Κανε μια αναζήτησή στο κωδικό σφάλματος που σου βγάζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ζήτησε το από την ειδική φόρμα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχεις Facebook υπάρχει μια ομάδα Netflix Greece - fp. Σε αυτήν θα βρεις πάνω - πάνω μία καρφιτσωμένη δημοσίευση. Ζήτα αυτό που θες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι θέλει γράφει πάνω αριστερά..Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα. Κάνοντας search στο Netflix τον όρο test σου βγάζει 2 αποτελέσματα ,το ένα μια ταινία με όνομα testimony και το άλλο το σήμα του Netflix με δύο πατερνακια που μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα της εικόνας με real time χαρακτηριστικά.
Στη δικιά μου τηλεόραση (full HD) με το mi box και τη μεσαία συνδρομή (HD και δύο οθόνες) τερματίζει και μένει σταθερό σε 1080p, 5800kbps και 23.976fps.
Σε κινητό που το δοκίμασα έφτασε τα 720*480p και αν θυμάμαι καλά τα 1500kbps.
Όποιος έχει 4κ τηλεόραση ή 1080p αλλά τη μεγάλη συνδρομή ας κάνει μια δοκιμή να μας πει τα αποτυπώματα έτσι για σύγκριση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα. Κάνοντας search στο Netflix τον όρο test σου βγάζει 2 αποτελέσματα ,το ένα μια ταινία με όνομα testimony και το άλλο το σήμα του Netflix με δύο πατερνακια που μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα της εικόνας με real time χαρακτηριστικά.
Στη δικιά μου τηλεόραση (full HD) με το mi box και τη μεσαία συνδρομή (HD και δύο οθόνες) τερματίζει και μένει σταθερό σε 1080p, 5800kbps και 23.976fps.
Σε κινητό που το δοκίμασα έφτασε τα 720*480p και αν θυμάμαι καλά τα 1500kbps.
Όποιος έχει 4κ τηλεόραση ή 1080p αλλά τη μεγάλη συνδρομή ας κάνει μια δοκιμή να μας πει τα αποτυπώματα έτσι για σύγκριση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο και σε εμένα. Η γραμμή μου πάει σίγουρα περισσότερο και έχω και συνδρομή για 4κ. Το shield μου βγάζει 4κ, αλλά η τηλεόραση μου στην είναι. Οπότε προφανώς αυτό ανίχνευσε και δεν ανέβηκε άλλο η ανάλυση του stream. Πάντως πίστευα ότι το 1080ρ ότι θα ζητούσε περισσότερο bandwidthΕνδιαφέρον...
Στην δικιά μου tv με την μεσαία συνδρομή έβγαλε επίσης 1080 στα 5800kbps.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.