Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Εγώ πάντως το DD+ που δίνω στον ενισχυτή μου το αφήνω όπως έχει χωρίς να πειράζω τις ρυθμίσεις του με τα διάφορα preset που έχει.
Πότε και ποιος παίρνει αυξημένο bitrate σε σχέση με ποιον; Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι όποιος βλέπει Netflix από Xbox για κάποιο λόγο παίρνει περισσότερο bitrate σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.
Τα είπαμε αυτά, να μην τα ξαναλέμε. Οι ενδείξεις αυτές είναι ψεύτικες. Το υλικό που σου έρχεται αν έχεις πακέτο 1080p δεν έχει HDR. Απλά το Xbox κάνει μια ψευτο-μετατροπή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το Atmos.
Είπαμε, preference και όχι reference.
Ας κάνουμε πάλι τη γνωστή κουβέντα που είχαμε κάνει και στο νήμα του Xbox λοιπόν..
Όλη αυτή η επεξεργασία που κάνει το Xbox στην εικόνα δεν την βελτιώνει, απλά την αλλάζει. Αυτή η αλλαγή σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Αν κάποιος θέλει να βλέπει το υλικό σωστά, όπως βγήκε από το στούντιο δηλαδή, δεν θα το δει σε Xbox. Πολύ απλά.
Αν του αρέσει αυτό που κάνει το Xbox, προφανώς θα βλέπει από το Xbox και καλά θα κάνει. Αλλά αυτό που θα βλέπει δεν θα είναι εικόνα αναφοράς. Για παράδειγμα το άκρον άωτον του παραλογισμού θα ήταν να καλιμπράρει κάποιος επαγγελματικά την τηλεόρασή του και μετά να βλέπει Netflix από Xbox.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει καποιος:
Από την ενσωματωμένη εφαρμογή του Netflix στις LG OLED 2018 υποστηρίζετε κανονικά ορθή αναπαραγωγή υλικού του netflix στα 23.976 fps ?
3. Από τον ενσωματωμένο player στις LG OLED 2018 υποστηρίζετε κανονικά ορθή αναπαραγωγή υλικού 23.976 fps ?
Αν το xbox είναι το Χ, καλύτερα από το Xbox One X .Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση από έναν σχετικά άσχετο πάνω στα θέματα αυτά. είναι καλύτερο προτιμότερο να βλέπουμε netflix από την εφαρμογή της τηλεόρασης που μπορεί να έχει αν είναι 4Κ ή να χρησιμοποιήσει ένα xbox .
Προσωπικά έχω μία τηλεόραση 60 ιντσών από την LG
Περνάει αυτόματα το HDR και το Dolby vision με συμβατές τηλεοράσεις ακόμη και αν είσαι συνδρομητής 1080 σε όλες τις παραγωγές .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.