Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αποφάσισα τη συνδρομή και τελικά βλέπω τα πάντα σε kodi :violent-smiley-030:
Σειρές δίχως όλες τις σαιζόν σειρές που κάνουν μπαμ όπως waliking dead supernatural κ.α. να μη καταδέχονται Ελλάδα.
Το δε μενού χάος δεν έχουν διδαχθεί από ερασιτέχνες πχ terrarium.
 
Το ξέρουμε πως τα παράνομα είναι πιο φτηνά...δηλαδή τσάμπα
Μάλλον είσαι σε λάθος thread, η σε λάθος forum
Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζαμε με το xbmc και τα addons του πριν από αρκετά χρόνια, πολύ πριν γίνει kodi, νομίζω :flipout:
Χωρίς παρεξήγηση αυτό που θέλω να πω είναι πως από την μια απαγορεύονται οι συζητήσεις για παράνομο streaming κι από την άλλη εδώ
έρχεται κόσμος που θέλει να μάθει για το Netflix
Από εμένα ευχαρίστως να πιάναμε μια κουβεντούλα για τα addons του Kodi κλπ αλλά απαγορεύεται, τι να κάνουμε :angel:
 
Το νόημα ήταν και να θέλω να αγιάσω δε με αφήνουν. ... είπα ότι συνδρομή έχω κάνει στο Netflix.....
Δεν ήθελα να πιάσω κουβέντα για kodi η Terrarium ή ή ή.
 
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάνεις που υποστήριξε πως στο Netflix υπάρχει όλο το υλικό του κόσμου.
Είναι όμως μια υπηρεσία με πολύ υλικό πολύ καλή ποιότητα σε εικόνα και ήχο ,με δυνατή ελληνική υποστήριξη που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει άλματα για να δώσει ενδιαφέρον και στο ελληνικό κοινό και με κόστος συνδρομής που είναι φθηνότερη από κάθε άλλη συνδρομητική υπηρεσία.
Τέλος το περιβάλλον χρήσης ειναι καλοστημένο ,ευκολονόητο και μάλιστα υποστηρίζει και φωνητική αναζήτηση.
Αν απο την αλλη θέλουμε να έχουμε ολο το υλικό του πλανήτη φυσικά υπάρχει το kodi και εκτός αυτού και άλλα πολλά, άλλα τότε συγκρίνουμε αλλά πράγματα.

Αν και χρησιμοποιώ το kodi ( παλιότερα δοκίμασα και το terrarium που μπήκε και βγήκε σε μια μέρα) παρατηρώ πως πλέον το χρησιμοποιώ ελάχιστα και πιο πολύ για indexer για τις ταινίες μου στο τοπικό δίκτυο.
Να κάτι που δεν περίμενα να κάνω όταν έβαζα Netflix.
 
Παντως, το μεγαλυτερο προβλημα που εχω με το netflix μεχρι στιγμης ειναι οτι εχει τοσο πολυ υλικο, που δεν μπορω να το "χτενισω" ολο για να δω τι υπαρχει. Μονος τροπος να γινει καπως αυτοματοποιημενα ειναι με το vote up - down, ωστε να τα βγαζει στα "προτεινομενα".
Εχει παντως πλακα, διοτι πολλους "δυσκολους" τιτλους που δεν ηξερα που θα καταφερω να τους βρω, τους εχει τελικα το νετφλιξ και τους ανακαλυψα τυχαια
 
Χάος είναι ταινίες και σειρές τα πάντα μπερδεμένα.
Χάθηκε ο κόσμος να κάνει διαχωρισμό ;
Χάθηκε ο κόσμος να βάλει τις προτιμήσεις του κόσμου;
Χάθηκε ο κόσμος να βάλει σειρές η ταινίες με τη μεγαλύτερη ακροματικότητα σύμφωνα με το IMDb;
Φυσικά και δε το κάνει διότι είναι παμπτωτο ακόμη σε υλικό.
 
Last edited:
Ποιος θα το περίμενε ότι τα ελληνικά θα με μπέρδευαν περισσότερο.. Με χαλάει στους τίτλους


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Εκτος του οτι βλεπεις τιιτλο / περιγραφη οταν εχει επιλεξει ελληνικα, υπαρχει καποιο ... bonus ?
 
Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εκτος του οτι βλεπεις τιιτλο / περιγραφη οταν εχει επιλεξει ελληνικα, υπαρχει καποιο ... bonus ?
Όχι...
Πάντως θα προτιμούσα μαζί με την ελληνική διασκευή ή μετάφραση του τίτλου να υπήρχε και ο αυθεντικός.
Έχει τύχη να ψάχνω σειρά που έχω στην λιστα μου και να μην καταλαβαίνω από τον ελληνικό τίτλο ποια είναι
 
Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Όχι...
Πάντως θα προτιμούσα μαζί με την ελληνική διασκευή ή μετάφραση του τίτλου να υπήρχε και ο αυθεντικός.
Έχει τύχη να ψάχνω σειρά που έχω στην λιστα μου και να μην καταλαβαίνω από τον ελληνικό τίτλο ποια είναι

Δεν έχεις κι άδικο.

Δυστυχώς παντού στον κόσμο - εκτός Ελλάδος - όταν μεταγλωττίζουν το κάνουν ριζικά !!! Από γλώσσα υπότιτλους, cast, περιλήψεις.... μέχρι τίτλους !!!!

Εμείς εδώ - κι εγώ απ' τους πρώτους - θέλουμε φυσικά (καλοφτιαγμένους) υπότιτλους για να μην χάνουμε ούτε γραμμάριο από το σενάριο, θέλουμε και μεταγλωττίσεις, γιατί εκτός από τα παιδιά.... είμαστε και μεις λιγουλάκι πότε πότε... αλλά η δική μας "διαστροφή" (για μένα "εύλογη απαίτηση") είναι ότι τα πάντα τα θέλουμε original χωρίς ατυχείς μεταφράσεις και μετατροπές.

Τουτέστι, θέλουμε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Και καλά κάνουμε..
 
Το Netflix φαινεται να ακουει: προβλημα με τους υποτιτλους που παρουσιαζοταν στο LG webOS Netflix app και οφειλοταν σε αυτους διορθωθηκε σε περιπου 30 ημερες απο την πρωτη επαφη και ενημερωση τους σχετικα με αυτο. Δεν εγινε καποιο update στο app οποτε θεωρω οτι ηταν δικο τους εργο.

Mπραβο!
 
Σε samsung που έχω υπάρχει το netflix όμως δε μπορei να κάνει connect με την εταιρία. Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;
 
Ακριβώς, βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί και να απευθυνθώ στη σελίδα του netflix, εκεί δε βρήκα λύση. .. οπότε ούτε login κάνω....

Ξανακανε login. Τι μηνυμα βγαζει? Η εφαρμογη τρεχει, αλλα δεν συνδεεται?
 
Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών του netflix. Με περίσσια υπομονή και εξαιρετική κατάρτιση έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Και όλα αυτά χωρίς να χρεωθώ μια με κλήση μέσω διαδικτύου και εξυπηρέτηση στα ελληνικά. Μπράβο netflix!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών του netflix. Με περίσσια υπομονή και εξαιρετική κατάρτιση έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Και όλα αυτά χωρίς να χρεωθώ μια με κλήση μέσω διαδικτύου και εξυπηρέτηση στα ελληνικά. Μπράβο netflix!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αν θες μας λες και ποιο πρόβλημα σου έλυσαν.