Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ειναι συνδρομη που σου επιτρεπει να βλεπεις ΝΟΜΙΜΑ και με την αδεια του Netflix. Δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες. Αποδειξη οτι στο μενού εκκινησης σου βγαζει επιλογή για το ποιος απο τους 5 θα δει - βλεπεις δηλ ολη την "οικογενεια" - με την αδεια δηλ του Netflix. Σε ΜΙΑ σταθερα συσκευη, που την πας οπου θελεις! Εδω και χρονια ετσι βλεπουμε, χωρις προβλημα (εκτος απο την κατα καιρους επιβεβαιωση), χειμωνα - καλοκαιρι (εν εξοχη). Αλλο τι ...ουδεν!
Α, υπάρχουν και διαδικτυακες υπηρεσιες νομιμου διαμοιρασμου της συνδρομης με αυτον τον τροπο. Δηλ ... συμμετοχικη δημοκρατια!

• Haha
Reactions: sdragon28
Ειναι συνδρομη που σου επιτρεπει να βλεπεις ΝΟΜΙΜΑ και με την αδεια του Netflix. Δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες. Αποδειξη οτι στο μενού εκκινησης σου βγαζει επιλογή για το ποιος απο τους 5 θα δει - βλεπεις δηλ ολη την "οικογενεια" - με την αδεια δηλ του Netflix. Σε ΜΙΑ σταθερα συσκευη, που την πας οπου θελεις! Εδω και χρονια ετσι βλεπουμε, χωρις προβλημα (εκτος απο την κατα καιρους επιβεβαιωση), χειμωνα - καλοκαιρι (εν εξοχη). Αλλο τι ...ουδεν!
Α, υπάρχουν και διαδικτυακες υπηρεσιες νομιμου διαμοιρασμου της συνδρομης με αυτον τον τροπο. Δηλ ... συμμετοχικη δημοκρατια!
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.

• Like
Reactions: Midnight
Πρεπει να κανεις premium συνδρομη για να εχεις δικαιωμα προβολης σε αλλες 4 συσκευες. Απλο...

Μα δεν έχει πει κανένας το αντίθετο. Και εγώ πχ έχω με την αδερφή μου το ίδιο account. Αλλά αυτή δε μπορεί να δει σε τηλεόραση. Στο household είναι η δική μου. Αυτή βλέπει μόνο μέσω κινητού. (Ναι έχουμε το premium)

Αν το μέιλ επιβεβαίωσης δεν το ζητούσε κάθε τρεις και λίγο και ήταν μηνιαίο πχ θα ήταν ντουαμπλ... Τώρα είναι ανπαλευταμπλ. Όλο αυτό που εξηγείς φίλε μου γινόταν στα περισσότερα "νοικοκυριά" που ξέρω. Δεν μας λες κάτι καινούργιο ή άγνωστο.. Απλά η συνεχής αποστολή μέιλ στον νοικοκύρη το κάνει μη πρακτικό-βολικό. Αν εγώ θέλω να δω κάτι στις 12 το βράδυ θα πρέπει να πάρω τηλ εκείνη την ώρα δλδ για να μου στείλει τον κωδικό ο νοικοκύρης... Καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται απλά...

Same Sh1t... Different Day

Βρε και αυτό λύνεται. Βάζεις ένα κοινό μειλ που το έχεις μόνο για αυτό. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να δεις από 2 σπίτια.

• Haha
Reactions: lakiss51
Απο οτι θυμαμαι, ο "πατηρ" της οικογενειας οταν προσπαθουσαμε να συνδεθουμε για ΠΡΩΤΗ φορα δηλωνε τη συσκευη μας στο netflix. Ψαξτε το λιγακι οι ενδιαφερομενοι premium γιατι ειναι κριμα...
Το ημεηλ ή το sms δεν ερχεται καθε δυο και τρεις , σε μενα ειχε να ερθει ισως και δυο μηνες μεχρι προχθες. Αν το ανοιξεις απο νωρις κι ερθει η ειδοποιηση, δεν ειναι σοβαρος κοπος να επιβεβαιωσει ο αλλος. Εξ αλλου η ρυθμιση παραμενει, αγνωστο για ποσο βεβαια!
Μια βοηθεια¨https://help.netflix.com/el/node/10421

Βρε και αυτό λύνεται. Βάζεις ένα κοινό μειλ που το έχεις μόνο για αυτό. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να δεις από 2 σπίτια.
Αυτό έχουμε κάνει και εμείς 4 άτομα που έχουμε λογαριασμό από Νιγηρία 😀😀 κοινό μειλ και βλέπουμε 4 διαφορετικά σπίτια.

Οχι δεν μπερδευτηκα (κραταω... ακομη!). Υπαρχει οικογενειακο πακετο 5 μελων στην premium συνδρομη που βλεπουν ταυτοχρονα. Ποτε ποτε σου βγαινει ειδοποιηση (αν δεν εισαι ο πάτερ φαμιλιας) και ζηταει επιβεβαιωση μεσω μεηλ η sms απο τον εν λογω πατέρα. Δεν ειμαι αυτος, αλλα κανετε μια ερευνα και θα το βρειτε
Πχ εδω https://www.patris.gr/ellada/netflix-ti-tha-ischyei-pleon-osoys-moirazontai-ti-syndromi-toys/

Δεν είναι πότε-πότε. Κάθε φορά που κάποιος από άλλο "σπίτι" προσπαθεί να συνδεθεί μέσω τηλεόρασης, χρειάζεται επιβεβαίωση. Δεν αξίζει καθόλου, εκτός και εάν ο άλλος μπαίνει για να δει μία ταινία την εβδομάδα.

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Ενημερώνουμε την τιμή της μηνιαίας συνδρομής μας στα 15,99 € από 30 Δεκεμβρίου 2024.

Επισημως γνωστοποιηθηκε η αυξηση.

ετοιμος ειμουν να πατησω το κουμπι μετα τις γιορτες αλλα εχε χαρη που κερδισα 100€ δωροεπιταγες netflix

Εγώ είχα οικογένεια.... Μας έσπασε α νεύρα για 4 με 5 μήνες με κλειδώματα κτλ και το κόψαμε.... Αλλά, εμείς βλέπαμε όλοι καθημερινά. Αν οι άλλοι δεν μπαίνουν, ίσως να δουλεύει

Sent from my 23049PCD8G using Tapatalk

• Like
Reactions: billys13
με το που έφυγε ο γιός μου από το σπίτι και μετακόμισε στην καλή του,1 χιλιόμετρο από το σπίτι μου,πάπαλα.Ούτε κωδικοί,ούτε sms ούτε τίποτα,σε Premium λογαριασμό εννοείται.

Πριν λιγο μου ηρθε απο το e mail απο το netflix , εχω το foul πακετο ...

Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος μας από το 2019. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Ενημερώνουμε την τιμή της μηνιαίας συνδρομής μας στα 15,99 € από 15 Ιανουαρίου 2025.

πηρε αυξηση 2 ευρω περιπου .