Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

παντως στην προηγουμενη lg(60αρα) αλλα και στην Oled(65αρα) που παρακολουθω τωρα,ειναι πολυ καλο και το 4k και το fullhd.
βεβαια καθομαι λιγο μακρυα(5 μετρα)αλλα μου αρεσει.
ειδικα αυτο το hdr και dolbyvision ειναι για πολλα μαντηλια.
τωρα λογικο στο προβολι να αποκαλυπτονται περισσοτερες αδυναμιες..

Και εγώ που έχω την επόμενη Panasonic από την αυτή που ανέφερες παραπάνω βλέπω πολύ καλή 4Κ εικόνα, όχι τόσο καλή σαν το ατόφιο 4Κ από την ψηφιακη μου μηχανή αλλά κακό δεν το λες, είναι πολύ καλύτερο από Full HD και βλέπω από τα 3 μέτρα στις 55 ίντσες.

Last edited:

Τις τελευταίες εβδομάδες είμαι και εγώ συνδρομητής του netflix. Πριν κάτι μέρες άλλαξα το repeater που έχω στο σαλόνι μου με ποιο καινούριο για μεγαλύτερο bandwidth για να συνδέω το καινούριο μου mi box. Όσες φορές και αν έτρεχα το network test μέσα από την εφαρμογή του netflix δεν ξεπερνούσε τα 15 με 16 mbps ενώ πχ το κινητό μου στο ίδιο σημείο έφτανε τα 35 με 40.
Διαβάζωντας τα προηγούμενα μηνύματα σας ηρέμησα λίγο γιατί με είχε αγχώσει η τεράστια διαφορά μεταξύ συσκευών.
Σημείωση ότι η μέτρηση στο κινητό γινόταν μέσω της εφαρμογής του speedtest.net.

Τι να σας πω μπορεί να έχω και βιονικό μάτι πάντως καθισμένος στα 3μέτρα μπορώ άμεσα να καταλάβω τι ανάλυσης αρχείο είναι αυτό που παίζει στην 55αρα tv μου.
Ποια διακρίνει τη διαφορά και η γυναίκα μου.
Μπορεί να φταίει και το νερό που πίνουμε.:flipout:
Προχτές τα παιδιά μου που είναι κάτω από τα 10 έτη κατάλαβαν ότι το αρχείο ήταν microhd με bitrate χαμηλό και όχι το FullHd που τους προβάλω συνήθως.

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Τι να σας πω μπορεί να έχω και βιονικό μάτι πάντως καθισμένος στα 3μέτρα μπορώ άμεσα να καταλάβω τι ανάλυσης αρχείο είναι αυτό που παίζει στην 55αρα tv μου.
Ποια διακρίνει τη διαφορά και η γυναίκα μου.
Μπορεί να φταίει και το νερό που πίνουμε.:flipout:
Προχτές τα παιδιά μου που είναι κάτω από τα 10 έτη κατάλαβαν ότι το αρχείο ήταν microhd με bitrate χαμηλό και όχι το FullHd που τους προβάλω συνήθως.
Αρχείο με αρχείο έχει μεγάλη διαφορά. 720p στα 5.46gb σύγκριση με ένα 1080p 10gb διαφορά δεν θα δεις σε 55αρα στα 3 μέτρα. Τώρα αν μιλάμε για 720p στα 2mb και 1080p 15 20gb ναι εκεί η διαφορά θα είναι τεράστια. Όσο πιο κοντά ερχόμαστε οι διαφορές θα φαίνονται φυσικά και σε κάτω από 2 μέτρα θέλουμε 4k που εκεί θα έχει νόημα ας σύγκριση με 1080p.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την αγορά μιας LG 4K TV δώρο τρεις μήνες Netflix Premium περιεχόμενο

send from my nexus 5 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Αρχείο με αρχείο έχει μεγάλη διαφορά. 720p στα 5.46gb σύγκριση με ένα 1080p 10gb διαφορά δεν θα δεις σε 55αρα στα 3 μέτρα. Τώρα αν μιλάμε για 720p στα 2mb και 1080p 15 20gb ναι εκεί η διαφορά θα είναι τεράστια. Όσο πιο κοντά ερχόμαστε οι διαφορές θα φαίνονται φυσικά και σε κάτω από 2 μέτρα θέλουμε 4k που εκεί θα έχει νόημα ας σύγκριση με 1080p.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μια χαρα διαφορα θα δεις σε αυτα που ανεφερες...

Με την αγορά μιας LG 4K TV δώρο τρεις μήνες Netflix Premium περιεχόμενο

Πως το ενεργοποιείς αυτό; Αναμένω μια LG εντός της εβδομάδας!

Πάντως με αυτά τα 10 συνδρομή, βλέπω Netflix στη Γερμανία ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα μου βλέπει και αυτή στη tv στην Αθήνα. Κοινώς σαν να μας βγαίνει 5 στο καθένα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Πάντως με αυτά τα 10 συνδρομή, βλέπω Netflix στη Γερμανία ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα μου βλέπει και αυτή στη tv στην Αθήνα. Κοινώς σαν να μας βγαίνει 5 στο καθένα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το κάνει...

Βλέπω στο σπίτι από smart tv, ipad, κινητό. Ο πεθερός μου βλέπει από υπολογιστή και ίσως και chromecast και ο κουνιάδος μου έβλεπε στην Ολλανδία και τώρα στην Ελβετία.

Αλλά νταξ, πληρώνω πολλά, 12 ευρώ.

Δεν κάνουν και κάτι παράνομο. Ειδικά αν έχουν αγοράσει το μεγάλο πακέτο με τα 4 μέσα προβολής είναι καθόλα νόμιμοι. Δεν γράφουν πουθενά οι όροι χρήσης ότι πρέπει και τα 4 μέσα να είναι στο ίδιο σπίτι.
Αλλα και να μην έχουν πληρώσει το μεγάλο πακέτο μέχρι στιγμής το Netflix όχι μόνο δεν κυνηγά το password sharing αλλά πλαγίως το ενθαρρύνει.

Sent from my MI 5 using Tapatalk