Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Τα πράγματα είναι απλά: Αν έχετε smart tv η οποία υποστηρίζει Netflix με δικό της app και δεν βλέπετε Ελληνικούς υπότιτλους, φταίει το Netflix app της tv σας. Κανένας άλλος.

Τη στιγμή που άλλες τηλεοράσεις βλέπουν κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους, δεν φταίει το Netflix. Αυτό τη δουλειά του την έκανε.

Κυνηγήστε τους κατασκευαστές των τηλεοράσεών σας ώστε να βγάλουν κάποιο update.

Τα πράγματα είναι απλά: Αν έχετε smart tv η οποία υποστηρίζει Netflix με δικό της app και δεν βλέπετε Ελληνικούς υπότιτλους, φταίει το Netflix app της tv σας. Κανένας άλλος.

Τη στιγμή που άλλες τηλεοράσεις βλέπουν κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους, δεν φταίει το Netflix. Αυτό τη δουλειά του την έκανε.

Κυνηγήστε τους κατασκευαστές των τηλεοράσεών σας ώστε να βγάλουν κάποιο update.
+100

εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα Google chromecast το οποίο πλέον αναφέρει ότι υποστηρίζει και 4k.

Eγω μετεφερα το laptop και τελειωσε η υποθεση (και η αναζητηση καταλληλης συσκευης για ελληνικους υποτιτλους ).Οχι θα κατσω να σκασω :)

Oσο για την ποικιλια, εννοειται οτι ειναι μικρη.Υπομονη 2,3 χρονια :)

Aπ'οτι ξερω και με ενα πολυ γρηγορο γκουγκλαρισμα , ειδα οτι κανενας browser δεν παιζει 5.1 (για αυτο λογο περασα και το netflix app απο την microsoft ).Eιναι οντως ετσι ?

Ναι για να παίξεις 5.1 πρέπει να έχεις κατεβάσει την εφαρμογή από το store των win 10 .

Κοίταξε όμως το νετφλίξιον τι κάνει όταν κλικάρουμε το εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης...Αυτό που αντικρίζουμε δεν μας ενοχλεί ?

ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (6).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (7).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (8).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (9).jpg

Ναι ακριβώς έτσι είναι. Για 1080p και DD 5.1 σε pc μόνο από το app του Microsoft store. Για 1080p και δικαναλο μόνο από τον edge browser. Για 4κ και DD μόνο από εγκεκριμένες συσκευές όπως mi box,Nvidia shield,Roku και συγκεκριμένες τηλεοράσεις που έχουν πάρει πιστοποίηση από το Netflix.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Και βέβαια η λέξη Ελληνικός υπότιτλος είναι άγνωστη λέξη ακόμη και στα ντοκιμαντέρ παρά μόνο ...

ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (10).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (11).jpg

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Ειπα να κανω και εγω σημερα την δοκιμη και εχω ολιγον ξενερώσει με την ποιότητα.
Ψαχνω να βρω καποιον τιτλο HD αλλα οτι βαζω ειναι σε ποιότητα dvd .
Εχω δοκιμασει με την εφαρμογή απο Windows store και με mozila.
Τι κανω λαθος;

Άκυρο.
Έπρεπε να κάνω λίγη υπομονή
Μετά από λίγο στρώνει η εικόνα.
Ίσως βέβαια έχει σχέση και η οθόνη του pc.
Στην τηλεόραση έφτιαχνε πιο γρήγορα η εικόνα.
Αυτή τη στιγμή βλέπω outlander τζάμι και εξακαναλο ( συνδεδεμένη , tv στο pc)
Μακάρι να βάλουν και άλλους υπότιτλους.
Ειδικά σε σειρές βολεύει παρα πολυ

Από πέρσι το λέμε γιατί μας έβαλαν στο ίδιο "κανάλι" υπότιτλων με την Τουρκία

http://avclub.gr/forum/showthread.p...άδα-!!?p=1057757713&viewfull=1#post1057757713

Ευτυχώς η δυστυχώς επειδή το Νετφλιξ βάζει τις χώρες 2/3/4 μαζί εμας φαίνεται για γεωγραφικούς λόγους μας έβαλαν με Τουρκία
Στην δική μου εφαρμογή πάντως μου βγάζει πρώτη επιλογή Αγγλικά η Ελληνικά πάντα, οπότε δεν με ενοχλεί
Δεν έχω διαλέξει ποτέ τα Τουρκικα σαν υπότιτλους κι απ ότι φαίνεται είναι smart η εφαρμογή και κατάλαβε πως προτιμάω τα ελληνικά με δεύτερη επιλογή τα αγγλικά

Αυριο ο δωρεαν μηνας .Το αφηνουμε και τραβαει το δεκαευρο που ηδη εχουμε πληρωσει κατα την εγγραφη η ξαναπληρωνουμε ?

τραβαει αυτοματα απο την καρτα που του εχεις δηλωσει.
εαν δεν θες να συνεχισεις μπαινεις στον λογαριασμο σου και κανεις απλα cancel membership

Ευχαριστω .Απλα εχω προπληρωμενη και την φορτιζω παντα με το συγκεκριμενο ποσο μιας αγορας :).Tεσπα, θα με ειδοποιησουν στο λογαριασμο..

http://avclub.gr/forum/showthread.p...άδα-!!?p=1057757713&viewfull=1#post1057757713

Ευτυχώς η δυστυχώς επειδή το Νετφλιξ βάζει τις χώρες 2/3/4 μαζί εμας φαίνεται για γεωγραφικούς λόγους μας έβαλαν με Τουρκία
Στην δική μου εφαρμογή πάντως μου βγάζει πρώτη επιλογή Αγγλικά η Ελληνικά πάντα, οπότε δεν με ενοχλεί
Δεν έχω διαλέξει ποτέ τα Τουρκικα σαν υπότιτλους κι απ ότι φαίνεται είναι smart η εφαρμογή και κατάλαβε πως προτιμάω τα ελληνικά με δεύτερη επιλογή τα αγγλικά

Απλά δεν το είχα πάρει είδηση το τι ακριβώς συμβαίνει αφού τώρα κάθισα και ασχολήθηκα .
Όπως και να έχει σωστή η διατύπωση σου .

Πιστεύω ότι φταίμε και εμείς που δεν τους έχουμε ταράξει στα emails,αυτό χρειάζονται μπάς και μας πάρουνε σοβαρά και αντιληφθούν ότι είμαστε χώρα και όχι αποικία .

Και εμένα δεν με ενοχλεί που το βλέπω μόνο από το Apple tv3 ...Αλλά ...

Υπάρχει δυνατότητα σε 1080 τηλεόραση να δείξει υλικό 4K η ανάλυση κλειδώνει σύμφωνα με την ανάλυση της τηλεόρασης;

Εξαρτάται από το τρόπο αναπαραγωγής. Παίζεις με PC ,με Android media player , ενσωματωμένη εφαρμογή στη τηλεόραση? Πχ μέσω Microsoft edge υπάρχει ένα κρυφό μενού που μπορείς να διαλέξεις την ποιότητα του stream.
Εγώ όταν το δοκίμασα δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά ( σε lg 23 monitor 1080p). Στην τηλεόραση δεν δοκίμασα γιατί βαριέμαι να κουβαλάω το PC.

Ναι ξέχασα να το αναφέρω.
Προς το παρόν παίζω απο pc win10 με την εφαρμογή αλλά έχω συνδεδεμένη τηλεόραση.
Σήμερα λέω να δοκιμάσω και με τον edge.
Βρίσκομαι στον δοκιμαστικό μήνα και στην εγγραφή είχα επιλέξει το δεύτερο πακέτο με παροχή 1080.
Υπάρχει τρόπος παρ'όλα αυτά μέσω του κρυφού μενού που αναφέρεις να δω 4K?

Λογικά αφού μπορείς να απομονώσεις το bitrate που θες θα παίζει 4κ σε 1080p οθόνη. Κρατάς πατημένα τα control alt shift και το γράμμα s διαλέγεις τι θες και πατάς override. Και να μην δείχνει τελικά 4κ είναι ένας εύκολος τρόπος να μην περιμένεις να κάνει buffering και να παίζει άμεσα στη καλύτερη ποιότητα.

Το θέμα είναι ότι αν παίξεις με τον edge η με τον crome χάνεις το 5.1 η κάνω λάθος ;