Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

για βαλε π.χ το hush.παιζει hd Μεσω της εφαρμογης?
γιατι και σε εμενα απ`οτι βλεπω ουτε η εφαρμογη τα παιζει ολα Hd.

Τι σύνδεση έχεις καιγόταν βλέπεις τι εργασίες υπάρχουν παράλληλα σε ότι έχει να κάνει με το internets ?

Δοκίμασα και με καλώδιο ethernet και η ταχύτητα παραμένει καρφωμένη στα 11,44 mbps και η ποιότητα στα 2160.
Έκανα και μια ακόμη δοκιμή στο strangers things με προβολή netflix και με webrip αρχείο 2160p και δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα.
Να απαντήσω επίσης σε ερώτηση παραπάνω για τον αν ξεχωρίζει το 1080p από το 4K.
Έχω TV 55'' και τα μάτια μου απέχουν από την οθόνη ακριβώς 3 μέτρα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η διαφορά
του 1080p με το 4Κ είναι εμφανής ακόμη και σε αυτή την απόσταση.
Δεν είναι μόνο η ανάλυση που κάνει τη διαφορά στο 4Κ αλλά και η ευκρίνεια και η απόδοση των χρωμάτων.
Όπως και να χει το αποτέλεσμα στα δικά μου μάτια είναι εντυπωσιακό.

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

50άρα VDSL έχω.

Μπαίνω απ την Panasonic τηλεόρασή μου και δεν έχει σαν επιλογή ελληνικούς υπότιτλους.

Το ίδιο και με το Panasonic BD player μου.

Με το Oppo BD player μου δεν έχω καθόλου σύνδεση.Μου βγάζει οτι δεν είναι διαθέσιμο το streaming στην περιοχή μου (άκου τώρα !)

Οπότε το HTPC μου για την ώρα είναι η μόνη επιλογή μου..

Με την εφαρμογή της τηλεόρασης έχω καλύτερη εικόνα και πιο πολλές επιλογές σε σχέση με το pc! Περίεργο δεν είναι? Κλειδώνει κατευθείαν σε 1080 και ήχο 5.1 και δεν κολλάει πουθενά. Αυτό το atmos vision στα αρχεία 4κ τι είναι?

Από PC για να έχετε FHD και DD+ ήχο μόνο με Windows 10 και το επίσημο app.
Μόνο έτσι μου δούλευε εμένα όταν είχα ενεργό λογαριασμό.
Επίσης όποιος έχει τηλεόραση smart μοντέλο προ 2016 πολύ δύσκολα θα έχουν υπότιτλους Ελληνικούς

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δοκίμασα και με καλώδιο ethernet και η ταχύτητα παραμένει καρφωμένη στα 11,44 mbps και η ποιότητα στα 2160.
Έκανα και μια ακόμη δοκιμή στο strangers things με προβολή netflix και με webrip αρχείο 2160p και δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα.

Μιας και είπες webrip, απ' ότι βλέπω το 4ο επεισόδιο του Stranger Things έχει διάρκεια 50:12 και ως webrip πιάνει χώρο 11.92GB. Αυτό σημαίνει ότι το μέσο bitrate του είναι κάτι λιγότερο από 40Mbps.

Οπότε όλο και κάτι κάτι θα χάνει όταν πέφτει στα 11Mbps, παρότι μπορεί να μη βγάζουν μάτι οι διαφορές.. ;)

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Από PC για να έχετε FHD και DD+ ήχο μόνο με Windows 10 και το επίσημο app.
Μόνο έτσι μου δούλευε εμένα όταν είχα ενεργό λογαριασμό.
Επίσης όποιος έχει τηλεόραση smart μοντέλο προ 2016 πολύ δύσκολα θα έχουν υπότιτλους Ελληνικούς

Sent from my A0001 using Tapatalk

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση για τα windows.

και η τηλεόρασή μου και το player μου είναι παλαιότερα του 2016 οπότε αναγκαστικά θα συμβιβασθώ με ότι έχω..

Και εμένα είναι προ του 2016, η σειρα 8 της Samsung και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα με τους υπότιτλους...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκείνο που είναι σκέτη απάτη για την Ελλάδα είναι το Amazon prime video
Δοκίμασα να το βάλω με την κανονική μου IP (και DNS) κι έψαχνα να βρω με το κιάλι κάποια ταινία η σειρά που να έπαιζε και να μην έβγαζε Geo Blocking
Όταν έβαλα Unlocator Smart DNS έπαιζαν όλα κανονικά και τα 4k και τα 3d κλπ
Για αυτό όσοι δεν τα καταφέρνετε με τους αγγλικούς υπότιτλους η όσοι δεν έχετε τρόπο να αποφύγετε το geo block, απλά μείνετε μακριά από την υπηρεσία

Αντίθετα το Netflix πιστεύω σε λίγους μήνες με την φόρα που έχει πάρει, θα έχει τα πάντα και στα ελληνικά.

Εκείνο που είναι σκέτη απάτη για την Ελλάδα είναι το Amazon prime video
Δοκίμασα να το βάλω με την κανονική μου IP (και DNS) κι έψαχνα να βρω με το κιάλι κάποια ταινία η σειρά που να έπαιζε και να μην έβγαζε Geo Blocking
Όταν έβαλα Unlocator Smart DNS έπαιζαν όλα κανονικά και τα 4k και τα 3d κλπ
Για αυτό όσοι δεν τα καταφέρνετε με τους αγγλικούς υπότιτλους η όσοι δεν έχετε τρόπο να αποφύγετε το geo block, απλά μείνετε μακριά από την υπηρεσία

Αντίθετα το Netflix πιστεύω σε λίγους μήνες με την φόρα που έχει πάρει, θα έχει τα πάντα και στα ελληνικά.

Έχεις ακόμη συνδρομή σε Amazon prime ???? Θαρραλέο σε βρίσκω !!!!

Και για όσους έχουν θέμα με την TV τους θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την εκπομπή full HD μέσω chromecast που άνετα υποστηρίζεται από NETFLIX και δίνει και σωστά αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά προβάλλω μέσω chromecast και μέχρι τώρα δεν το χω μετανιώσει (δεν έχω 4Κ συνδρομή, μόνο HD).

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Έχεις ακόμη συνδρομή σε Amazon prime ???? Θαρραλέο σε βρίσκω !!!!

Και για όσους έχουν θέμα με την TV τους θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την εκπομπή full HD μέσω chromecast που άνετα υποστηρίζεται από NETFLIX και δίνει και σωστά αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά προβάλλω μέσω chromecast και μέχρι τώρα δεν το χω μετανιώσει (δεν έχω 4Κ συνδρομή, μόνο HD).

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το chromcast μπας και απολαύσω και εγώ το netflix?