Εδώ έχεις δίκιο αλλά δεν το κάνουν. Κανένα παράπονο πάντως Netflix YouTube τα πηγαίνει τραίνο h6400 του 2014. Και παίζω και x265 αρχεία στο media player της. Δεν έβαζα Netflix λόγω υπότιτλων πάντως δεν ήξερα ότι έχουν καιρό που το έφτιαξαν.Αν οι εταιρείες κατασκευής τηλεοράσεων αναβάθμιζαν τις εφαρμογές θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα.
YouTube και Netflix τώρα που δουλεύω πάνε άψογα. Το Netflix φορτώνει απευθείας με 50αρα και είναι πολύ smooth όλη η πλοήγηση με το smart remote της σειράς h6400.Αν οι εταιρείες κατασκευής τηλεοράσεων αναβάθμιζαν τις εφαρμογές θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα.
Σειρά χρονολογία?Πάντως στη δική μου Samsung σειρά 8, δεν υπάρχουν οι υπότιτλοι
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί κάποιος από αυτούς που μοιράστηκες τον κωδικό να μην έβλεπε εκείνη τη στιγμή.Ένα περίεργο πράγμα. Με ένα λογαριασμό στο Netflix δηλαδή από τα 4 έχω ένα χθες έβλεπα στην 55αρα φιλαράκια. Και ταυτόχρονα λέω ας δω αν παίζει και στο κινητό. Και με το ίδιο account έπαιζε κανονικά και στο κινητό. Πως γίνεται αυτό? Λόγω ίδιας ip?
Ναι δεν έβλεπε κανείς απλά και στα 2 ήμουν με τον ένα λογαριασμο. Δεν μπήκα δηλαδή με άλλον. Πολύ πράμα από σειρές πάντως για όποιον βλέπει είναι must εφόσον μοιραστεί με κάποιον το λογαριασμό.Μπορεί κάποιος από αυτούς που μοιράστηκες τον κωδικό να μην έβλεπε εκείνη τη στιγμή.
Same Sh1t... Different Day
Ήθελα να δω κάτι σε θρίλερ. Προχθές τελειωσα το the 100 την 5 σεζόν βλέπω έχει μέχρι την 3 στο Netflix. Στις δικές του σειρές είναι κομπλέ στις υπόλοιπες αρκετές σεζόν πίσω η λείπουν και επεισόδια.πετυχες κι εσυ την σειρά... εχει καιρό που ειναι ετσι, τους ειχα στειλει μηνυμα για την ελλειψη αλλά φαινεται στην ελλαδα ακομα και το νετφλιξ υιοθετεί τους ρυθμούς της χώρας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.