Δεν μου είπαν για κόφτες στη Nova μου είπαν ότι έχω απεριόριστα
Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι το Netflix που βλέπω 4Κ ναι η όχι
Απεριόριστα είναι αλλά με κόφτη στη ταχύτητα μετά την κατανάλωση των 200GB.Δεν μου είπαν για κόφτες στη Nova μου είπαν ότι έχω απεριόριστα
Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι το Netflix που βλέπω 4Κ ναι η όχι
Παίζει αρκεί να μην ξεπερνάς τις οθόνες θέασης. Το κάνω εγώ με το τυπικό που επιτρέπει 2 οθόνες ταυτόχροναΚαλησπερα σε ολους , θα ηθελα να ρωτησω κατι ... εχω συνδρομη Πληρες ... βαζουν να παιζει στο σπιτι μετα βαζω εγω στο κινητο στην δουλεια θα παιξει ;
Παίζει αρκεί να μην ξεπερνάς τις οθόνες θέασης. Το κάνω εγώ με το τυπικό που επιτρέπει 2 οθόνες ταυτόχρονα
Καλά δεν είναι αυτό δικαιολογία. Και εδώ να πλήρωναν φόρους δεν πρόκειται να το καταλαβαίναμε....εγώ τα σταμάτησα και ησύχασα. Σιγά μην δώσω 16€ ΓΙΑ ΤΟ netflix και 14€ ΓΙΑ DISNEY. Να τα δώσω αλλά μα πληρώνουν και φόρους στην χ'ωρα μου όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι streamers
Εχω ακομη την απορια: γιατι πληρωνετε "μοναδικες" συνδρομες οταν υπαρχουν οι "οικογενειακες" με κοστος στο 1/5;εγώ τα σταμάτησα και ησύχασα. Σιγά μην δώσω 16€ ΓΙΑ ΤΟ netflix και 14€ ΓΙΑ DISNEY. Να τα δώσω αλλά μα πληρώνουν και φόρους στην χ'ωρα μου όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι streamers
Ο διαμοιρασμός κωδικών έχει κοπεί σχεδόν δύο χρόνια αν εννοείς αυτό.Εχω ακομη την απορια: γιατι πληρωνετε "μοναδικες" συνδρομες οταν υπαρχουν οι "οικογενειακες" με κοστος στο 1/5;
Δεν κοπηκε το οικογενειακο, αλλο θεμα ο διαμοιρασμος.Ο διαμοιρασμός κωδικών έχει κοπεί σχεδόν δύο χρόνια αν εννοείς αυτό.
ποιο είναι το οικογενειακό ?δε βλέπω κάτι στο siteΔεν κοπηκε το οικογενειακο, αλλο θεμα ο διαμοιρασμος.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,για κάντο μας πενηνταρακια γιατί μάλλον έτσι εξηγείται η απορία σου.Δεν το ξέρουμεΔεν κοπηκε το οικογενειακο, αλλο θεμα ο διαμοιρασμος.
Μήπως μπερδεύτηκε με το youtube family?Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,για κάντο μας πενηνταρακια γιατί μάλλον έτσι εξηγείται η απορία σου.Δεν το ξέρουμε.
Οχι δεν μπερδευτηκα (κραταω... ακομη!). Υπαρχει οικογενειακο πακετο 5 μελων στην premium συνδρομη που βλεπουν ταυτοχρονα. Ποτε ποτε σου βγαινει ειδοποιηση (αν δεν εισαι ο πάτερ φαμιλιας) και ζηταει επιβεβαιωση μεσω μεηλ η sms απο τον εν λογω πατέρα. Δεν ειμαι αυτος, αλλα κανετε μια ερευνα και θα το βρειτεΜήπως μπερδεύτηκε με το youtube family?
Καλημέρα φίλε.Αυτο δεν είναι οικογενειακό πακέτο,είναι τρόπος παράκαμψης των περιορισμων και δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε.Εγω για παράδειγμα μοιραζομουν (τον χάριζα, δεν συμμετείχαν στην πληρωμή του)τον κωδικό με δύο οικογενειες που τον έβαζαν σε οποιες συσκευές ηθελαν φτάνει να μην ξεπερνούσαν τις ταυτόχρονες θεασεις.Απο αυτές τις δέκα συσκευές περίπου συνολικα,μόνο μια,ένα κινητό μπήκε σε αυτή τη διαδικασία και βλέπει ακόμα.Ποιος θα μοιραστεί τα έξοδα για ένα κινητό;Πολλη βαβούρα για μικρό αποτέλεσμα.Οχι δεν μπερδευτηκα (κραταω... ακομη!). Υπαρχει οικογενειακο πακετο 5 μελων στην premium συνδρομη που βλεπουν ταυτοχρονα. Ποτε ποτε σου βγαινει ειδοποιηση (αν δεν εισαι ο πάτερ φαμιλιας) και ζηταει επιβεβαιωση μεσω μεηλ η sms απο τον εν λογω πατέρα. Δεν ειμαι αυτος, αλλα κανετε μια ερευνα και θα το βρειτε
Πχ εδω https://www.patris.gr/ellada/netflix-ti-tha-ischyei-pleon-osoys-moirazontai-ti-syndromi-toys/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.