Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "NETFLIX" τώρα και στην Ελλάδα !!

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα και εγω απο την εφαρμογή του oppo.

Άρα έχει να κάνει με τα app στις συσκευές...
Μίλησα στο Live Chat και μου απαντήθηκε οτι θα το "μεταφέρουν"...

Για την ιστορία, κατάφερα να το δω όπως ήθελα με το επισημο app σε Win 10 Laptop.

Καμιά 50αριά σειρές στο Νετφλιξ έχουν ήδη τουρκικούς υπότιτλους.
Με αυτό τον ρυθμό τα μεμέτια θα τα έχουν όλα σύντομα στην γλώσσα τους
Εμείς μείναμε με το Better call Saul και το Gotham και αυτά όχι όλα τα επεισόδια

Προφανώς η αγορά εκεί ειναι μεγαλύτερη και εχει περισσότερες προοπτικές κέρδους.

θα ηθελα πολύ να ξερω αν οι ενεργές συνδρομές από Ελλάδα ειναι πάνω από 5000. Αν τα νουμερα ειναι σε τέτοια μεγέθη, δεν πρόκειται να δουμε Ελληνικούς υπότιτλους σύντομα..

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα για ελληνικούς υπότιτλους στο NETFLIX στη συγκεκριμένη TV ( Samsung UE J6200 48" ) χωρίς χρήση άλλων μέσων ( tv box - media players etc ) , αλλά να γίνεται πχ όπως στο PC με το πρόσθετο στο Chrome...

Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να μπουν εξωτερικοί υπότιτλοι χωρίς την παρεμβολή ενός pc

Προφανώς η αγορά εκεί ειναι μεγαλύτερη και εχει περισσότερες προοπτικές κέρδους.

θα ηθελα πολύ να ξερω αν οι ενεργές συνδρομές από Ελλάδα ειναι πάνω από 5000. Αν τα νουμερα ειναι σε τέτοια μεγέθη, δεν πρόκειται να δουμε Ελληνικούς υπότιτλους σύντομα..
Και πως περιμένουν να μαζέψουν συνδρομές χωρίς ελληνικούς υπότιτλους ; Εγώ γιαυτο και δεν ανανέωσα μετα το free trial.

Τόσο καιρός και ενώ είχαν πει οτι απο Απρίλιο θα εχει ελληνικούς υπότιτλους τίποτα. Εχει γεμίσει τουρκικούς! Χεσμενους μας έχουν.

Είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αυξηθούν οι συνδρομές στην Ελλάδα χωρίς υπότιτλους.
Η υπηρεσία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και το 4Κ είναι φανταστικό αλλά απευθύνεται σε περιορισμένο καιρό στη χώρα μας.

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Παιδιά κανά νεότερο με τους υπότιτλους υπάρχει;...πάντως ειναι απίστευτο αυτό που γίνετε να ειναι η υπηρεσία διαθέσιμη σε μια χώρα χωρίς αντίστοιχη υποστήριξη από πίσω...πως ειναι δυνατόν έτσι να προχωρησεις;...ίσως άλλωστε γιαυτο και οι τιμές εινα σε αυτό το επίπεδο...αν κάποιος φίλος έχει κάποια νεότερη πληροφορία ας μας εμημερωσει

Sent from my iPad using Tapatalk

Δυστυχώς στα ίδια έχουμε μείνει.

Πάντως σήμερα που μίλησα με chat live, τους έθεσα το θέμα και ενώ στην αρχή με ρώτησαν ποιες σειρές οι ταινίες δεν έχουν υπότιτλους 😂😂😂 και τους εξήγησα ότι δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά, μου ανάφερα ότι θα λάβουν σοβαρό υπόψιν τους τις παρατηρήσεις μου...

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως σήμερα που μίλησα με chat live, τους έθεσα το θέμα και ενώ στην αρχή με ρώτησαν ποιες σειρές οι ταινίες δεν έχουν υπότιτλους 😂😂😂 και τους εξήγησα ότι δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά, μου ανάφερα ότι θα λάβουν σοβαρό υπόψιν τους τις παρατηρήσεις μου...

Μέχρι το τέλος του έτος το localization θα γίνει σε όλο το περιεχόμενο

Πολύ σίγουρο σε βλέπω...μακάρι

Πολύ σίγουρο σε βλέπω...μακάρι

Λόγω του επαγγελματός μου, έχω επαφή με άτομα από το Netflix. Η τελευταία ενημέρωση (πριν 2 μήνες) ότι στόχος ειναι αυτός. Τώρα τελείωνουν τους τούρκικους υπότιτλους.

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Από σήμερα και το ελληνικό market της Panasonic,έχει την εφαρμογή Netflix.Μου το εμφάνισε εγκατεστημένο στην ΕΤ60