Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Θαύμα εγένετο !!

Μπήκα μέσω του (ξεχασμένου) PS3 και όλα λειτουργούν 'αψογα.

Και HD και 5.1 ήχος και ελληνικοί υπότιτλοι και φυσικά smooth κίνηση.

Τώρα το απολαμβάνω και εγώ πλέον..

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Συμπληρώθηκαν:

• Τhe Get Down (Νέα επεισόδια: 2ος κύκλος)
  • House of Cards/Οίκος από Τραπουλόχαρτα (4ος κύκλος)
  • The Ranch/Το Ράντσο (1ος -2ος κύκλος πλήρεις)
  • Αrcher (3ος κύκλος)

5 Σειρές:
  • Narcos (1ος-2ος κύκλος)
  • Ingobernable/Ακυβέρνητος (1ος κύκλος)
  • W/Bob & David (1ος κύκλος)
  • Τρελή Οικογένεια/Full House (1ος κύκλος)
  • Gossip Girl (1ος-3ος κύκλος)

61 Ταινίες:
  • El faro de las orcas/Ο Φάρος για τις Όρκες (2016)
  • Βαρύ Φορτίο/Βurden (2016)
  • Mr Pig (2016)
  • Πρέπει να μιλήσουμε/We need to talk (2016)
  • Πύργος/Tower (2016)
  • Λεβάντα/Lavender (2016)
  • Let's be evil (2016)
  • Trophy Kids (επεκταμένη έκδοση) (2016)
  • Ashley madison sex lies and cyber attacks (2016)
  • Hannibal takes Edinburg (2016)
  • Christina (2016)
  • Floating (2015)
  • Όλοι Φεύγουν/Everybody Leaves (2015)
  • Η Χώρα των Καρτέλ/Cartel Land (2015)
  • Brotherly Love (2015)
  • Ο Γουώλτ πριν τον Μίκυ/Walt before Mickey (2015)
  • King Georges (2015)
  • Cut from a different cloth 2015
  • Ιστορίες για το Χάλογουϊν/Tales of halloween (2015)
  • All work all play (2015)
  • Twinsters (2015)
  • Αυτοί που σίγησαν/The silenced (2015)
  • Εκτός Πορείας/Off Course (2015)
  • LuisaTomas (2015)
  • Dance off (2014)
  • Valley Uprising (2014)
  • Fed Up (2014)
  • Aren't you embarrased (2014)
  • The road to freedom peak (2013)
  • Η ναυαγοσώστρια/The lifeguard (2013)
  • Living on one dollar 2013
  • McCullin (2012)
  • Ασύλληπτη Συμμορία/Takers 2010
  • Σηκωτός για συναυλία/Get him to the greek (2010)
  • Τζούλη & Τζούλια/Julie & Julia (2009)
  • Ο Μπάτσος του Μολ (2009) Mall Cop
  • Άδωξοι Μπάσταρδη (2009) Inglourious Basterds
  • Καραντίνα/Quarantine (2008)
  • Ο Τιμωρός: Εμπόλεμη Ζώνη/Punisher: war zone (2008)
  • Παιχνίδι χωρίς κανόνες/Leatherheads (2008)
  • Θα κλέψω την νυφη/Made of honor (2008)
  • Amal (2007)
  • Incomplete (2007)
  • Με την πρώτη/Knocked up (2007)
  • Μy Fuehrer (2007)
  • Ας μπούμε φυλακή/Let's go to prison (2006)
  • Η σούπερ πρώην μου/My Super Ex-Girlfriend (2006)
  • King Kong (2005)
  • Αγεφύρωτες σχέσεις/An unfinished life (2005)
  • Καλως ήλθατε στην Ζούγκλα/The rundown (2003)
  • Johny English (2003)
  • Ένας ιππότης μαύρα χάλια/Black Knight (2002)
  • Κραυγή Αγωνίας 3/Scream 3 (2000)
  • BASEketball (1998)
  • Δυο καπνισμένες κάννες/Lock, stock and two smoking barrels (1998)
  • Πολικός Αστέρας/North star (1996)
  • Cobb (1994)
  • Sommersby (1993)
  • This boy's life (1993)
  • Ουρανός και Γη/Ηeaven & Εarth (1993)
  • Kαράτε Κιντ 3/The karate kid 3 (1989)

(Sent from Nexus 6P)

Άντε να έρθει και η σειρά του designated survivor 😀

Re: Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

http://i.imgur.com/s7cZunB.jpg http://i.imgur.com/vHrDUch.jpg και ελληνικη μεταφραση και στο site συντομα αλλα και στο support αποκλειστικο περιεχομενο απο δικη μου πηγη

Πολύ καλό νέο, κυρίως για την προσπάθεια που γίνεται να δώσουν και στην Ελλάδα το περιεχόμενο που ήδη απολαμβάνουν και οι υπόλοιπες χώρες.

Μακάρι να δούμε και μεταγλώττιση σε κάποιες σειρές ή ταινίες (κυρίως παιδικές ---- γενική απαίτηση των πιτσιρικάδων μας), ήδη κακομάθαμε με το GOTHAM και μας αρέσει πολύ η ιδέα !!!!

Στα παιδικά συμφωνώ για τη μεταγλώτιση αλλά οτιδήποτε αφορά περιεχόμενο για ενήλικες νομίζω ότι αποτελεί αντιαισθητική παρέμβαση.
Χαίρομαι που σε αυτό το κομμάτι δεν ακολουθούμε τους Ευρωπαίους και έχουμε χρόνια τώρα μόνο υπότιτλους.

Προχωράει η δουλειά στον υποτιτλισμό τους 722 τίτλους έφτασε το netflix σε σύνολο περιεχόμενου 2.261.

Στα παιδικά συμφωνώ για τη μεταγλώτιση αλλά οτιδήποτε αφορά περιεχόμενο για ενήλικες νομίζω ότι αποτελεί αντιαισθητική παρέμβαση.
Χαίρομαι που σε αυτό το κομμάτι δεν ακολουθούμε τους Ευρωπαίους και έχουμε χρόνια τώρα μόνο υπότιτλους.

Μόνο που στην Ευρώπη (για Γερμανία που ξέρω) οταν κάνουν μεταγλώτιση είναι 1 προς 1 , δηλαδή ένας μεταγλωτιστής μεταγλωτίζει 1 έναν ηθοποίο, οχι 10. Συμφωνώ πάντως που το γλυτώσαμε!

Μπορώ να δω στην εφαρμογή μέσω LG web0s 3.0 ,σε ποια ανάλυση κλειδώνω?

ΥΓ επειδή αναφέρθηκε το amazon prime....εκανα εγγραφη κ η ποιότητα στο grand tour (UHD HDR) είναι απλα αλλου!!!!(σε LG 65uh850)

Μπήκαν ελληνικοί υπότιτλοι σε πρόσφατες καλές σειρές όπως "13 Reasons Why", "The OA", "A Series Of Unfortunate Events", "Client List", "Outlander", ενώ ήδη ξεκίνησε με ελληνικά σε ταυτόχρονη με το εξωτερικό προβολή ο τρίτος κύκλος του "Better Call Saul". ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!

Όσο για τον ελληνικό ήχο, φυσικά και γω είμαι με την πλειοψηφία που θέλει ν' ακούει original (και όχι μεταγλωττισμένους) ήχους με υποτιτλισμό, αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που ο μεταγλωττισμός σε κάποιες ταινίες ή σειρές είναι ευπρόσδεκτος ιδίως όταν αφορά σε τίτλους για παιδιά ή εφήβους, όπως transformers, marvel, star wars κλπ. (πχ. το Gotham αν και "ενήλικη" σειρά είναι βασισμένη σε κόμικ και βλέπεται και από 12χρονους πιτσιρικάδες που... βαριούνται να διαβάζουν υπότιτλους).

Είμαι φανατικός της original γλώσσας , παρόλο αυτά πιστεύω ότι ειναι θετικό πέρα από τους υπότιτλους να υπάρχει και μεταγλώττιση μιας ταινίας ,σειράς για όσους έχουν προβλήματα οράσεως!

Στάλθηκε από το Shark 1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Netflix: Πλησιάζει τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Η αναφορά των μετόχων του Netflix αποκαλύπτει την τεράστια ανάπτυξη του streaming γίγαντα, ο οποίος έχει φτάσει τους 98.75 εκατομμύρια συνδρομητές, τη στιγμή που πριν δυο χρόνια ήταν μόλις στους 59 εκατομμύρια. Τα στελέχη του Netflix μάλιστα αναμένουν πως θα φτάσουν τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή η διείσδυση στην ελληνική αγορά είναι σχεδόν ανύπαρκτη, με πληροφορίες να μιλάνε για 10 με 12 χιλιάδες συνδρομητές μόνο.

Μαζί με τα οικονομικά στοιχεία, αναφέρθηκαν και μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα για το περιεχόμενο. Οι ταινίες του Adam Sandler ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ώρες θέασης, τη στιγμή που το Crouching Tiger Hidden Dragon: Sword of Destiny θεωρήθηκε αποτυχία. Τέλος τόνισε πως θα συνεχίσει να επενδύει όλο και περισσότερο σε original περιεχόμενο, ενώ σκοπεύει να αντικαταστήσει κάποια στιγμή τις εικόνες των thumbnails με video previews.

ΠΗΓΗ https://unboxholics.com

Αν πράγματι η αγορά στην Ελλάδα είναι τόσο μικρή, τότε ίσως δεν έχουμε δικαίωμα να τους κράζουμε πλέον
Ειδικά μετά από τις προσπάθειες τελευταία με τους ελληνικούς υπότιτλους που συνεχίζεται καθημερινά

Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο για την κίνηση στα τορεντάδικα που έπεσε από 50% και πάνω σε όποια χώρα μπήκε το νετφλιξ
Στην Ελλάδα μάλλον επιμένουμε πειρατικά
*Δεν έχω επίσημα στοιχεία, απλά ότι βλέπω από τους φίλους και τον περίγυρο μου. Σε μεγάλο ποσοστό κράζουμε τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και μια υπηρεσία των 7,99$ τον μήνα
για να δικαιολογήσουμε τις δικές μας παρανομίες

Αν πράγματι η αγορά στην Ελλάδα είναι τόσο μικρή, τότε ίσως δεν έχουμε δικαίωμα να τους κράζουμε πλέον
Ειδικά μετά από τις προσπάθειες τελευταία με τους ελληνικούς υπότιτλους που συνεχίζεται καθημερινά

Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο για την κίνηση στα τορεντάδικα που έπεσε από 50% και πάνω σε όποια χώρα μπήκε το νετφλιξ
Στην Ελλάδα μάλλον επιμένουμε πειρατικά
*Δεν έχω επίσημα στοιχεία, απλά ότι βλέπω από τους φίλους και τον περίγυρο μου. Σε μεγάλο ποσοστό κράζουμε τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και μια υπηρεσία των 7,99$ τον μήνα
για να δικαιολογήσουμε τις δικές μας παρανομίες

Δεν ειναι σωστή η συγκριση σου.
Οι αλλες χώρες ειχαν στη διαθεση τους εξαρχης υποτιτλους η και μεταγλωττιση στη γλώσσα τους.Εμεις οχι.
Σιγουρα ειναι στο DNA του "Ελληναρα" η πειρατεία, αλλα αν πχ το καλοκαιρι υπάρχει ολο το υλικο με ελληνικούς υπότιτλους, ειμαι σιγουρος οτι οι συνδρομές μεχρι τα Χριστούγεννα θα εχουν δραματική αυξηση.
Επίσης σαν χώρα δεν ειμαστε μπροστα σε συνδρομητικές και παρεμφερεις υπηρεσιες (δορυφορικα κλπ) οποτε αυτες δεν ειναι και οικειες στο ελληνικο κοινό. Πόσο μάλλον και ο εξοπλισμός που χρειάζεται για να παιξει το Netflix (αν η τηλεοραση δεν το υποστηριζει) Θέλει χρόνο, αλλα νομιζω θα πετύχει στο τέλος.
Και εγω που ειμαι γνώστης, προτιμώ την χρήση Netflix μιας και με την κορούλα μου και τα ωράρια της, δεν εχω χρονο ουτε να κατεβασω την σειρά ,ουτε να ψάχνομαι για υπότιτλους.

Σε μια διετία απο τώρα το Netflix θα ειναι αρκετά διαδεδομένο στην Ελλάδα, θα το δείτε.

Μια χαρά θα πάει το Netflix στην Ελλάδα από τη στιγμή που θα αποκτήσει υπότιτλους.

Πολλές και πολυπληθέστατες ομάδες πληθυσμού δεν κατεβάζουν παράνομα και διψάνε για τέτοιο περιεχόμενο (ακόμα και η τρίτη ηλικία έχει πλέον αποκτήσει σε μεγάλο βαθμό την απαιτούμενη εξοικείωση με την τεχνολογία).

Με το τίμημα που ζητάει το Netflix μπορεί να το αποκτήσει ο καθένας, ακόμα και στην Ελλάδα.