Αρα, προσβαση εχω !
Kατι αλλο ... ΔΕΝ ΕΧΩ !
Ομως .... τι μπορει να ειναι αυτο ?:chinscratch:
τελικα πως ειδες;
Αρα, προσβαση εχω !
Kατι αλλο ... ΔΕΝ ΕΧΩ !
Ομως .... τι μπορει να ειναι αυτο ?:chinscratch:
Συμπεραίνω με τις ακόμα παλαιότερες ίδια μοντέλα ενώ σε άλλες περιοχές βλέπεις netflix έστω και με χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους αν δηλώσεις Ελλάδα δεν βλέπεις καθόλου γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή.
Πολύ απλά δεν αναβαθμίζει λοιπόν η LG την τηλεόρασή σου. Όχι μόνο η LG και οι άλλες εταιρείες.
Πως μπήκες στο site; Μέσω browser μάλλον. Αν μπήκες μέσω του browser της τηλεόρασης δεν μπορείς να δεις πέραν από το λογαριασμό, τα στοιχεία σου κτλ.
Σε μια Panasonic του 2014 που έχω μου λέει με τον browser που χρησιμοποιεί αυτό. "Does not support κάτι κτλ". Έχει την εφαρμογή αλλά δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους.
Μια τελευταια δοκιμη που μπορεις να κανεις, ειναι να αλλαξεις την χωρα στις ρυθμισεις σε Αμερικη και την γλωσσα στα αγγλικα, μπας και εμφανιστει το Netflix στις εφαρμογες. Μπορει να ειναι location based οι εφαρμογες που εμφανιζονται.
τελικα πως ειδες;
Ποσταρα φωτο ... δεν την ειδες ?
Ακομα και αν την μπρικαρω ... ενα reset to factory mode ... δεν την επαναφερει ?Software ίσως βρεις για μεταγενέστερο μοντέλο αλλά αν δεν είναι για την τηλεόρασή σου και εσύ αρχίσεις τα κατεβάσματα και τα πειράματα μπορεί και να την μπρικάρεις.
Νιε ...Οποτε το ειδες στην 32αρα που δουλευει κανονικα;
Εχτες δοκιμασα να δω το altered carbon στο pc συνδεμενο στην tv
Ταχυτητα 15Mbps.
Ο ηχος εβγαινε stereo και επαιζα με win 7/ internet explorer (με εγκατεστημενο το silverlight)
Υστερα δοκιμασα να παιζω απο το netflix της tv (lg oled) εχοντας μεταφερει πολυ κοντα το ρουτερ στην tv. (Αυτη επιανε ταχυτητα 12 Mbps)
Επαιξε σε 1080/3.32 Μbps.
Χαμηλο μου φαινεται το bitrate, αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι επαιξε ηχο 5.1 (η tv συνδεμενη σε av ενισχυτη)
Λογω ηχου μου μοιαζει μονοδρομος η αναπαραγωγη απο το app της tv, για το πολυ χαμηλο bitrate, δεν ξερω αν τοσο δινει το netflix ή κατι παιζοταν στην ταχυτητα γραμμης μου.
![]()
Για το πρωτο επεισοδιο αναφερομουν του altered carbon.
Σε εμενα το παει στο 15.κάτι
?????? σε 1080p; απο το info του player?
οχι σε 4k, εχει "ενσωματωμένο" το netflix η τιβι
(μαλλον ημουν εκτος θέματος)
Εχτες δοκιμασα να δω το altered carbon στο pc συνδεμενο στην tv
Ταχυτητα 15Mbps.
Ο ηχος εβγαινε stereo και επαιζα με win 7/ internet explorer (με εγκατεστημενο το silverlight)
Υστερα δοκιμασα να παιζω απο το netflix της tv (lg oled) εχοντας μεταφερει πολυ κοντα το ρουτερ στην tv. (Αυτη επιανε ταχυτητα 12 Mbps)
Επαιξε σε 1080/3.32 Μbps.
Χαμηλο μου φαινεται το bitrate, αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι επαιξε ηχο 5.1 (η tv συνδεμενη σε av ενισχυτη)
Λογω ηχου μου μοιαζει μονοδρομος η αναπαραγωγη απο το app της tv, για το πολυ χαμηλο bitrate, δεν ξερω αν τοσο δινει το netflix ή κατι παιζοταν στην ταχυτητα γραμμης μου.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.