Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Αυτό ακριβώς Δημήτρη, δεν είμαστε παράνομοι. Όποτε θέλει μπορεί η Netflix μέσω IP να το μπλοκάρει. Προφανώς και προς το παρών θέλουν να διευρύνουν την πελατειακή βάση τους.

Δε λέω ότι δεν κάνετε καλά, αλλά είναι ανάγκη να καρφώνεστε δημόσια κιόλας; :p

+1

Αυτό ακριβώς Δημήτρη, δεν είμαστε παράνομοι. Όποτε θέλει μπορεί η Netflix μέσω IP να το μπλοκάρει. Προφανώς και προς το παρών θέλουν να διευρύνουν την πελατειακή βάση τους.

και αυτό πως ακριβώς θα το κάνει όταν κάποιος πχ χρησιμοποιεί το κινητό για να δει που μια public ip μπορει να την χρησιμοποιουν και άλλοι και αλλάζει καθε φορά που ανοιγει/κλεινει το 3G? ή δεν έχει static ip?

Όταν βάζεις περιορισμούς τότε μειώνεις την αξία της υπηρεσίας.

Last edited by a moderator:

Δεν κάνουν και κάτι παράνομο. Ειδικά αν έχουν αγοράσει το μεγάλο πακέτο με τα 4 μέσα προβολής είναι καθόλα νόμιμοι. Δεν γράφουν πουθενά οι όροι χρήσης ότι πρέπει και τα 4 μέσα να είναι στο ίδιο σπίτι.
Αλλα και να μην έχουν πληρώσει το μεγάλο πακέτο μέχρι στιγμής το Netflix όχι μόνο δεν κυνηγά το password sharing αλλά πλαγίως το ενθαρρύνει.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Όχι ακριβώς... : http://www.express.co.uk/life-style...4/Share-Netflix-Account-Policy-UK-Price-Plans

"The terms of use is sharing within the household and that's our expectation,"

Αυτή τη στιγμή προφανώς κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφενός είναι καλή ιδέα να το διαφημίζετε, αφετέρου ότι θα συνεχίσει για πολύ.

Το είχα βάλει δοκιμαστικά για ένα μήνα και το έβγαλα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω προσφέρει από Kodi που είναι και τσαμπα πράγμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομιμότητα?

(μαζί απαντήσαμε Δημήτρη)

Όχι ακριβώς... : http://www.express.co.uk/life-style...4/Share-Netflix-Account-Policy-UK-Price-Plans

"The terms of use is sharing within the household and that's our expectation,"

Αυτή τη στιγμή προφανώς κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφενός είναι καλή ιδέα να το διαφημίζετε, αφετέρου ότι θα συνεχίσει για πολύ.

Δημήτρη μια σοβαρή εταιρία έχει πλήρη εικόνα σε κάθε χώρα πόσοι κωδικοί είναι active, πόσοι χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και με διαφορετική IP και όλο αυτό το ρίσκο το περιλαμβάνουν στην τιμή διάθεσης της υπηρεσίας. Το σχόλιο μου δεν έγινε για να κοκορευτώ ότι κάνω κάτι παράνομο, γιατί δεν νομίζω ότι είναι, από τη στιγμή δεν επεμβαίνω με vpn proxies και άλλες τέτοιες ιστορίες. Η υπηρεσία του Netflix για εμένα αξίζει τα λεφτά της και θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ όπως και να έχει.

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

χαχα τι πλάκα έχουμε!

Αν ο Bill Gates δεν έκανε τα στραβά μάτια δε θα ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπας του πλανήτη!

Πάντως δε θεωρώ ότι ζημιώνει το netflix αυτή τη στιγμή, απλά εδραιώνεται στην αγορά ελέω επικείμενου ανταγωνισμού!

Και στις δυο περιπτώσεις είχα το ίδιο αποτέλεσμα: το μέγιστο bitrate που είδα ήταν ~15.26Mbps σε υλικό 4Κ.

Aυτο ισχυει σε ολες τις χωρες οπου δραστηριοποιειται το netfilx ? Ειναι δηλαδη θεμα δικαιωματων , θεμα υποδομων της χωρας , στρατηγικη/οικονομοτεχνικη επιλογη του netflix ?

Ας βγάλει ένα family pack να είναι όλοι νόμιμοι.

Το είχα βάλει δοκιμαστικά για ένα μήνα και το έβγαλα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω προσφέρει από Kodi που είναι και τσαμπα πράγμα

Δημήτρη μια σοβαρή εταιρία έχει πλήρη εικόνα σε κάθε χώρα πόσοι κωδικοί είναι active, πόσοι χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και με διαφορετική IP και όλο αυτό το ρίσκο το περιλαμβάνουν στην τιμή διάθεσης της υπηρεσίας. Το σχόλιο μου δεν έγινε για να κοκορευτώ ότι κάνω κάτι παράνομο, γιατί δεν νομίζω ότι είναι, από τη στιγμή δεν επεμβαίνω με vpn proxies και άλλες τέτοιες ιστορίες. Η υπηρεσία του Netflix για εμένα αξίζει τα λεφτά της και θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ όπως και να έχει.

Παράνομο τίποτα από όλα αυτά δεν είναι, γιατί δεν υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος να απαγορεύει το μοίρασμα λογαριασμών του Netflix.

Είναι απλά "καταπάτηση" των όρων χρήσης.

Προφανώς όλα αυτά τα ξέρει η Netflix, και σε έναν βαθμό τα ανέχεται, ίσως και ενθαρρύνει, αλλά όπως είναι κακή ιδέα να διαφημίζει κανείς ότι έχει παράνομα Windows, έτσι θεωρώ ότι είναι κακή ιδέα να διαφημίζετε και αυτά που κάνετε με το Netflix.

Για να μη φτάσω να πω ότι η συγκεκριμένη κουβέντα απαγορεύεται και από τον κανονισμό μας..

Aυτο ισχυει σε ολες τις χωρες οπου δραστηριοποιειται το netfilx ? Ειναι δηλαδη θεμα δικαιωματων , θεμα υποδομων της χωρας , στρατηγικη/οικονομοτεχνικη επιλογη του netflix ?

Δεν έχω ιδέα. Δεν το έχω ψάξει. Απλά είδα τι ισχύει σε μένα.

Ας βγάλει ένα family pack να είναι όλοι νόμιμοι.

Όπως έλεγε στο link που έβαλα νωρίτερα, αυτό είναι πρακτικά το Premium. Είναι όλοι νόμιμοι αρκεί να είναι όντως στο ίδιο σπίτι.

Διπλό ποστ.. σου απαντήσαμε ήδη μερικά μηνύματα πιο πίσω.

Είναι νόμιμο, αξιόπιστο, και έχει πάρα πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

+1000
Θα έχεις την 4Κ 55αρα tv σου και θα βλέπεις από τη λάσπη του Kodi;!
Τα χρήματα που ζητάει είναι αστεία για αυτά που προσφέρει.
Μακάρι να πιάσει η υπηρεσία.

Ο λόγος που το δεν το έχω δοκιμάσει είναι ότι βλέπω λίγες σειρές (δεν έχω χρόνο) και καλύπτομαι και από αυτά που έχει το Cosmote TV Plus. Θα το βάλω πάντως κάποια στιγμή.
Η αγορά της συνδρομητικής έχει σπάσει σε διάφορες υπηρεσίες (netflix,hulu, amazon prime) και δεν καλύπτεσαι εύκολα από μια. To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στις ταινίες που πολλές δεν τις βρίσκεις ούτε για ενοικίαση online.

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

θεωρώ ότι σε κάποια φάση θα το κόψει αυτό το netflix, απλά τώρα...εξαπλώνεται!

Όπως όταν το ελληνικό νετφλιξ δεν είχε πολύ υλικό και αλλάζαμε τα network settings για να βλέπουμε το αμερικάνικο σε κάποια φάση μας το έκοψε, έτσι θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Θεωρώ ότι η διάδοση αυτού του τρόπου θέασης προγραμμάτων θα είναι σύντομα η ταφόπλακα σε εταιρίες τύπου nova-cosmote tv κλπ...

Εγώ αναμένω τη λήξη του συμβολαίου της nova και δε θα ξανακάνω triple play.

Θα ψάξω την καλύτερη παροχή ίντερνετ καις μην έχω ούτε σταθερό τηλέφωνο.

Πως θα λέγεται αυτό? single play??? χαχαχα

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Συγνώμη καταρχήν για το διπλό ποστ κατα λάθος, δεν μου το έβγαζε στο κινητό
Θυμάστε μου λίγο μπορείς να δεις 4Κ χωρίς να κολλάει σειρές κτλ; Δεν παίζει ρόλο και η ταχύτητα; Αλλιώς αν είναι για 1080 μια χαρά βλέπω στριμαροντας από Kodi..
ΥΓ. Στο δοκιμαστικό δεν είχα αγοράσει την 4Κ tv...

Ενα boost δυνατο για αυτες τις υπηρεσιες θα ειναι η δυνατοτητα ''αποθηκευσης '' και offline παρακολουθησης των ταινιων και των σειρων.Περα το πρακτικο του θεματος , σημασια εχει η αισθηση της προσωπικης ταινιοθηκης που θα εχεις .Οπως το spotify δηλαδη.

Συγνώμη καταρχήν για το διπλό ποστ κατα λάθος, δεν μου το έβγαζε στο κινητό
Θυμάστε μου λίγο μπορείς να δεις 4Κ χωρίς να κολλάει σειρές κτλ; Δεν παίζει ρόλο και η ταχύτητα; Αλλιώς αν είναι για 1080 μια χαρά βλέπω στριμαροντας από Kodi..
ΥΓ. Στο δοκιμαστικό δεν είχα αγοράσει την 4Κ tv...

Καλή ποιότητα εικόνας σημαίνει αναγκαστικά καλή σύνδεση με το internet, ανεξάρτητα αν έχεις Netflix ή πειρατεύεις με το Kodi.

Απλά με το Netflix αν έχεις καλή γραμμή, θα δεις και καλή εικόνα. Με το Kodi ότι γραμμή και να έχεις, χάλια θα παίζει.

Το 1080p του Kodi είναι οριακά ΟΚ για να βλέπεις σειρές στην tv της κουζίνας. IMO πάντα.

Ενα boost δυνατο για αυτες τις υπηρεσιες θα ειναι η δυνατοτητα ''αποθηκευσης '' και offline παρακολουθησης των ταινιων και των σειρων.Περα το πρακτικο του θεματος , σημασια εχει η αισθηση της προσωπικης ταινιοθηκης που θα εχεις .Οπως το spotify δηλαδη.

Υποστηρίζεται ήδη σε IOS και Android πλατφόρμες: https://thenextweb.com/lifestyle/2016/11/30/netflix-offline-mode/#.tnw_wDA8iU6R

Ήδη δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης στο Netflix, τουλάχιστον στο Γερμανικό, σε επιλεγμένο όμως υλικό. Πχ σε σειρά η οποία έχει 3 σεζόν στη Γερμανία διαθέσιμες (ενώ στην Ελλάδα μόνο τις 2 πρώτες), δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις την 3 σεζόν στη συσκευή σου (ipad) και να τη δεις στην Ελλάδα, όπου δεν είναι διαθέσιμη. Είναι πολύ χρήσιμη η αποθήκευση για θέαση πχ στο αεροπλάνο κλπ, όπου internet γιοκ.

Άσχετα με τα παραπάνω, πρόσεξα ότι έχουν προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους σε αρκετές παλαιότερες παραγωγές τόσο του netflix όσο και άλλων δικτύων.
Δυστυχώς η σύζυγος δεν ξέρει καλά αγγλικά και πλέον το netflix είναι μονόδρομος για κοινή θέαση.
Στα της ποιότητας εικόνας προφανώς το 1080p του netflix υπερτερεί κατά πολύ από το 1080p του kodi. Στα των ταινιών όμως, επειδή δεν θέλω να το παίζω τάξη και ηθική συνεχίζω το παράνομο downloading. Ένα blu ray remux είναι κλασεις ανώτερο τόσο οπτικά όσο και ηχητικά. Δεν έχω 4κ τηλεόραση οπότε όλες οι συγκρίσεις μου αφορούν 1080p.