Τυπικά θελει 25Mbps , στην πράξη ας μας πει καποιος που έχει 4Κ TV + VDSL (εγώ εχω μόνο το δεύτερο)
Το surround που χρησιμοποιεί είναι Dolby digital plus. Αν ο ενισχυτής δεν το αναγνωρίζει, δυστυχώς πάει σε stereo μετά, από όσο θυμάμαιΓράφτηκα και εγώ !
Οι σειρές και οι ταινίες είναι όλες stereo ?
Γιατί έτσι παίζουν στο HTPC μου.
Πολυκάναλος ήχος δεν υποστηρίζεται?
11mbit σε h265 δεν θα είναι άσχημο νομίζωΤο ότι είναι 2160p δεν σημαίνει ότι παίζει καλύτερα από 1080p..
Ειδικά αν μιλάμε για μόνο ~11Mbps, μόνο άσχημα μπορεί να παίζει..
Το surround που χρησιμοποιεί είναι Dolby digital plus. Αν ο ενισχυτής δεν το αναγνωρίζει, δυστυχώς πάει σε stereo μετά, από όσο θυμάμαι
Χμμμμμ..... Τα UHD δισκάκια έχουν bitrate από 82Mbps έως 128Mbps, ανάλογα τον αριθμό στρώσεων. Οπότε..
Συγκρινεις ανομοια πράγματα...
Απόλυτα όμοια είναι. Ίδια τεχνολογία, ίδια ανάλυση, ίδιο υλικό, σχεδόν ίδιο codec. Άντε, να σου βγάλω 4-5Mbps λόγω του codec του ήχου.
Το μόνο που αλλάζει είναι το bitrate.
Δεν είναι τυχαίο που η Netflix βάζει ως minimum γραμμή 25Mbps (και εννοούν πραγματικά, όχι "έως") για 4Κ.
Εννοείται ότι θα δουλέψει και με λιγότερο... ο αλγόριθμος θα προσαρμόσει το stream, το χειρότερο πράγμα για τη Netflix θα ήταν να βγάζει "buffering" στους πελάτες της. Αλλά όχι, 11Mbps σημαίνει κακό 4Κ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.