Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Προσπαθω να δω μια ταινια με ηχο AAC 5.1......Εγω εχω μονο left-right. Δεν θα επρεπε το Ntv να κανει downmix?
Τι επιλογή έχεις στο audio μενου του 550 για το AAC? Μπορείς να επιλέξεις passthrough ή downmix.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τι επιλογή έχεις στο audio μενου του 550 για το AAC? Μπορείς να επιλέξεις passthrough ή downmix.

Εχω Decode to PCM.....
Να ρωτησω κατι αλλα μη βαρατε....Το Netgeat το εχω συνδεσει στον ενισχυτη μου μονο με Hdmi.Πρεπει να το συνδεσω και με οπτικη?

Οχι, δε χρειάζεται. Η σύνδεση HDMI καλύπτει τα πάντα.
Η οπτική προορίζεται για ενισχυτές παλαιότερης γενιάς χωρίς HDMI ή για πειραματισμούς σε μουσικές ακροάσεις. (κόντρα μεταξύ HDMI & optical)

Δυστυχώς δεν έχω αρχείο με πολυκάναλο AAC για να δοκιμάσω.
Καθαρά από περιέργεια, αν θέλεις στείλε μου με pm στοιχεία της ταινίας και από που την κατέβασες..

Προσπαθω να δω μια ταινια με ηχο AAC 5.1......Εγω εχω μονο left-right. Δεν θα επρεπε το Ntv να κανει downmix?
Για το διάστημα που το είχα στη κατοχή μου ένα από τα θετικά του σημεία ήταν ότι υποστήριζε πλήρως πολυκαναλο AAC ,μέσω hdmi τουλάχιστον.
Αν θυμάμαι καλά το είχα σε PCM.

Οχι, δε χρειάζεται. Η σύνδεση HDMI καλύπτει τα πάντα.
Η οπτική προορίζεται για ενισχυτές παλαιότερης γενιάς χωρίς HDMI ή για πειραματισμούς σε μουσικές ακροάσεις. (κόντρα μεταξύ HDMI & optical)

Δυστυχώς δεν έχω αρχείο με πολυκάναλο AAC για να δοκιμάσω.
Καθαρά από περιέργεια, αν θέλεις στείλε μου με pm στοιχεία της ταινίας και από που την κατέβασες..
Δεν έχεις αρχείο με πολυκάναλο AAC ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το εκανα ενα περασμα απο mkvMerge....κ επαιξε stereo....

Το hdmi το οδηγείς σε ποιον ενισχυτή av ;
Οι ρυθμίσεις του ενισχυτή είναι σωστές ;
Το αρχείο με τον ήχο aac είναι όντως πολυκαναλο ; (Συγγνώμη για τη κουτή ερώτηση)
Πάντως σε μένα σε δυο σημεία το Netgear NTV550 με είχε ενθουσιάσει :
H υποστήριξη πολυκαναλου aac (ειχα γλυτωσει τις μετατροπες με το popcorn audio converter) και το wake on LAN στο δίκτυο nas
Στη τελικη αμα δεν δεις "φως" υπαρχει και το popcorn audio converter για μετατροπη σε ac3

Last edited:
Δεν έχεις αρχείο με πολυκάναλο AAC ;;;
Τώρα έχω! :operator:
Οι προτιμήσεις μου είναι πολύ υψηλότερες από AAC ήχο, οπότε δεν ασχολήθηκα.

Απο περιέργεια όμως και επειδή το αρχείο ήταν μικρό, έκανα τη δοκιμή οδηγώντας το 550 πάνω στον Denon AVR4310 και το αποτέλεσμα ήταν περίεργο. Κάποιες φορές έπαιζε χωρίς να αναπαράγει το κεντρικό (2.0 channel) και κάποιες κανονικά multichannel PCM 5.1.

Για το διάστημα που το είχα στη κατοχή μου ένα από τα θετικά του σημεία ήταν ότι υποστήριζε πλήρως πολυκαναλο AAC ,μέσω hdmi τουλάχιστον.
Αν θυμάμαι καλά το είχα σε PCM.
Σωστά. Η επιλογή στον player πρέπει να είναι PCM.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το "νέο" και τελικό firm δεν προσφέρει τίποτα.
Εκτός αν σε ενδιαφέρει το youtube.
Σε εμένα ούτε στην τελευταία έκδοση παίζει το youtube..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

καλημερα σε όλη την παρεα.....
Εχω γραψει και εγω τις εντυπώσεις μου για το 550 οπου ειναι απο τις καλύτερες ενα χρόνο σχεδον που το εχω τωρα.
Να κάνω μια ερωτηση ,επειδη θέλω να πάρω το παρακάτω hdmi Switcher ( http://www.ebay.com/itm/5-Ports-108...=US_Video_Cables_Adapters&hash=item33767b1f85 ) θα εχω κανενα προβλημα με το 550?
Οπως εχω αναφερη το εχω ''επάνω'' σε προβολέα.

Δλδ στο θεμα τα τεχν. χαρ. του 550 ειναι αυτα:
HDMI 1.3a
36bpp deep color
12 bit xvYCC processing and HDCP 1.2 compliant

και τα τεχν. χαρ. του Switcher:
Support HDMI 1.3b
Support 36-bit deep color
Support 12bit per channel(36bit al channel)deep color
High performance up 2.5Gbps
Support compressed audio such as DTS Digital
dolby digital(including DTS-HD and Dolby true HD)

Σας ευχαριστώ πολυ για την οποιαδήποτε βοήθεια...!!!!!

φιλικα Αντώνης....!!!!

παιδιά δώστε μια βοήθεια γιατί είναι πολλές οι σελίδες..και δε το βρίσκω.... έχω πρόβλημα με το region έχει κολλήσει στο region A και δε πάει με τίποτα σε άλλο γιατί λέει το έχω κάνει 5 φορες...έκανα και εργοστασιακές ρύθμισις αλλα τίποτα!

Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κανείς κάτι.
Δοκίμασε να βάλεις στην sd κάρτα εκείνα τα δυο αρχεία για την αναπαραγωγη blu ray απο εξωτερικό blu ray μήπως γίνει κάτι.
Θα τα βρεις στο παρόν νήμα κάμποσες σελίδες πιο πίσω.

δε μπορώ να καταλάβω την πολιτική τους !!δηλαδή δεν έχω το δικαίωμα να αλλάξω τα region οποτε θέλω?από τι στιγμή που μου δίνη την επιλογή να το κάνω!
με το ρεσετ δε γινετε τιποτα.!μου έχει κολλήσει στο region A καιόταν το πατάω δεν αλλάζει!!