Εμένα μόνο τις σειρές παίζει σε HD ! και έχω windows 7..
Μήπως είναι θέμα bandwidth?
Δοκίμασα και με καλώδιο ethernet και η ταχύτητα παραμένει καρφωμένη στα 11,44 mbps και η ποιότητα στα 2160.
Έκανα και μια ακόμη δοκιμή στο strangers things με προβολή netflix και με webrip αρχείο 2160p και δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα.
Από PC για να έχετε FHD και DD+ ήχο μόνο με Windows 10 και το επίσημο app.
Μόνο έτσι μου δούλευε εμένα όταν είχα ενεργό λογαριασμό.
Επίσης όποιος έχει τηλεόραση smart μοντέλο προ 2016 πολύ δύσκολα θα έχουν υπότιτλους Ελληνικούς
Sent from my A0001 using Tapatalk
Εκείνο που είναι σκέτη απάτη για την Ελλάδα είναι το Amazon prime video
Δοκίμασα να το βάλω με την κανονική μου IP (και DNS) κι έψαχνα να βρω με το κιάλι κάποια ταινία η σειρά που να έπαιζε και να μην έβγαζε Geo Blocking
Όταν έβαλα Unlocator Smart DNS έπαιζαν όλα κανονικά και τα 4k και τα 3d κλπ
Για αυτό όσοι δεν τα καταφέρνετε με τους αγγλικούς υπότιτλους η όσοι δεν έχετε τρόπο να αποφύγετε το geo block, απλά μείνετε μακριά από την υπηρεσία
Αντίθετα το Netflix πιστεύω σε λίγους μήνες με την φόρα που έχει πάρει, θα έχει τα πάντα και στα ελληνικά.
Έχεις ακόμη συνδρομή σε Amazon prime ???? Θαρραλέο σε βρίσκω !!!!
Και για όσους έχουν θέμα με την TV τους θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την εκπομπή full HD μέσω chromecast που άνετα υποστηρίζεται από NETFLIX και δίνει και σωστά αποτελέσματα.
Εγώ προσωπικά προβάλλω μέσω chromecast και μέχρι τώρα δεν το χω μετανιώσει (δεν έχω 4Κ συνδρομή, μόνο HD).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.