Εδώ και λίγες μέρες έχω βάλει netflix προς το παρόν τον free μήνα και την επιλογή HD με τα 10 ευρώ.
Η σύνδεση που έχω είναι 24αρα αλλά με τα βίας μου αποδίδει 8,5- 9 Mbps. Η αναπαραγωγή γίνεται με το ps4 pro καθώς είναι πιό σταθερό και μου δίνει καλύτερα νούμερα σύνδεσης απο την τηλεόραση. Η σύνδεση γίνεται με wifi μιας και μετά απο δοκιμή με Lan δεν είδα την παραμικρή διαφορά σε ταχύτητα (ΚΟΥΦΟ) Πειραματικά έχω τρέξει κάποιες ταινίες και βλέπω πάντα συγκεκριμένα νούμερα bitrate πχ. έτρεξα το star wars και μετά απο μισό λεπτό περίπου μου δίνει τελικό bitrate 5.11/1080. Οσες φορές και σε διαφορετικές ώρες ημέρας πάντα αυτό το νούμερο μου έδινε. Ακόμα κάποια άλλη ταινία που έχω δοκιμάσει μου δίνει τελικό bitrate 2.28/1080. Πάνω λοιπόν σε αυτό έχω απορία το εξής. Αν είχα πιό μεγάλη ταχύτητα σύνδεσης θα έπαιρνα άλλες τιμές bitrate άρα και καλύτερη ποιότητα στο 1080 ???? μήπως δίνει συγκεκριμένα νούμερα απο το netflix για το κάθε περεχόμενο άρα είμαι στα μέγιστα της ποιότητος που έχω ορισμένη βάση επιλογής HD ??????? Και κάτι τελευταίο ως απορία. Εχω ένδειξη πχ. bitrate 5.11/1080, δεν θα έπρεπε η ένδειξη να ήταν 1080p. Πάντως και δεν νομίζω ότι είναι γνώμη μου ότι στις ταινίες έχει χαμηλότερο bitrate στα 1080 καθώς παρατήρησα ότι σε πολλές ταινίες παίζει γύρω στο 2,5/1080 και χωρίς αυτό να είναι κριτήριο έχω την εντύπωση ότι δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Σε γενικές γραμμές συμπερασματικά. Για κάποιον που τον ενδιαφέρουν οι σειρές είναι καλό έως πολύ καλό, για κάποιον που ενδιαφέρεται για καινούργιες ταινίες και σε απόλυτη ποιότητα hd απλά ΔΕΝ.