Netflix Movies

Είδα το πρώτο μισάωρο και το έκλεισα..είναι μούφα! Μου φαίνεται πως είναι η πρώτη μεγάλη μου απογοήτευση απο το Netflix..

Σύγχρονος μπάτσος ορκ με άνθρωπο... Αρκετό για να μην το ανοίξω καν..

Sent from my iPhone using Tapatalk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Open House (2018)

Horror, Thriller | 19 January 2018 (USA)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Step Sisters (2018)

PG-13 | 1h 44min | Comedy | 19 January 2018 (USA)

Λοιπόν.. τι ώρα ανοίξανε οι τράπεζες.. ? στις 8 ??

Πιστεύω θα είχες στηθεί απ' έξω γύρω στις 6 .. όπως τα γερόντια που πάνε να πάρουνε την σύνταξη.. :p
Άντε μέχρι τις 8.15 να σου βγάλανε την κάρτα με την τσίμπλα στο μάτι.. :laugh:

Άντε μέχρι τις 8.30 να γύρισες σπίτι..
Πιστεύω το πολύ μέχρι τις 9 πριν λίγα λεπτά θα είχες γραφτεί κιόλας!! :p :laugh:

Λοιπόν.. τι ώρα ανοίξανε οι τράπεζες.. ?? στις 8 ??

Πιστεύω θα είχες στηθεί απ' έξω γύρω στις 6 .. όπως τα γερόντια που πάνε να πάρουνε την σύνταξη.. :p
Άντε μέχρι τις 8.15 να σου βγάλανε την κάρτα με την τσίμπλα στο μάτι.. :laugh:

Άντε μέχρι τις 8.30 να γύρισες σπίτι..
Πιστεύω το πολύ μέχρι τις 9 πριν λίγα λεπτά θα είχες γραφτεί κιόλας!! :p :laugh:

εγω παντως αν ειχα καποιον να με προσεχει οπως ο θοδωρης (με τα προβολια μου και τα σνακ και τα αφεψηματα ΚΑΙ να βγαινει στο ΣΠΙΤΙ του στο μπαλκονι για να ικανοποιησει το παθος του) θα του πληρωνα τη συνδρομη και θα κανονιζα σπιτι του θεασεις :flipout:

Αυτό όντως είναι μία απορία που έχω..
σε τι θα βλέπει το Netflix..

φαντάσου να μας πει.. στο Laptop 15" !! :p :laugh:

Αυτό όντως είναι μία απορία που έχω..
σε τι θα βλέπει το Netlix..

φαντάσου να μας πει.. στο Laptop 15" !!
Αν θυμάμαι καλά έχει 55αρα (ή είναι 48;) Πάντως ένας από τους δύο σας έχει 55 άρα και ο άλλος 48αρα :)

Ελπίζω να είναι smart για να έχει Netflix app, αλλιώς αρχίζει μετά αναζήτηση media player :)

Εγώ έχω την 48άρα.. :-(
Μικρή δυστυχώς γιατί μπαίνει σε πολύ καλό έπιπλο βιβλιοθήκη που είχα φτιάξει..

Ελπίζω όντως να ετοίμασε την TV του για Netflix! :cool:

Εκτός και έχει PC ή Laptop που μπορεί να δώσει έστω HD στην TV!

Πρώτο Trailer Απο Το «The Cloverfield Paradox»

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Cloverfield Paradox», την τρίτη ταινία απο το σύμπαν του «Cloverfield» που πλέον ανήκει στην συνδρομητική υπηρεσία streaming.
Αν και το πρώτο trailer είναι μικρής διάρκειας, καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον καθώς συνδέει το νέο φίλμ με το πρώτο.

«Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και εστιάζει σε μια ομάδα αστροναυτών σε ένα διαστημικό σταθμό,
που θα κάνουν μια τρομακτική ανακάλυψη που θα αμφισβητήσει όλα όσα ξέρουν για την δομή της πραγματικότητας, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να παλέψουν απεγνωσμένα για την επιβίωση τους.»

Στην σκηνοθεσία του sci-fi φίλμ βρίσκεται ο Αμερικανο-Νιγηριανός Julius Onah («The Girl Is in Trouble»),
το σενάριο υπογράφει ο Oren Uziel («22 Jump Street»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι JJ Abrams και Bryan Burk.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel BrΓΌhl (Rush»), David Oyelowo («Selma», «Interstellar»), Gugu Mbatha-Raw («Belle», «Beyond the Lights»),
Ziyi Zhang («Crouching Tiger, Hidden Dragon»), Elizabeth Debicki («The Great Gatsby»), Chris O’Dowd, Aksel Hennie, John Ortiz.

Συνεχίζοντας τους αιφνιδιασμούς και τις εκπλήξεις που έχουν ταυτιστεί με το franchise, το νέο φίλμ (που αρχικά είχε τον τίτλο «God Particle»)
θα διατεθεί σήμερα μέσα απο το Netflix!

http://www.cinemode.gr/trailers-tainion/proto-trailer-apo-cloverfield-paradox.html

Απάντηση: Re: Netflix Movies

εγω παντως αν ειχα καποιον να με προσεχει οπως ο θοδωρης (με τα προβολια μου και τα σνακ και τα αφεψηματα ΚΑΙ να βγαινει στο ΣΠΙΤΙ του στο μπαλκονι για να ικανοποιησει το παθος του) ...

Eπειδη δεν το ξεκαθαρισες, ελπιζω να μην αναφερεσαι στο παθος του για καμμια γειτονισσα, γιατι αυτο απαγορευεται στο μπαλκονι. :jester: :marchmellow:

Πρώτο Trailer Απο Το «The Cloverfield Paradox»

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Cloverfield Paradox», την τρίτη ταινία απο το σύμπαν του «Cloverfield» που πλέον ανήκει στην συνδρομητική υπηρεσία streaming.
Αν και το πρώτο trailer είναι μικρής διάρκειας, καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον καθώς συνδέει το νέο φίλμ με το πρώτο.

«Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και εστιάζει σε μια ομάδα αστροναυτών σε ένα διαστημικό σταθμό,
που θα κάνουν μια τρομακτική ανακάλυψη που θα αμφισβητήσει όλα όσα ξέρουν για την δομή της πραγματικότητας, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να παλέψουν απεγνωσμένα για την επιβίωση τους.»

Στην σκηνοθεσία του sci-fi φίλμ βρίσκεται ο Αμερικανο-Νιγηριανός Julius Onah («The Girl Is in Trouble»),
το σενάριο υπογράφει ο Oren Uziel («22 Jump Street»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι JJ Abrams και Bryan Burk.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel BrΓΌhl (Rush»), David Oyelowo («Selma», «Interstellar»), Gugu Mbatha-Raw («Belle», «Beyond the Lights»),
Ziyi Zhang («Crouching Tiger, Hidden Dragon»), Elizabeth Debicki («The Great Gatsby»), Chris O’Dowd, Aksel Hennie, John Ortiz.

Συνεχίζοντας τους αιφνιδιασμούς και τις εκπλήξεις που έχουν ταυτιστεί με το franchise, το νέο φίλμ (που αρχικά είχε τον τίτλο «God Particle»)
θα διατεθεί σήμερα μέσα απο το Netflix!

http://www.cinemode.gr/trailers-tainion/proto-trailer-apo-cloverfield-paradox.html

H ταινία θα είναι σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη, όχι απαραίτητα θετική, ιδιάιτερα για όλους όσοι εκτίμησαν το cloververse (cloverfield-universe) δηλαδή τα "cloverfield" και "10 cloverfield lane". Οι ταινίες, παρά την αντίθετη άποψη που ίσως εκφράσουν κάποιοι, παραμένουν υψηλά στην εκτίμηση πολλών ως ταινίες που ανακατεύουν δοκιμασμένες και πρωτότυπες ιδέες, με επιτυχημένο τρόπο. Το αποτέλεσμα μάλιστα δημιούργησε μια έντονη επιθυμία σε πολλούς, να ζητούν νέες ιδέες και ταινίες στην ίδια θεματολογία. Η πρώτη ταινία αποτελεί ένα μίγμα blair witch project και Godzilla, ενώ η δεύτερη παρουσιάζεται ως ένα πολύ καλο κλειστοφοβικό θρίλερ με απρόσμενο τέλος. Η τρίτη ταινία προσεγγίζει ή θέλει να προσεγγίσει το "paradox" χωρίς όμως να είναι εμφανής ο τρόπος προσέγγισής του. Συμπερασματικά θα πω πως είναι μια πραγματικά παράδοξη ταινία Ε.Φ.,
(Φανταστείτε μια Οδύσσεια του Διαστήματος που από Life γίνεται κάτι σαν Alien με λίγο Adams Family χωρίς γέλιο πάντως!)
τόσο που ακόμη και η ίδια η Paramount σίγουρη για την "επιτυχία" της στις κινηματογραφικές αίθουσες, την πούλησε στο Netflix.

Re: Απάντηση: Re: Netflix Movies

Eπειδη δεν το ξεκαθαρισες, ελπιζω να μην αναφερεσαι στο παθος του για καμμια γειτονισσα, γιατι αυτο απαγορευεται στο μπαλκονι. :jester: :marchmellow:

Μπα, δεν παιζει τετοιο σεναριο ...
Δυστυχως, ειναι χαμενος απο χερι (εκει που μενει).