Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Στην Ελλάδα επενδύει το Netflix

...Στο εγγύς μέλλον μάλιστα, όπως επισήμανε ο Jonathan Friedland, Chief Communication Οfficer στο Netflix, η εταιρεία θα αναζητήσει να συνεργαστεί με τοπικούς παρόχους όπως Cosmote, Vodafone, Wind κλπ για την διάθεση του περιεχομένου του από τις πλατφόρμες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr η εταιρεία συζητά ήδη με τους εγχώριους παίκτες ενώ με μερικούς εξ αυτών οι οποίοι παίρνουν ενεργά θέση στην τηλεοπτική αγορά από το νέο έτος, έχοντας ανακοινώσει προ μηνών συνεργασίες για μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, η συμφωνία μοιάζει να έχει ήδη κλείσει...

http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/69817/stin-ellada-ependyei-netflix

Προφανώς εννοεί την Wind μάλλον έτσι;

Αλλαγή της γλωσσάς σε ελληνικά από το menu του χρήστη , έχει ως αποτελέσμα να εμφανίζει μόνο το περιεχόμενο που υπάρχει σε ελληνική γλώσσα
Ταινίες σείρες που δεν έχουν ελληνικά δεν εμφανίζονται ούτε στο search ... :(
Αυτό δεν είναι κακό, γιατί αμέσως ξέρεις τι μπορείς να δεις στα ελληνικά, χωρίς να ψαχνεις αν έχει υπότιτλους ή όχι

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπαρχει και η περιπτωση περαν της wind η οποια ξεκιναει κατα πασα πιθανοτητα φεβρουαριο αν οχι ιανουαριο,να παρεχεται το νετφλιξ και απο βονταφον.να γινει μια συμφωνια οπως αυτη που εκαναν με τα αθλητικα της νοβα.δεν ξερω αν συμβαινει σε αλλες χωρες να ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια απο 2 παροχους αλλα δεν βρισκω το λογο να μην γινεται.
tv boxes στην ουσια θα ειναι οι νεες υπηρεσιες που θα βγαλει η wind αλλα και η vodafone.θα δουλευουν ανεξαρτητα παροχου ιντερνετ και θα παρεχουν εκτος τις Live tv και του netflix και αλλες εφαρμογες

http://www.kathimerini.gr/938419/ar...akes-allazoyn-ton-xarth-sthn-thleoptikh-agora

Στην Ελλάδα επενδύει το Netflix

...Στο εγγύς μέλλον μάλιστα, όπως επισήμανε ο Jonathan Friedland, Chief Communication Οfficer στο Netflix, η εταιρεία θα αναζητήσει να συνεργαστεί με τοπικούς παρόχους όπως Cosmote, Vodafone, Wind κλπ για την διάθεση του περιεχομένου του από τις πλατφόρμες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr η εταιρεία συζητά ήδη με τους εγχώριους παίκτες ενώ με μερικούς εξ αυτών οι οποίοι παίρνουν ενεργά θέση στην τηλεοπτική αγορά από το νέο έτος, έχοντας ανακοινώσει προ μηνών συνεργασίες για μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, η συμφωνία μοιάζει να έχει ήδη κλείσει...

http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/69817/stin-ellada-ependyei-netflix

Προφανώς εννοεί την Wind μάλλον έτσι;
Αφού στόχος της εταιρίας είναι 30% διείσδυση σε έξι χρόνια, μάλλον θα συνεργαστεί και με τους τρεις (wind, Vodafone και cosmote).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης φαντάζομαι ότι μέρος της συμφωνίας θα είναι και η τοποθέτηση σέρβερ με το υλικό της Netflix εντός των ISPs για καλύτερη σύνδεση με τον τελικό καταναλωτή.

Χτες παρατήρησα το εξής :
Προβάλλοντας επεισόδιο από το Black Mirror η εικόνα ήταν Fullhd και κλείδωνε σε ταχύτητα 7mbps και κάτι.
Αντιθέτως σε επεισόδιο του Dark η εικόνα ήταν 4K και η ταχύτητα κλείδωνε σε 15.5mbps.
Έκλεισα άνοιξα ρούτερ αλλά το ίδιο αποτέλεσμα.
Η προβολή γίνονταν μέσω του app της Panasonic TV που έχω.

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να βλέπω σε τη ταχύτητα κλειδώνει. Παρακολουθώ μέσω του app της Samsung τηλεόρασης μου. Καμία πρόταση- βοήθεια;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει κάτι τέτοιο η tv σου; Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μετρημένα τα κουκιά.. είτε υποστηρίζεται και υπάρχει κουμπάκι που το κάνει είτε όχι. Συνήθως το κουμπάκι λέγεται info ή κάτι τέτοιο.

Η τηλεόραση μου είναι του 2016 μοντέλο ks 7000 samsung και τα τηλεκοντρόλ σε όλες αυτές τις καινούργιες δεν έχουν καν αριθμούς. Σου επισυνάπτω εικόνα.
b1448a63c578c6a8b1e6c210dea3af39.jpg

Στην εφαρμογή του netflix σε τηλεόραση Panasonic 2014 μου δείχνει μέγιστο 4mbps. εκεί που λέει test speed. Δεν έχει Ελληνικά.
Απόσταση από το router δίπλα. Σύνδεση 50VDSL ενώ δίπλα η σύνδεση μεταξύ android box και router ασύρματα πάντα είναι 65mbps.
Ότι ναναι.
Πάντως είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της τηλεόρασης στο Full HD όταν βλέπω πέρα από το τι γράφουν τα νούμερα.
Αντίθετα το android box με κουράζει. Δεν δοκίμασα και με τον ήχο πρέπει να βγάζει απλά stereo.το android box

Είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει κάτι τέτοιο η tv σου; Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μετρημένα τα κουκιά.. είτε υποστηρίζεται και υπάρχει κουμπάκι που το κάνει είτε όχι. Συνήθως το κουμπάκι λέγεται info ή κάτι τέτοιο.

Θα πατήσεις το κουμπάκι 123 και στη γραμμή που θα σου ανοίξει με τους αριθμούς, τέρμα αριστερά υπάρχει το i (info). Θα το πατήσεις και θα σου δείξει την πληροφορία του stream.

Η τηλεόραση μου είναι του 2016 μοντέλο ks 7000 samsung και τα τηλεκοντρόλ σε όλες αυτές τις καινούργιες δεν έχουν καν αριθμούς. Σου επισυνάπτω εικόνα.
b1448a63c578c6a8b1e6c210dea3af39.jpg

Θα πατήσεις το κουμπάκι 123 και στη γραμμή που θα σου ανοίξει με τους αριθμούς, τέρμα αριστερά υπάρχει το i (info). Θα το πατήσεις και θα σου δείξει την πληροφορία του stream.

Last edited:
Χτες παρατήρησα το εξής :
Προβάλλοντας επεισόδιο από το Black Mirror η εικόνα ήταν Fullhd και κλείδωνε σε ταχύτητα 7mbps και κάτι.
Αντιθέτως σε επεισόδιο του Dark η εικόνα ήταν 4K και η ταχύτητα κλείδωνε σε 15.5mbps.
Έκλεισα άνοιξα ρούτερ αλλά το ίδιο αποτέλεσμα.
Η προβολή γίνονταν μέσω του app της Panasonic TV που έχω.

σε ταινια 4k εμενα μου γραφει κατι λιγοτερο απο 16, ενω σε 1080 δεν ανεβαινει πανω απο 5....

Η "γραμμη" που παει στην TV ειναι ~21mbps. Καπως περιεργα δεν ειναι ολα αυτα ?

Βασικά, τσιπιές του Netflix είναι. Και εγώ με γραμμή 100Mbps και ενσύρματη σύνδεση στην tv δεν έχω δει πάνω από ~15.5Mbps σε υλικό 4Κ. Το οποίο φυσικά ήταν ψιλοτίγκα στο mpeg artifact, αν κοίταζες προσεκτικά. Είχα αναρτήσει σχετική φωτογραφία εδώ μέσα πριν λίγους μήνες.

....

Επιλεγεις το συμβολο του γραναζιου στο μενου που ανοιγει πατωντας το "extra"

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα το τσεκάρω το απόγευμα και θα ενημερώσω.