Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

άρα τον μανάβη της γειτονιάς τον λένε...Μπάρμπα Μήτσο;;;;
Σωστή παρατήρηση!
Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω και εγώ έχω αυτήν η στιγμή Netflix,Disney, Apple TV και Amazon και πιστεύω ότι το Netflix είναι λίγο καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γι αυτό η μετοχή από 690$ πριν ένα χρόνο έχει πέσει στα 220$ , τελικά από την πολύ ανάλυση των δεδομένων μάλλον κάηκαν, εκτός και αν οι μέτοχοι ήθελαν να χάσουν τόσα δις.
Το netflix - ακι έχει πάρει την κάτω βόλτα με τις αποφάσεις που παίρνουν μερικοί "έξυπνοι".

Τελείως άστοχη παρατήρηση. Από που έβγαλες το συμπέρασμα οτι αυτό οφείλεται σε αποφάσεις της εταιρίας?
Μήπως είσαι οικονομικός αναλυτής??
Δεν νομίζω!
Λογικό είναι να χάσει συνδρομητές από τη στιγμή που μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλες streaming υπηρεσίες!
Το ότι εσύ δεν βλέπεις Netflix , αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα! Εκτός αν είσαι οικονομικός αναλυτής, όπως είπα προηγουμένως!

Τελείως άστοχη παρατήρηση. Από που έβγαλες το συμπέρασμα οτι αυτό οφείλεται σε αποφάσεις της εταιρίας?
Μήπως είσαι οικονομικός αναλυτής??
Δεν νομίζω!
Λογικό είναι να χάσει συνδρομητές από τη στιγμή που μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλες streaming υπηρεσίες!
Το ότι εσύ δεν βλέπεις Netflix , αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα! Εκτός αν είσαι οικονομικός αναλυτής, όπως είπα προηγουμένως!

Έχω Netflix,Disney+,Amazon prime,Apple tv.
Την κάτω βόλτα δεν την πήρε το netflix λόγω περιεχομένου, αλλά λόγω αποφάσεων των μετοχών, όπως συνεχείς αυξήσεις στην συνδρομή και την έξτρα συνδρομή που ξεκίνησε να εφαρμόζει εδώ και αρκετούς μήνες στο εξωτερικό για κάθε έξτρα ip που θέλει βλέπει από τον ίδιο λογαριασμό. Εκτός και αν θεωρείς ότι ακριβώς μετά από αυτές τις αποφάσεις, η μετοχή πήρε την κάτω βόλτα για κάποιο άλλο λόγο.

Οι "παραγωγές του" πάντως οι περισσότερες με εξαιρέσεις κάποιες ( Stranger Things, Mindhunter, The Sinner ), είναι τουλάχιστον επαναλήψιμες και έχουν πάνω κάτω το ίδιο θέμα και μοτίβο.
Έχουμε γεμίσει στα "first kiss teen drama", στις cheerleaders που καψουρεύονται έναν μπασκετμπολίστα/footballer, στον σειριακό δολοφόνο που λυμαίνεται το Λονδίνο, κλπ..
Ειδικά οι κωμωδίες τους είναι σχεδόν όλες υλικό για teenage girls.

Οι "παραγωγές του" πάντως οι περισσότερες με εξαιρέσεις κάποιες ( Stranger Things, Mindhunter, The Sinner ), είναι τουλάχιστον επαναλήψιμες και έχουν πάνω κάτω το ίδιο θέμα και μοτίβο.
Έχουμε γεμίσει στα "first kiss teen drama", στις cheerleaders που καψουρεύονται έναν μπασκετμπολίστα/footballer, στον σειριακό δολοφόνο που λυμαίνεται το Λονδίνο, κλπ..
Ειδικά οι κωμωδίες τους είναι σχεδόν όλες υλικό για teenage girls.
Μην ξεχάσουμε dark better call Saul umbrella academy arcane squid game queens gambit

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει τρόπος από android να δούμε την ανάλυση και το bit rate που παίζει σε real time;
Αν θυμάμαι καλά με την σύνδεση πληκτρολογίου και με συνδιασμό πλήκτρων εμφανίζεται η πληροφορία.
Εναλλακτικά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει τέτοια στοιχεία όχι μόνο στο Netflix αλλά και σε άλλες streaming υπηρεσίες;

Υπάρχει τρόπος από android να δούμε την ανάλυση και το bit rate που παίζει σε real time;
Αν θυμάμαι καλά με την σύνδεση πληκτρολογίου και με συνδιασμό πλήκτρων εμφανίζεται η πληροφορία.
Εναλλακτικά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει τέτοια στοιχεία όχι μόνο στο Netflix αλλά και σε άλλες streaming υπηρεσίες;
Να πάω κι ένα βήμα παραπέρα, το ίδιο ερώτημα αλλά για LG C1;

αυτη η revolt δεν μπορει με τιποτε να αναγνωρισει τις φωτο που τις ανεβαζω μεσα απο την εφαρμογη.
το εχω δοκιμασει πανω απο 10 φορες!!
τι αλλο μπορω να κανω?
και τα 2 εγγραφα που εχω(διπλωμα-ταυτοτητα)ειναι τα παλια κλασικα και μαλλον δεν ειναι ευδιακριτα.

Η ταυτότητα ποσο παλιά είναι ; Αν είναι με λατινικούς χαρακτήρες και δεν έχει περάσει 15ετια απο την έκδοση της μιλα μαζί τους στο τσατ

Αν δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες δεν την δέχονται!
Εγώ περιμένω τις νέες ταυτότητες για να πάω για αντικατάσταση.

αλλάζεις ταυτότητα, τόσο απλά :)
υγ: απορώ παντος που δεν την δέχονται, ούτε 35 χρόνια δεν έχουν περάσει, πόσο να άλλαξες από την φωτογραφία :p

Αν δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες δεν την δέχονται!
Εγώ περιμένω τις νέες ταυτότητες για να πάω για αντικατάσταση.
Αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με την revolut. Για να μην αλλάξω την ταυτότητα, επειδή σύντομα θα ξαναλλάξουν, άλλαξα το δίπλωμα του αυτοκινήτου και το δέχτηκαν.

αλλάζεις ταυτότητα, τόσο απλά :)
υγ: απορώ παντος που δεν την δέχονται, ούτε 35 χρόνια δεν έχουν περάσει, πόσο να άλλαξες από την φωτογραφία :p
Σωστός!

ε καλα τωρα και εσυ.θα παω να βγαλω αλλη.
απλα περιμενω μηπως με τα ψηφιακα καινουργια κολπα,αλλαξει κατι.
Πέρασα την ταυτότητα και το δίπλωμα στο gov wallet και μόνο το δίπλωμα που ειναι καινούριο, είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Η ταυτότητα παραμένει όπως ειναι.

Offtopic

Sorry για τα πολλά posts, αλλά είμαι από tablet και δεν μπορώ να τα βάλω όλα μαζί.

Last edited by a moderator:
Ξερουμε ποτε και αν θα βαλουν εξτρα χρεωση στις συσκευες λειτουργουν εκτος σπιτιου(sharing)?

Αν ειναι να το κανουν απο Σεπτεμβριο να ξερω γιατι ειναι να ανανεωσω τωρα την συνδρομη.Αν το κανουν το εκοψα την ιδια μερα.

Screenshot-2022-10-14-205130.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: sdragon28