Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πολύ ευχαρίστως. Έβγαινε την ώρα που άνοιγα την εφαρμογή μήνυμα από το google smart lock και με ρωτούσε αν θα συνδεθώ με το gmail μου ή με ένα άλλο email που δεν μου ανήκει και δεν το ήξερα.
Μπαίνοντας με εκείνο που δεν ήξερα είδα ότι συνδέθηκε κανονικά και είχα πρόσβαση σε account άλλου χρήστη. Έκανα αποσύνδεση και πήρα κατευθείαν το τμήμα εξυπηρέτησης που έκανε αποσύνδεση από παντού και τα δύο email και μου έκανε επαναφορά κωδικού. Απενεργοποίησα και το smart lock και όλα οκ τώρα.
Δε μπορώ όμως να μη συγχαρώ δημοσίως τον υπάλληλο που με υπομονή με καθοδήγησε στη λύση του προβλήματος μιλώντας μαζί μου σχεδόν τρία τέταρτα. Αυτά να τα βλέπουν τα ελληνικά τρισάθλια τμήματα εξυπηρέτησης με μια ώρα αναμονή με χρέωση φυσικά και εξυπηρέτηση μηδέν.......

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς, βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί και να απευθυνθώ στη σελίδα του netflix, εκεί δε βρήκα λύση. .. οπότε ούτε login κάνω....

Μια ιδεα, μηπως και δωσει λυση: μπες απο καποιο PC και κοιτα τις συσκευες (devices) στα account settings. Μηπως η τηλεοραση δεν ειναι συνδεδεμενη με το λογαριασμο

Να ρωτήσω και εγώ κάτι για όποιον ξέρει...
Όλοι οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι για όλες τις περιοχές;
Τι εννοώ, φίλος έχει κάνει συνδρομή στο Netflix εδώ και θα πάει στις USA. Στο εκεί Netflix θα του εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους;
Thanks!!

Το Netflix προσφέρει πλέον HDR και στα Windows 10

Η εφαρμογή αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Το HDR είναι η νέα τάση στον τομέα της απεικόνισης και το Netflix έχει ήδη αρχίσει να προσφέρει σχετικό
περιεχόμενο μέσω smartphones και tablets που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Κάτι τέτοιο ισχύει πλέον
και στα Windows 10, αφού η πλατφόρμα αναβάθμισε τη διαδικασία streaming και μπορεί να υποστηρίξει
αυτή την τεχνολογία απεικόνισης τόσο μέσω της ίδιας της desktop εφαρμογής, όσο και μέσω του Edge
browser.

Το μόνο που απαιτείται από τον χρήστη είναι να έχει εγκαταστήσει το Fall Creators Update και να καλύπτει
κάποιες προδιαγραφές σε επίπεδο hardware (και προφανώς να έχει οθόνη συμβατή με το HDR10).

Συγκεκριμένα, το Netflix σημειώνει πως ο υπολογιστής θα πρέπει να έχει επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς
ή νεότερο, με κάρτα γραφικών GTX1050 ή ανώτερη.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση του Netflix στο επίσημο blog της υπηρεσίας.

[via]
(Sent from Nexus 6P)

Last edited:
Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τι εννοώ, φίλος έχει κάνει συνδρομή στο Netflix εδώ και θα πάει στις USA. Στο εκεί Netflix θα του εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους;
Thanks!!

Μέχρι να προστεθεί η ελληνική γλώσσα ήταν λίγο μπελάς από ξένη χώρα. Πλέον σου βγάζει αυτόματα τους ελληνικούς (βέβαια πρέπει να υποστείς και τις μεταφράσεις των τίτλων :P)

Οι μεταφράσεις των τίτλων σε πολύ μεγάλη κλίμακα στο Netflix είναι...ευγενικά θα το πω άστοχες!
Υπάρχουν σειρές που τις έχω δει και απ'όταν μπήκαν τα ελληνικά στο μενού νόμιζα ότι ήταν καινούριες!!!

Re: Το Netflix προσφέρει πλέον HDR και στα Windows 10

Με τις nvidia καρτες υπαρχει θεμα με το HDR δειχνουν ολα τα χρωματα ξεπλυμενα. ΥΓ το error με το 4κ υλικο το ελυσα εγκαθιστοντας τον παλιο HEVC codec των windows 10.

Με τα πολλά στη τηλεόραση μου .. samsung.... συνδέθηκε το netflix μόνο που οι επιλογή υποτίτλων είναι τούρκικοι ή αγγλικοί, όλα τα υπόλοιπα στα Ελληνικά.

Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά με τους υπότιτλους αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.

Γύρω στα οκτώ χρόνια με αισθητήρα κίνησης φωνητικές εντολές 3d klp
.. τι έχετε πει πολλές φορές; αν θέλετε το λέτε πάλι η να μου στείλετε Νο της ανάρτησης σας παρακαλώ.

Έχω κουραστεί να λέω. Παλαιότερα μοντέλα δεν αναβαθμίζονται οπότε μάλλον δεν θα παίξουν ποτέ Ελληνικούς υπότιτλους.

Οι πληροφορίες που δίνει είναι στα Ελληνικά οι τίτλοι Ελληνικοί. Π@@@α της Samsung θαρρώ μου έκανε αναβάθμιση στο app του netflix έτσι δέχθηκε να συνδεθεί ενώ παλαιότερα όχι.
Και αν στη τελική δε δεχθεί υπάρχει το Nvidia. Κουβέντα κάνουμε πληροφορίες ανταλλάσσουμε αν κουράστηκες μην ξανά απαντήσεις σε ερώτηση μου. Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και αν έχει θα βρεθεί κάποιος άλλος πιθανότατα.
Με τις ευχές μου για καλή υγεία με το νέο Έτος.

Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης. Οι τηλεοράσεις και συσκευές πριν το 2014 δεν αναβαθμίζονται με νέες εφαρμογές του netflix. Εδώ μου έχουν πει ότι τρολλάρουμε κιόλα. Ναι το nvidia shield είναι μια καλή επιλογή αλλά και ακριβή.

Thanks!!

Οχι.
Κάνουν λάθος αυτοί που απάντησαν ναι.
Το account του Netflix δουλεύει παντου αλλά τους υπότιτλους που θα έχει στην διάθεση του είναι ανάλογα την χώρα από την οποία μπαίνει
Δεν υπάρχει περίπτωση στην Αμερική να έχει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους, εκτός και αν βρει ελληνικό VPN που δεν έχει κάνει ban το Netflix

Οχι.
Κάνουν λάθος αυτοί που απάντησαν ναι.
Το account του Netflix δουλεύει παντου αλλά τους υπότιτλους που θα έχει στην διάθεση του είναι ανάλογα την χώρα από την οποία μπαίνει
Δεν υπάρχει περίπτωση στην Αμερική να έχει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους, εκτός και αν βρει ελληνικό VPN που δεν έχει κάνει ban το Netflix

και εγω αυτο παρατηρησα σε προσφατο ταξιδι μου. Μπαινει κανονικα με το account, αλλα ισχυουν οι κανονες της χωρας στην οποια βρισκεσαι. Βλεπεις δηλαδη τον καταλογο με το υλικο της χωρας που βρισκεσαι και με τους διαθεσιμους υποτιτλους σε αυτην τη χωρα.