Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σιγουρα θα παρει σειρά και η Ελλάδα.
Ξερουν τι (πρεπει να) κανουν, απλά δινουν προτεραιότητα σε αλλες χώρες.

Εγώ τους εχω στειλει παλαιότερα email για το πόσο επιτακτική ειναι η ανάγκη να μπουν Ελληνικοί υπότιτλοι ώστε να τραβήξει η υπηρεσία στην Ελλάδα
Καλό θα ηταν να το κανουμε ολοι μας.

Προχτές τους πήρα τηλέφωνο και ακουσα την πιο "περίεργη" δικαιολογία που θα περιμενα. Η κοπελια μου ειπε οτι έχουν καθυστερήσει τον υποτιτλισμό στα Ελληνικά γιατι με βάση τα linguistic skills surveys που εχουν και το target group της υπηρεσίας (ηλικίες 17-45 ετών) , οι Ελληνες κατέχουν (με βάση τον πληθυσμό) τα περισσότερα πτυχία γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας στην Ευρώπη !!

Από εδώ μπορείτε να γκρινιάξετε και εσεις , μην τα περιμένουμε ολα έτοιμα. Λίγο chatting δεν βλάπτει

https://help.netflix.com/contactus?locale=en-GR

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Χα χα χα όχι ότι έχουν άδικο (οι περισσότεροι γνωστοί μου και εγώ, είτε έχουμε Netflix είτε βλέπουμε από αλλού, δεν περιμένουμε να βγουν οι υπότιτλοι), αλλά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί σαν δικαιολογία ότι καθυστερούν οι υπότιτλοι

Το Netflix ίσως βάλει επιτέλους την υπηρεσία που όλοι περιμένουν

Όχι αυτή που θα διαθέτει όλες τις σειρές παντού, την άλλη.
ΑΠΟ Ειρήνη Γκάγκη

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες προβολής σειρών και ταινιών φαίνεται να εντείνεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες
το Netflix φαίνεται έτοιμο να δώσει στους συνδρομητές του την δυνατότητα να κατεβάζουν περιεχόμενο το οποίο θα βλέπουν εκτός σύνδεσης.
...

Περισσότερα:
http://gr.ign.com/tv/34528/news/to-netflix-isos-balei-epitelous-ten-uperesia-pou-oloi-perime

Μια σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στα κέρδη μιας τυχαίας αμερικάνικης ταινίας και παρότι η Τουρκία έχει πολλαπλάσιο πληθυσμό, βλέπουμε πως η ταινία έχει περισσότερα κέρδη από την Ελλάδα της κρίσης

http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=intl&id=wolfofwallstreet.htm

Βέβαια άλλες ευρωπαϊκές χώρες δίνουν μεγαλύτερα κέρδη και αν ήταν να συγκριθούμε με αυτές θα έλεγα πάσο
Αλλά το Νετφλιξ μάλλον επειδή είμαστε γείτονες μας έχει βάλει στο ίδιο "κανάλι" με την Τουρκία και όποιος βλέπει με ελληνικό ip έχει να διαλέξει
μεταξύ αγγλικών και τουρκικών υποτίτλων λες κι επειδή είμαστε γείτονες θα έπρεπε να ξέρουμε τουρκικά!
Μια μικρή έρευνα να έκαναν θα έβλεπαν πως θα ήταν προτιμότερο να βάλουν στα ελληνικά ip γερμανικούς και γαλλικούς η έστω ισπανικούς υπότιτλους, αντί για τουρκικούς
Εκτός αν το έκαναν για την μειονότητα της Θράκης!
Γι αυτό κάνουμε και τις συγκρίσεις με την Τουρκία και όχι με άλλες χώρες.
Πλέον τα πάντα όλα έχουν τουρκικούς υπότιτλους στο Netflix (όταν μπαίνεις από Ελλάδα)
Ελληνικούς μόνο 3 σειρές κι αυτές όχι σε όλα τα επεισόδια. Το Better call Saul ακόμη στην πρώτη season δεν έχει ελληνικούς υπ. το Gotham και το Blacklist αν θυμάμαι καλά
Από όλα τα χιλιάδες καλούδια μόνο 3 σειρές...
Από τον Ιανουάριο είμαστε στο περίμενε

Σε όσους στέλνουν email με παράπονα, προτείνω να αναφέρουν και το παράλογο που μας έβαλαν μαζί με την Τουρκία

Επειδή είχα χρόνια Netflix, θυμάμαι πως οι σκανδιναβικές χώρες πάνε μαζί, οι ισπανόφωνες, οι γαλλόφωνες κλπ
Δηλαδή αν έμπαινα με Σουηδικό VPN υπήρχε επιλογή για υπότιτλους από Δανία/Σουηδία/Νορβηγία/Φινλανδία
Αυτά πριν κάνουν ban τα VPN και τα smartdns από το Netflix
Τελικά από φέτος που τάχα μπήκε στην Ελλάδα, μόνο ζημιά έγινε για εμάς που βλέπαμε παλιά, καθώς δεν μπορούμε πλέον να βλέπουμε την πλούσια αμερικανική ταινιοθήκη
η να διαλέγουμε καναδέζικο/βρετανικό/ιρλανδικό/αυστραλέζικο netflix όπου το καθένα είχε διαφορετικές ταινίες και μπορούσες να βρεις σχεδόν τα πάντα
Τώρα λοιπόν είμαστε εγκλωβισμένοι στο ελληνικό Νετφλιξ που έχει τουρκικούς?! υπότιτλους
Εκτός από τα αγγλικά, νομίζω στην Ελλάδα για τρίτη και τέταρτη γλώσσα θα μπορούσαμε να έχουμε τα γερμανικά και τα γαλλικά αντί για τα τούρκικα

Ακόμη και με την λογική πως η Τουρκία έχει μεγαλύτερη αγορά - για την οποία λογική αμφιβάλω, οι περισσότεροι Τούρκοι είναι κολλημένοι στον τουρκσατ και στα τουρκικά σήριαλ-
Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με την γλώσσα τους...μόνο γεωγραφικά σύνορα

καλησπερα,

Εχω PHILIPS Smart Tv και ειδα οτι εχει μεσα το netflix οταν το πατησα απο περιεργεια να δω ορους κλπ εγραψε αν ειμαι ετοιμος για 30 days free. Ισχυει αυτο; η δεσμευεσαι επειτα αλλιως

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

καλησπερα,

Εχω PHILIPS Smart Tv και ειδα οτι εχει μεσα το netflix οταν το πατησα απο περιεργεια να δω ορους κλπ εγραψε αν ειμαι ετοιμος για 30 days free. Ισχυει αυτο; η δεσμευεσαι επειτα αλλιως

Ισχύει. Απλά στην Αμερική δίνεις στοιχεία πιστωτικής, και μετά τον πρώτο δωρεάν μήνα σε χρεώνει αυτόματα. Αν το ακυρώσεις πριν ή στις 30 μέρες, δε χρεώνεσαι.

Και γενικότερα δε δεσμεύεσαι, όποτε θεωρήσεις οτι το βαρέθηκες το κόβεις.

Εδώ δεν δηλώνεις καρτα

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, δεν εχει ελληνικους υποτιτλους??? μεχρι ποσες συσκευες μπορεις να συνδεσεις με έναν λογαριασμο???

Ρεκόρ εσόδων για το Netflix

Με ναυαρχίδες το Stranger Things και το Narcos

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου και όπως φαίνεται έχει ρεκόρ εσόδων με $2.15 δισεκατομμύρια μέσα σε ένα τρίμηνο,
μια αύξηση της τάξης του 36% σε σχέση με πέρυσι. Οι νέοι συνδρομητές ξεπέρασαν την αρχική πρόβλεψη των 2.3 εκατομμυρίων και έφτασαν τα 3.6 εκατομμύρια.

Η εταιρία αποδίδει την επιτυχία στο original περιεχόμενό της και πιο συγκεκριμένα στις σειρές Stranger Things και Narcos.
Η επέκταση του Netflix σε 130 χώρες το έκανε διαθέσιμο σε 22 γλώσσες, ενώ αυτό το τρίμηνο το βάρος το έριξε στην Τουρκία και την Πολωνία, προσφέροντας όχι μόνο υπότιτλους αλλά και μεταγλώττιση.

https://unboxholics.com/movies-tv/tv-news/18649-rekor-esodon-gia-to-netflix

Ωραία.. έτσι θα έχει να ρίξει λεφτά για καλές σειρές!!

Λίγο άσχετο με το Νετφλιξ
Το Amazon Instant Video που είναι ο βασικός του αντίπαλος, στο τελευταίο update έχει πραγματικά εντυπωσιάσει
Οποιοδήποτε στιγμή αν κάνεις κλικ στην οθόνη την ώρα που παίζει μια ταινία, μπορείς να δεις τους ηθοποιούς που παίζουν στην συγκεκριμένη σκηνή,
να δεις αν τυχόν έχει μουσική ποιο τραγούδι είναι καθώς και τυχών goofs και άλλα πολλά
u1UHiV5.jpg

Είδα οτι στο Gotham βάλανε ελληνικη μεταγλώτιση και υπότιτλους, επίσης στο black list ελληνικούς υπότιτλους.!! Ερχεται σιγά σιγά...

Το Amazon Prime κάνει την πρεμιέρα του σε 200 χώρες τον Δεκέμβριο

http://digitaltvinfo.gr/news/media-...i-tin-premiera-tou-se-200-xores-ton-dekemvrio

Στά βήματα του Netflix και το Amazon!

----------------

Η Netflix και η Amazon αυξάνουν τις επενδύσεις τους σε προγράμματα
http://digitaltvinfo.gr/news/news/i...-afksanoun-tis-ependyseis-tous-se-programmata

Ξεκινήσαμε μου φαίνεται
Μετά απο κάποιες σειρές να και οι πρώτες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους
hC27TG2.jpg

2001 Space Oddysey και 10,000 b.c
Μάλλον αλφαβητικά ξεκίνησαν
fZAjBPP.jpg

Εγώ το έβαλα για 1 μήνα δοκιμαστικά, αλλά το έκοψα στη συνέχεια. Με ενδιέφερε να δω 4Κ σειρές κυρίως (daredevil, marco polo, jessica jones, narcos). Αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους δεν μπορώ να δώ. Ελπίζω να αρχίσουν να βάζουν υπότιτλους με ποιο μεγάλη συχνότητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί πραγματικά μου άρεσε αυτό πoυ είδα και επίσης με τόσα παιδικά που έχουν αν βάλουν Ελληνικό ήχο θα είναι Super.