Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Με αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει πρόβλημα στην παρακολούθηση Netflix σε καμία περίπτωση

Δεν μου είπαν για κόφτες στη Nova μου είπαν ότι έχω απεριόριστα
Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι το Netflix που βλέπω 4Κ ναι η όχι

Το Netflix λέει τουλάχιστον 15Mbps για UHD.

Εννοείται πως αν η σύνδεσή σου τελικά δεν τα "πιάνει" ή έχει αυξομειώσεις στην ταχύτητα, το Netflix θα ρίξει αυτόματα την ποιότητα εικόνας.

Δεν μου είπαν για κόφτες στη Nova μου είπαν ότι έχω απεριόριστα
Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι το Netflix που βλέπω 4Κ ναι η όχι
Απεριόριστα είναι αλλά με κόφτη στη ταχύτητα μετά την κατανάλωση των 200GB.
Δεν θα βλέπεις 4κ μόνο 1080p.

Τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν δοκιμάσω
Ευτυχώς στο Netflix δεν κάνεις συμβόλαιο φεύγεις όποτε θέλεις
Δια μέσου cosmote αν πληρώνεις το λογαριασμό του Netflix μαζί με την Δορυφορική φεύγεις από το Netflix όποτε θέλεις η ακολουθείς το συμβούλιο της Δορυφορικής
,

• Basic: Από 7,99 ευρώ, η τιμή αυξάνεται σε 8,99 ευρώ.
  • Standard: Από 10,99 ευρώ, το κόστος αναπροσαρμόζεται στα 12,49 ευρώ.
  • Premium: Από 13,99 ευρώ, η τιμή διαμορφώνεται στα 15,99 ευρώ.

netflix.jpg

οταν οι αλλοι με χαοτικα λιγοτερο περιεχομενο εχουν τετοιες τιμες λογικο και επομενο ειναι να το κανουν και αυτοι αισθανομενοι ως μονοπωλειο....

Νομιζω οτι ερχεται η ωρα της μερικης διακοπης για καποια διαστηματα μεχρι να μαζευτει υλικο και να το ξαναξεκιναμε.

Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα να ρωτησω κατι ... εχω συνδρομη Πληρες ... βαζουν να παιζει στο σπιτι μετα βαζω εγω στο κινητο στην δουλεια θα παιξει ;

Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα να ρωτησω κατι ... εχω συνδρομη Πληρες ... βαζουν να παιζει στο σπιτι μετα βαζω εγω στο κινητο στην δουλεια θα παιξει ;
Παίζει αρκεί να μην ξεπερνάς τις οθόνες θέασης. Το κάνω εγώ με το τυπικό που επιτρέπει 2 οθόνες ταυτόχρονα

Τρομερό ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ πάντως οι συνδρομές γενικότερα. Τρομερή μπίζνα. Μέχρι και το αμερικάνικο avsforum έχει γίνει εδω και καιρό συνδρομητικό για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες.
Διαβάστε πόσα χρήματα μέσο όρο ξοδεύει ένας ξένος τον χρόνο για συνδρομές. Ξένος , όχι μπατιροελληνας.

εγώ τα σταμάτησα και ησύχασα. Σιγά μην δώσω 16€ ΓΙΑ ΤΟ netflix και 14€ ΓΙΑ DISNEY. Να τα δώσω αλλά μα πληρώνουν και φόρους στην χ'ωρα μου όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι streamers

• Like
  • Haha
Reactions: sgatz and sdragon28
εγώ τα σταμάτησα και ησύχασα. Σιγά μην δώσω 16€ ΓΙΑ ΤΟ netflix και 14€ ΓΙΑ DISNEY. Να τα δώσω αλλά μα πληρώνουν και φόρους στην χ'ωρα μου όπως κάνουν οι άλλοι πάροχοι streamers
Καλά δεν είναι αυτό δικαιολογία. Και εδώ να πλήρωναν φόρους δεν πρόκειται να το καταλαβαίναμε....

• Like
Reactions: lakiss51
Εχω ακομη την απορια: γιατι πληρωνετε "μοναδικες" συνδρομες οταν υπαρχουν οι "οικογενειακες" με κοστος στο 1/5;

• Sad
Reactions: sdragon28
Εχω ακομη την απορια: γιατι πληρωνετε "μοναδικες" συνδρομες οταν υπαρχουν οι "οικογενειακες" με κοστος στο 1/5;
Ο διαμοιρασμός κωδικών έχει κοπεί σχεδόν δύο χρόνια αν εννοείς αυτό.

Δεν κοπηκε το οικογενειακο, αλλο θεμα ο διαμοιρασμος.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,για κάντο μας πενηνταρακια γιατί μάλλον έτσι εξηγείται η απορία σου.Δεν το ξέρουμε 😂.

Μήπως μπερδεύτηκε με το youtube family?
Οχι δεν μπερδευτηκα (κραταω... ακομη!). Υπαρχει οικογενειακο πακετο 5 μελων στην premium συνδρομη που βλεπουν ταυτοχρονα. Ποτε ποτε σου βγαινει ειδοποιηση (αν δεν εισαι ο πάτερ φαμιλιας) και ζηταει επιβεβαιωση μεσω μεηλ η sms απο τον εν λογω πατέρα. Δεν ειμαι αυτος, αλλα κανετε μια ερευνα και θα το βρειτε
Πχ εδω https://www.patris.gr/ellada/netflix-ti-tha-ischyei-pleon-osoys-moirazontai-ti-syndromi-toys/

Last edited:
  • Angry
Reactions: sdragon28
Οχι δεν μπερδευτηκα (κραταω... ακομη!). Υπαρχει οικογενειακο πακετο 5 μελων στην premium συνδρομη που βλεπουν ταυτοχρονα. Ποτε ποτε σου βγαινει ειδοποιηση (αν δεν εισαι ο πάτερ φαμιλιας) και ζηταει επιβεβαιωση μεσω μεηλ η sms απο τον εν λογω πατέρα. Δεν ειμαι αυτος, αλλα κανετε μια ερευνα και θα το βρειτε
Πχ εδω https://www.patris.gr/ellada/netflix-ti-tha-ischyei-pleon-osoys-moirazontai-ti-syndromi-toys/
Καλημέρα φίλε.Αυτο δεν είναι οικογενειακό πακέτο,είναι τρόπος παράκαμψης των περιορισμων και δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε.Εγω για παράδειγμα μοιραζομουν (τον χάριζα, δεν συμμετείχαν στην πληρωμή του)τον κωδικό με δύο οικογενειες που τον έβαζαν σε οποιες συσκευές ηθελαν φτάνει να μην ξεπερνούσαν τις ταυτόχρονες θεασεις.Απο αυτές τις δέκα συσκευές περίπου συνολικα,μόνο μια,ένα κινητό μπήκε σε αυτή τη διαδικασία και βλέπει ακόμα.Ποιος θα μοιραστεί τα έξοδα για ένα κινητό;Πολλη βαβούρα για μικρό αποτέλεσμα.