner/ΗΒΟ αντι στο Νετφλιξ στην Paramount.
Ναι φίλε αυτή την απορία είχα και εγώ στο προηγούμενο ποστ μου.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να μπλοκάρει ο Trump την εξαγορά; Γιατί αν μπορεί, θα το κάνει.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι η Paramount έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της WBD, θέτοντας το υπό αμφισβήτηση εάν η διαδικασία ήταν «μεροληπτική και άδικη» υπέρ του Netflix.
Γιατί να μπουν στη διαδικασία αυτή αν δεν πιστεύουν ότι το deal μπορεί ακόμη να ανατραπεί;

Και μόλις έσκασε κι αυτό.
Paramount makes $108.4 billion hostile bid for Warner Bros Discovery

• Wow
Reactions: Kosh
Ναι φίλε αυτή την απορία είχα και εγώ στο προηγούμενο ποστ μου.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να μπλοκάρει ο Trump την εξαγορά; Γιατί αν μπορεί, θα το κάνει.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι η Paramount έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της WBD, θέτοντας το υπό αμφισβήτηση εάν η διαδικασία ήταν «μεροληπτική και άδικη» υπέρ του Netflix.
Γιατί να μπουν στη διαδικασία αυτή αν δεν πιστεύουν ότι το deal μπορεί ακόμη να ανατραπεί;

Και μόλις έσκασε κι αυτό.
Paramount makes $108.4 billion hostile bid for Warner Bros Discovery

Όπως λέει το link σου,
Paramount's $30-per-share cash offer includes financing from Affinity Partners, the investment firm run by Jared Kushner, U.S. President Donald Trump's son-in-law, and several Middle Eastern government-run investment funds, and is backstopped by the Ellison family. Larry Ellison, the world's second-richest person, is the father of Paramount head David Ellison and has close ties to the White House.
Ο Τραμπ απλά θέλει ως συνήθως να ευνοήσει τα φιλαράκια του και τους Σαουδάραβες φίλους του

• Like
Reactions: kostthem
Κλυδωνίζεται η συμφωνία Netflix-Warner Bros: Η Paramount Skydance αντεπιτίθεται με κολοσσιαία προσφορά

Ελπίζω να μην καταλήξει στην Paramount γιατί δεν έχει δείξει διάθεση για αυτόνομη πορεία στην Ελλάδα.
Σίγουρα έχουν καλύτερο συνεργάτη (Cosmote TV) αλλά και πάλι 1080/5.1 max.
Εαν την παρει το netflix δεν θα ειναι χειροτερα;