dimitris777
AVClub Enthusiast
Είδα το πρώτο μισάωρο και το έκλεισα..είναι μούφα! Μου φαίνεται πως είναι η πρώτη μεγάλη μου απογοήτευση απο το Netflix..
Δεν τους προλαβαίνουμε!
The Cloverfield Paradox (2018)
God Particle (original title)
1h 42min | Horror, Mystery, Sci-Fi | 4 February 2018 (USA)
Βγήκε!
Από τον J.J. Abrams!
Λοιπόν.. τι ώρα ανοίξανε οι τράπεζες.. ?? στις 8 ??
Πιστεύω θα είχες στηθεί απ' έξω γύρω στις 6 .. όπως τα γερόντια που πάνε να πάρουνε την σύνταξη..
Άντε μέχρι τις 8.15 να σου βγάλανε την κάρτα με την τσίμπλα στο μάτι..
Άντε μέχρι τις 8.30 να γύρισες σπίτι..
Πιστεύω το πολύ μέχρι τις 9 πριν λίγα λεπτά θα είχες γραφτεί κιόλας!!![]()
![]()
Αν θυμάμαι καλά έχει 55αρα (ή είναι 48Αυτό όντως είναι μία απορία που έχω..
σε τι θα βλέπει το Netlix..
φαντάσου να μας πει.. στο Laptop 15" !!![]()
![]()
εγω παντως αν ειχα καποιον να με προσεχει οπως ο θοδωρης (με τα προβολια μου και τα σνακ και τα αφεψηματα ΚΑΙ να βγαινει στο ΣΠΙΤΙ του στο μπαλκονι για να ικανοποιησει το παθος του) ...
Πρώτο Trailer Απο Το «The Cloverfield Paradox»
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Cloverfield Paradox», την τρίτη ταινία απο το σύμπαν του «Cloverfield» που πλέον ανήκει στην συνδρομητική υπηρεσία streaming.
Αν και το πρώτο trailer είναι μικρής διάρκειας, καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον καθώς συνδέει το νέο φίλμ με το πρώτο.
«Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και εστιάζει σε μια ομάδα αστροναυτών σε ένα διαστημικό σταθμό,
που θα κάνουν μια τρομακτική ανακάλυψη που θα αμφισβητήσει όλα όσα ξέρουν για την δομή της πραγματικότητας, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να παλέψουν απεγνωσμένα για την επιβίωση τους.»
Στην σκηνοθεσία του sci-fi φίλμ βρίσκεται ο Αμερικανο-Νιγηριανός Julius Onah («The Girl Is in Trouble»),
το σενάριο υπογράφει ο Oren Uziel («22 Jump Street»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι JJ Abrams και Bryan Burk.
Πρωταγωνιστούν οι Daniel BrΓΌhl (Rush»), David Oyelowo («Selma», «Interstellar»), Gugu Mbatha-Raw («Belle», «Beyond the Lights»),
Ziyi Zhang («Crouching Tiger, Hidden Dragon»), Elizabeth Debicki («The Great Gatsby»), Chris O’Dowd, Aksel Hennie, John Ortiz.
Συνεχίζοντας τους αιφνιδιασμούς και τις εκπλήξεις που έχουν ταυτιστεί με το franchise, το νέο φίλμ (που αρχικά είχε τον τίτλο «God Particle»)
θα διατεθεί σήμερα μέσα απο το Netflix!
http://www.cinemode.gr/trailers-tainion/proto-trailer-apo-cloverfield-paradox.html
Eπειδη δεν το ξεκαθαρισες, ελπιζω να μην αναφερεσαι στο παθος του για καμμια γειτονισσα, γιατι αυτο απαγορευεται στο μπαλκονι. :jester: :marchmellow:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.