Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δεν είμαι ελεύθερο και πιο σημαντικό δεν είμαι παιδί...Πατάμε Άντα σιγά σιγά..Τα δεύτερα...Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Σκεφτόμουν αν με ξεποδαριασει το έτερον ήμισυ μήπως έβαζα κάνα επεισόδιο πριν λυποθημησω το βράδυ...Δεν το κάνει και πολύ σαφές όμως για τους υπότιτλους...

Same Sh1t...Different Day.
Από προσωπική εμπειρία νομίζω ότι έχεις πρόσβαση στην τοπική βιβλιοθήκη με όλους τους περιορισμούς που υφίστανται εκεί. Μάλλον δεν θα έχεις ελληνικούς παρά μόνο αγγλικούς

Δεν είμαι ελεύθερο και πιο σημαντικό δεν είμαι παιδί...Πατάμε Άντα σιγά σιγά..Τα δεύτερα...Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Σκεφτόμουν αν με ξεποδαριασει το έτερον ήμισυ μήπως έβαζα κάνα επεισόδιο πριν λυποθημησω το βράδυ...Δεν το κάνει και πολύ σαφές όμως για τους υπότιτλους...
Σορυ Ντίνο Τώρα είδα ότι ήσουν εσύ που απάντησες.Δεν θα έκανα τα ηλίθια σχόλια περί ηλικίας..μιας και ξερενομαστε...
Υ.Γ: Τι θα γίνει με την βόλτα?

Εχω πολλλους μηνες να ερθω προς Βασιλικα. Ειμαι ανοιχτος σε προταση, οποτε θές :-)
(εκτος απο μεθαυριο)

Σορυ για το σχολιο νομιζα οτι ησουν ελευθερος :-)

Εχω πολλλους μηνες να ερθω προς Βασιλικα. Ειμαι ανοιχτος σε προταση, οποτε θές :-)
(εκτος απο μεθαυριο)

Σορυ για το σχολιο νομιζα οτι ησουν ελευθερος :-)
Δεν υπάρχει πρόβλημα κι εγώ για αστείο το είπα αλλά ο γραπτός έτσι είναι..Δεν φαίνεται εύκολα.Από βδομάδα οπότε θέλεις μάζεψε και τα αλλά παλιόπαιδα και στείλε ένα μνμα..

@karajim80

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, έχω την εντύπωση ότι αν έχεις ρυθμίσει ως κεντρική γλώσσα netflix τα ελληνικά (πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα), τότε μπορείς να δεις και στο εξωτερικό περιεχόμενο με ελληνικό ήχο (όπου υπάρχει) και ελληνικούς υπότιτλους.

Φυσικά εσύ θα μας πεις τελικά πως πήγε κι αν ισχύει.

Ούτως ή άλλως θα το πάρω μαζί το iPad οπότε έχω δεν έχω ώρα για νετφλιξ μια δοκιμή θα την ρίξω..

Μπορείς να κατεβάσεις στο iPad κάτι από netflix και να τα δεις χωρίς πρόσβαση ίντερνετ με τους υπότιτλους που έχει από όπου το κατέβασες.

Μπορείς να κατεβάσεις στο iPad κάτι από netflix και να τα δεις χωρίς πρόσβαση ίντερνετ με τους υπότιτλους που έχει από όπου το κατέβασες.

Δεν βρίσκω την επιλογή γι'αυτό που είπες φίλε.Σου δίνει κάπου την επιλογή και δεν το βλέπω ή ειναι κάποια διαδικασία πιο μπερδεμένη?
Άκυρο φίλε.Το έψαξα λίγο και εχω απαρχαιωμένο ios και δεν γίνεται.

Same Sh1t...Different Day

Last edited:
πάντως με vpn όσες φορές έχει τύχει, ελληνικούς υπότιτλους δε μου έδωσε.

Παλιότερα σε όποια χώρα βρισκόσουν, ναι μεν το account σου έπαιζε παντού αλλά οι υπότιτλοι που είχες στην διάθεση σου ήταν της χώρας από όπου έμπαινες
Τελευταία υπάρχουν αναφορές από Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό, πως αν ρυθμίσεις από εδώ σαν βασική γλώσσα τα Ελληνικά, τότε θα μπορείς να βλέπεις και ελληνικούς υπότιτλους όπου υπάρχουν
Προσωπικά δεν το δοκίμασα αλλά δεν πιστεύω να λένε και ψέμματα αυτοί που το ανέφεραν
https://www.netflix.com/LanguagePreferences

*Ειδικά για το netflix του iPad, ίσως χρειαστεί να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις 1-2 φορές και ένα κλείσιμο και άνοιγμα του iPad δεν θα έβλαπτε μέχρι να δεις τα καινούργια μενού

βοηθεια εκανα συνδεση νετφλιξ αλλα δεν εχω καταλαβει στο πλειστειτιον 4 λεει 2.3 mbps στις περισσοτερες σειρες ενω σε λιγες φτανει και 7 η συνδεση ειναι 50 αρα τι ειναι αυτο το mbps ειναι αλλο απο την ταχυτητα που κατεβαζουμε η το ιδιο? για το καλυτερο hd τι πρεπει να δεινει ?

Και μένα μέσω ps4 που παίζει,εκεί γύρω στο 2.5mbs παίζει με 24αρα, βέβαια το έχω συνδεδεμένο ασύρματα.

Τόσο είναι αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλα.
Το θέμα είναι να έχεις όσο την καλύτερη δυνατή ποιότητα με λιγότερη χρήση bandwith το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

πάντως με vpn όσες φορές έχει τύχει, ελληνικούς υπότιτλους δε μου έδωσε.

Πρεπει να επιλεξεις ως γλωσσα τα ελληνικα απο το website του. Μονο τοτε ενεργοποιουνται ελληνικοι υποτιτλοι στο εξωτερικο (αλλα αλλαζει ακομα και τους τιτλους του περιεχομενου στους μεταφρασμενους). Το δοκιμασα στις ΗΠΑ και νομιζω πως ανεφερα πως δουλευει σε αλλο ποστ. Δε χρειαζεται VPN (ασε που δε δουλευει κι ολας)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πρεπει να επιλεξεις ως γλωσσα τα ελληνικα απο το website του. Μονο τοτε ενεργοποιουνται ελληνικοι υποτιτλοι στο εξωτερικο (αλλα αλλαζει ακομα και τους τιτλους του περιεχομενου στους μεταφρασμενους). Το δοκιμασα στις ΗΠΑ και νομιζω πως ανεφερα πως δουλευει σε αλλο ποστ. Δε χρειαζεται VPN (ασε που δε δουλευει κι ολας)

Στα ελληνικά το έχω ήδη και όποτε μπαίνω με το vpn, δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.
π.χ. σήμερα, με vpn ενεργό και σέρβερ φιλανδικό μου έδινε επιλογή μόνο για αγγλικούς υπότιτλους.
για να πετύχω ελληνικούς, πρέπει να ξεκινήσω την παρακολούθηση, να τη διακόψω, να βάλω vpn και μετά να συνεχίσω. σε αυτή την περίπτωση συνεχίζει με ελληνικούς υπότιτλους

Αν και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα, χτες είδα στο netflix ένα ωριαιο stand up του Ρίτσαρντ Πραιορ, γραμμένο το 79.
Πολύ γέλιο και μετά από 40 σχεδόν χρόνια τα ίδια προβλήματα της κοινωνίας.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα ελληνικά το έχω ήδη και όποτε μπαίνω με το vpn, δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.
π.χ. σήμερα, με vpn ενεργό και σέρβερ φιλανδικό μου έδινε επιλογή μόνο για αγγλικούς υπότιτλους.
για να πετύχω ελληνικούς, πρέπει να ξεκινήσω την παρακολούθηση, να τη διακόψω, να βάλω vpn και μετά να συνεχίσω. σε αυτή την περίπτωση συνεχίζει με ελληνικούς υπότιτλους
Στο Αμερικάνικο τι δείχνει δουλεύει κανονικά?

Στο Αμερικάνικο τι δείχνει δουλεύει κανονικά?

ναι από ότι φαίνεται και καταλαβαίνω

Παιδιά VPN με VPN έχουν μεγάλη διαφορά.
Υπάρχουν VPN που σου δίνουν καμιά 10αριά ip's και VPN που σου δίνουν εκατοντάδες και ανανεώνουν με καινούργιες
Στα δεύτερα μπορείς να βρεις κάποια που να παίζει το αμερικάνικο, το αγγλικό Netflix κλπ από Ελλάδα
Π.χ. αν πάει κάποιος με το Nord VPN στους αμερικανικους servers θα βρει εκατοντάδες. Αν αρχίζει να δοκιμάζει, σίγουρα θα βρει κάποιον που να παίζει το αμερικάνικο Netflix
tqxzaUk.jpg
Απλά ενημερωτικά

softice μετα αφου χρησιμοποιησεις καποιες φορες το nord σου στελνει το νετφλιξ οτι υπαρχει θεμα ασφάλειας κ να αλλαξεις κωδικό ;