Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Συμπεραίνω με τις ακόμα παλαιότερες ίδια μοντέλα ενώ σε άλλες περιοχές βλέπεις netflix έστω και με χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους αν δηλώσεις Ελλάδα δεν βλέπεις καθόλου γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή.
Πολύ απλά δεν αναβαθμίζει λοιπόν η LG την τηλεόρασή σου. Όχι μόνο η LG και οι άλλες εταιρείες.

Πως μπήκες στο site; Μέσω browser μάλλον. Αν μπήκες μέσω του browser της τηλεόρασης δεν μπορείς να δεις πέραν από το λογαριασμό, τα στοιχεία σου κτλ.
Σε μια Panasonic του 2014 που έχω μου λέει με τον browser που χρησιμοποιεί αυτό. "Does not support κάτι κτλ". Έχει την εφαρμογή αλλά δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους.

NAI ... μεσω browser μπηκα.
Απλα το Find ενεργοποιει την υπηρεσια Bing, οποτε αυτη ανοιγει τον browser.
Η ουσια ειναι οτι σε καποιες 980S .... το NetFlix δουλευει.
Αυτο με ενδιαφερει (σε πρωτη φαση).
Οτι γινεται !

Μια τελευταια δοκιμη που μπορεις να κανεις, ειναι να αλλαξεις την χωρα στις ρυθμισεις σε Αμερικη και την γλωσσα στα αγγλικα, μπας και εμφανιστει το Netflix στις εφαρμογες. Μπορει να ειναι location based οι εφαρμογες που εμφανιζονται.

Αλλαξα την γλωσσα (και την χωρα) ... ομως τιποτα δεν συνεβη.
Μαλλον πρεπει να προκαλεσω καινουργιο software update.
Αλλα που να βρω το software ? Δεν κρατησα κανενα
και τα καινουργια κατεβαινουν ιντερνετικα.
Τελευταιο update εγινε πριν 2 χρονια.
Δεν προεκυψε νεο (εκτοτε).

τελικα πως ειδες;

Ποσταρα φωτο ... δεν την ειδες ?

Παρακολουθώ το θέμα και σε ξένα forum. Όχι βέβαια για το θέμα τον υποτίτλων αλλά για παρόμοιους λόγους κάποιες νέες εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα νεότερα μοντέλα κτλ.
Παντού υπάρχουν προβλήματα. Με λίγα λόγια αν δεν θέλει η εταιρεία να σου δώσει update δεν σου δίνει.
Software ίσως βρεις για μεταγενέστερο μοντέλο αλλά αν δεν είναι για την τηλεόρασή σου και εσύ αρχίσεις τα κατεβάσματα και τα πειράματα μπορεί και να την μπρικάρεις.

Ποσταρα φωτο ... δεν την ειδες ?

στην 55αρα ειπες οτι μπαινεις στο account σου, αλλα δεν παιζει το βιντεο. Οποτε το ειδες στην 32αρα που δουλευει κανονικα;

Software ίσως βρεις για μεταγενέστερο μοντέλο αλλά αν δεν είναι για την τηλεόρασή σου και εσύ αρχίσεις τα κατεβάσματα και τα πειράματα μπορεί και να την μπρικάρεις.
Ακομα και αν την μπρικαρω ... ενα reset to factory mode ... δεν την επαναφερει ?

Οποτε το ειδες στην 32αρα που δουλευει κανονικα;
Νιε ... :rolleyes:

Εχτες δοκιμασα να δω το altered carbon στο pc συνδεμενο στην tv
Ταχυτητα 15Mbps.

Ο ηχος εβγαινε stereo και επαιζα με win 7/ internet explorer (με εγκατεστημενο το silverlight)

Υστερα δοκιμασα να παιζω απο το netflix της tv (lg oled) εχοντας μεταφερει πολυ κοντα το ρουτερ στην tv. (Αυτη επιανε ταχυτητα 12 Mbps)
Επαιξε σε 1080/3.32 Μbps.
Χαμηλο μου φαινεται το bitrate, αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι επαιξε ηχο 5.1 (η tv συνδεμενη σε av ενισχυτη)

Λογω ηχου μου μοιαζει μονοδρομος η αναπαραγωγη απο το app της tv, για το πολυ χαμηλο bitrate, δεν ξερω αν τοσο δινει το netflix ή κατι παιζοταν στην ταχυτητα γραμμης μου.

56ca7bbb518795c3f299c9e80cef4be9.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ταχυτητα 15Mbps.

Ο ηχος εβγαινε stereo και επαιζα με win 7/ internet explorer (με εγκατεστημενο το silverlight)

Υστερα δοκιμασα να παιζω απο το netflix της tv (lg oled) εχοντας μεταφερει πολυ κοντα το ρουτερ στην tv. (Αυτη επιανε ταχυτητα 12 Mbps)
Χαμηλο μου φαινεται το bitrate, αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι επαιξε ηχο 5.1 (η tv συνδεμενη σε av ενισχυτη)

Λογω ηχου μου μοιαζει μονοδρομος η αναπαραγωγη απο το app της tv, για το πολυ χαμηλο bitrate, δεν ξερω αν τοσο δινει το netflix ή κατι παιζοταν στην ταχυτητα γραμμης μου.

δεν νομιζω οτι ειχε καποιο προβλημα η γραμμη σου. 5800 ειναι το ταβανι του bitrate για 1080p και δεν το πιανουν ολες οι ταινιες/σειρες. Αν θελεις να εισαι σιγουρος πες μας το επεισοδιο που εισαι (το timestamp το βλεπουμε απο το screenshot) να δουμε και αλλοι τι bitrate πιανουμε εκει. Οσο για τον πολυκαναλο ηχο, εχω την εντυπωση οτι σε windows βγαινει μονο στα 10αρια απο το επισημο app, ουτε καν απο windows 10+edge (ελεγχεται αυτο). Eχω την εντυπωση οτι για αυτον το λογο ειχε βαλει ο φιλος μου σε nuc τα windows 10.

Για το πρωτο επεισοδιο αναφερομουν του altered carbon.

αν δεν με προλαβει καποιος αλλος, ευχαριστως να το κοιταξω το βραδυ οταν γυρισω σπιτι

Σε παλαιότερη LG που έχω smart (του 2013 πρέπει να είναι) με παλιά εφαρμογή netflix μου ήρθε προχθές ένα μήνυμα ότι αλλάζουν οι όροι χρήσης των υπηρεσιών ως προς την συλλογή στοιχείων κτλ. Φυσικά για αναβάθμιση των εφαρμογών ούτε λόγος .
Ποιες εφαρμογές δηλαδή.
Αυτό το bloatware που έχουν.

Η εφαρμογή netflix παίζει μια χαρά χωρίς εννοείται Ελληνικούς υπότιτλους.
Επίσης δεν μπορείς να κάνεις αποσύνδεση λογαριασμού (log off) από την τηλεόραση αλλά δεν μπορείς και να προσθέσεις και άλλους χρήστες. Αυτό είναι το λιγότερο για μένα βέβαια. Απλά το αναφέρω.
Είναι ένα θέμα όμως για κάποιους που θα πουλήσουν ή θα δώσουν την συσκευή τους. Θα πρέπει να μπουν μέσω browser και να αποσυνδεθούν από όλες τις συσκευές αλλιώς ο νέος χρήστης θα βλέπει τζάμπα και οπωσδήποτε θα επηρεάσει το πρόγραμμα και τις οθόνες θέασης που πληρώνει ο καθένας.

Αυτό με την ταχύτητα πιστεύω δεν πρέπει να μας απασχολεί.
Προσωπικά θεωρώ ότι αφού βλέπω τέλεια χωρίς buffering και προβλήματα στον ήχο όσο λιγότερη κατανάλωση bandwidth τόσο καλύτερα.
Δεν ξέρω τι μέθοδο συμπίεσης έχουν αλλά τα έχουν καταφέρει.
Μου «περισσεύει» λοιπόν άφθονο banwidth και για άλλες δουλειές.
Είχα αναρωτηθεί και εγώ στην αρχή. Σημειώνω ότι έχω και 50VDSL γραμμή.

Ταχυτητα 15Mbps.

δοκιμασε μεσω του web browser, ενω παιζεις βιντεο, τον συνδυασμο ctrl-shift-alt-D . Θα σου βγαλει τις επιλογες για bitrate που υπαρχουν. Νομιζω οτι θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με οθονη 1080p, διοτι π.χ. στο δικο μου pc στη δουλεια που παει εως 720p, μου βγαζει επιλογη εως 1960bitrate για video.

με ctrl-shift-alt-s βλεπεις πληροφοριες (και το audio/video bitrate) για το stream

Σε τηλεοραση ειναι συνδεμενο το htpc.
Μονο στην αρχη του τεστ μου εβγαζε ο συνδυασμος πληκτρων τι bitrate δινει.
Μετα τα πατουσα και δεν εβγαζε τιποτα.

Τωρα εκανα upgrade τα win 7 σε 10 και θα ξαναδοκιμασω απο τον egde.
Αλλα το app της tv με βολεψε κι ολας αφου παιζει οκ (θα της δωσω και ιντερνετ με ethernet) και περναει και μια χαρα ο 5.1 ηχος.
Τωρα αν εχει κανενα bug το info της tv και βγαζει λαθος bitrate δεν ξερω.
Αλλα αφου με 12-15 Mbps που πιανω ειμαι οκ, φανταζομαι οτι απο πλευρας hardware εγω ειμαι οκ για να παρω το max αυτου που προσφερει η ταχυτητα συνδεσης μου.