Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

´Σημερα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ευχάριστα !!!!

Η καινούργια σειρά του NETFLIX Black Lightning (Μαύρος Κεραυνός) βασισμένη στο γνωστό DC comic, προσφέρεται κάθε βδομάδα όχι μόνο με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΧΟ για τους πιτσιρικάδες μας, που γουστάρουν σούπερ ήρωες !!!!!

ΚΑΛΟΟΟΟΟ.
Δεν είναι για πολύ πιτσιρικαδες ,τουλαχιστον το πρώτο επεισόδιο . Είναι πιο βίαιο σε σχέση με flash ,Supergirl κτλ. Αν έχεις παιδιά ρίξε του μια ματιά πριν το δουν.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

https://fast.com/

αυτο το εργαλειο προτεινει το Netflix για να δουμε την πραγματικη ταχυτητα μας.
εμενα στο σπιτι με vdsl 50αρα μου εβγαλε την μια φορα 25 με το ζορι και την δευτερη 15 Mbps..
ή μας κοροιδευει η nova ή κατι παιζει με το συγκεκριμενο εργαλειακι..

Σε εμενα με γραμη adsl24 Nova
2rh49ok.png

Την ιδια στιγμη με το speedtest βγαζει πιο κατω..
Αν και φυσικα παιζει ρολο ρε ποιον server συνδεεται καθε φορα προσωπικα πιστευω οτι κατι παιζει με το εργαλειο..

Πατήστε το ? :

How is the download speed calculated?
To calculate the download speed, Fast.com performs a series of downloads from Netflix servers.

What can I do if I'm not getting the speed I pay for?
If results from Fast.com and other internet speed tests often show less speed than you have paid for, you can ask your ISP about the results.

Η μέτρηση είναι προς servers της Netflix.. Οπότε μπορεί να φταίει οτιδήποτε μεσολαβεί μεταξύ του browser σας και των συγκεκριμένων servers (αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχα δει ότι η Ελλάδα εξυπηρετείται από servers που βρίσκονται στο Βέλγιο).

Εγώ με γραμμή 100άρα μου μετράει 41-47Mbps. Το speedtest.net μου βγάζει πάνω από 100Mbps, αλλά ο server που επιλέγει το speedtest είναι στην Ελλάδα.. ;)

https://fast.com/

αυτο το εργαλειο προτεινει το Netflix για να δουμε την πραγματικη ταχυτητα μας.
εμενα στο σπιτι με vdsl 50αρα μου εβγαλε την μια φορα 25 με το ζορι και την δευτερη 15 Mbps..
ή μας κοροιδευει η nova ή κατι παιζει με το συγκεκριμενο εργαλειακι..
Αν έχεις pc και θες να δεις τη πραγματική ταχύτητα του ίντερνετ υπάρχει η εξής λύση, κατέβασε την δωρεάν έκδοση του idm (Internet download manager) και κατέβασε ένα αρχείο του ενός giga από εδώ
http://speedtest.ftp.otenet.gr/ μέσω ftp.
Κανε κάνα δυο φορές το τεστ για να είσαι σίγουρος. Με 50αρα vdsl πρέπει να κατεβάζει με 6mb/s.
Όλες οι άλλες μέθοδοι δεν δίνουν ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με 100αρα cosmote

wUU8Ee7.png

Αλλα ναι δεν ειναι για να μετρησεις την γραμμή σου, αλλα περισσοτερο για να διαπιστώσεις τι ταχύτητα πραγματικά σου δινει ο πάροχος απο τους servers του netflix.

Το Netflix ξεπέρασε τους 117 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως

- Xρηματιστηριακή αξία στη Γουόλ Στριτ πάνω από τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.
- Στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 το Netflix κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια νέους συνδρομητές στις ΗΠΑ και άλλα 6,4 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.
- H εταιρεία προτίμησε να χρεωθεί ζημιά 39 εκατ. δολαρίων, όταν σταμάτησε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι
- Τα έσοδά του στο τελευταίο τρίμηνο του 2017 έφθασαν τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

http://www.tanea.gr/news/science-te...eperase-toys-117-ekat-syndromhtes-pagkosmiws/

Δεν είναι για πολύ πιτσιρικαδες ,τουλαχιστον το πρώτο επεισόδιο . Είναι πιο βίαιο σε σχέση με flash ,Supergirl κτλ. Αν έχεις παιδιά ρίξε του μια ματιά πριν το δουν.

Ωπα.... θεώρησα ότι είναι κάτι αντίστοιχο του flash (και όχι του gotham).

Δεν το δα το πρώτο ακόμη. ΤΗΑΝΧ για τη συμβουλή.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Όσο για το speedtest της NETFLIX κι εμένα με 50αρα γραμμή από ΟΤΕ, μου δίνει ένα σωρό διαφορετικές ταχύτητες σε κάθε check.

Γενικά όμως περιορίζεται μεταξύ 25 - 31mbps, κατανοητό αν τεστάρει μέσω servers στο Βέλγιο.

Και'γώ φτάνω στο μέγιστο 20 παιδιά (ενώ στα speedtest 49+)
Αν είχα 4Κ δεν θα μπορούσα να streamαρω.
Τι μπορεί να φταίει;
Κοντινά διαμέρισμα σττιμαρουν με 40+

Αν θυμάμαι καλά ,η μετάβαση σε 1080 γίνεται στα 5,5mbpsκαι στα 8mbps πάει σε 4Κ..εμενα με 24αρα μου δείχνει 19 στο fast....στο dark (4K) που είδα info μου δείχνει 15mbps..

Αν θυμάμαι καλά ,η μετάβαση σε 1080 γίνεται στα 5,5mbpsκαι στα 8mbps πάει σε 4Κ..εμενα με 24αρα μου δείχνει 19 στο fast....στο dark (4K) που είδα info μου δείχνει 15mbps..
Μέχρι 15 φτάνει στο 4κ γενικά οπότε εσύ το εχεις τερματίσει. Ακόμα και με λαν να εισουν συνδεδεμένος στους σέρβερ του Netflix παλι 15mbps bit rateθα είχες κατα μέσο ορο στο 4κ.
Τα 1080 τα πιάνει ακόμα χαμηλότερα στα 4 η 4.3 mbps

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εχετε δοκιμάσει να βλέπετε ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικές ip και δουλευει;

Φίσκα τα κορεάτικα Ιπωνέζικα κάτι της προκοπής δεν έχει το πληρώνω άδικα, συνεχίζω να βλέπω μόνο σε Kodi με Real debrid κόστος 2.5 το μήνα τα ΠΑΝΤΑ, σειρές; ταινίες από τη δεκαετία του 60 ως και σήμερα.

Φίσκα τα κορεάτικα Ιπωνέζικα κάτι της προκοπής δεν έχει το πληρώνω άδικα, συνεχίζω να βλέπω μόνο σε Kodi με Real debrid κόστος 2.5 το μήνα τα ΠΑΝΤΑ, σειρές; ταινίες από τη δεκαετία του 60 ως και σήμερα.

δικα σου τα χρηματα και μονος σου αποφασιζεις. Παντως, το GoT και τα αλλα "mainstream" τα βρισκει κανεις παντου και σε οτι ποιοτητα θελει. Τα ασιατικα, τα ανιμε και κατι ντοκυμαντερ που εχει το νετφλιξ, δεν τα βρισκεις ευκολα και μαλιστα με συγχρονισμενους υποτιτλους (εστω και αγγλικους).

Παιδιά μια ερωτηξη...Ειναι να ταξιδέψω εκτός μέσα στον επόμενο μήνα.Στο ipad που εχω περασμένη την εφαρμογή θα παίζει εκεί στα εξωτερικά με ελληνικούς υποτιτλους και όλα κομπλέ ή θα πρεπει να μάθω ουγγαρεζικα??

Same Sh1t...Different Day

Ελεύθερο παιδί, θα πας στην Ουγγαρία και θα πας να δεις netflix βρε αγορι?

Σαν να πηγαίνεις στο Άργος και να παίρνεις από εδώ μαζί σου και πεπόνι...

Επί του θέματος:
[FONT=&quot]If you’re traveling and want to watch Netflix on the go, all you need is a stable internet connection for your supported device. If we notice you're using Netflix outside of the country where you originally started your account, we will notify you directly in the app of any differences you might experience while in that location.[/FONT]
  • Selection of TV shows and movies: Your choices for streaming (including audio/subtitle options) will vary from country to country.
  • Access to features: My List, star ratings and reviews may not be available.
  • Different maturity ratings: Your parental control settings may need adjusting.
[FONT=&quot]This notification happens only on the website and most mobile/tablet devices.[/FONT]
[FONT=&quot]If you have downloaded titles to your phone or tablet, you may not be able to play them while in a different country.

https://help.netflix.com/en/node/24853[/FONT]

Last edited:
Δεν είμαι ελεύθερο και πιο σημαντικό δεν είμαι παιδί...Πατάμε Άντα σιγά σιγά..Τα δεύτερα...Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Σκεφτόμουν αν με ξεποδαριασει το έτερον ήμισυ μήπως έβαζα κάνα επεισόδιο πριν λυποθημησω το βράδυ...Δεν το κάνει και πολύ σαφές όμως για τους υπότιτλους...
Σορυ Ντίνο Τώρα είδα ότι ήσουν εσύ που απάντησες.Δεν θα έκανα τα ηλίθια σχόλια περί ηλικίας..μιας και ξερενομαστε...
Υ.Γ: Τι θα γίνει με την βόλτα?

Same Sh1t...Different Day.

Last edited: