Netgear NTV550 (Sigma 8642)

είναι 232 σελίδες,θα προσπαθήσω να το βρω αλλα είναι πολύ δύσκολο...αυτό δεν έχει τύχη σε κάποιον?μονο σε μένα έγινε?

σκέφτομαι να βάλω το πρώτο firmwere μπας και ξεκινήσει από την αρχή!αλλα δεν είμαι σίγουρος μη πάθει χειρότερα.

και στα DVD drives του πισού έτσι γίνεται, κλειδώνει μετά από κάποιες αλλαγές. Απλά εκεί υπάρχει 3rd party software που το ξεκλειδώνει.

μήπως ξέρει να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω ένα εξωτερικό bluray drive στη θήρα του usb και να παιξει ?κάποιος παλιά μου είχε πει ότι γίνετε..

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

μήπως ξέρει να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω ένα εξωτερικό bluray drive στη θήρα του usb και να παιξει ?κάποιος παλιά μου είχε πει ότι γίνετε..

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να βάλεις μία κάρτα SD στην μπροστινή υποδοχή, στην οποία να υπάρχουν μικρά δύο αρχεία (bdallow και bdallow.sig). Τα είχα κατεβάσει από ένα link που είχε δοθεί παλιότερα σε αυτό το thread. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ, αφού δεν έχω εξωτερικό BDRom. Ας επιβεβαιώσει κάποιος πιο έμπειρος και, αν τα θέλεις, τα στέλνω με email.

Κάτι που πρόσεξα χτες ήταν ότι το Netgear NTV550 ανταποκρίνεται πλήρως στο τηλεχειριστήριο του
PoPBox v8.Το οποίο τηλεχειριστήριο είναι πιο πρακτικό και είναι φωτιζόμενο

Δε γίνεται όμως το αντίθετο,το PoPBox v8 δεν ανταποκρίνεται στο τηλεχειριστήριο του Netgear NTV550.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ανταποκρίνεται και στο τηλεχειριστήριο του EGREAT 31B.

Ειναι πληρες φιλε.Μπορεις να αλλαξεις μεγεθος και χρωμα.Αυτο που εχει ομως ειναι απιστευτη ΚΙΝΗΣΗ & ΧΡΩΜΑ.

Netgear NTV550 (Sigma 8642) (2)
Dune HD TV-301
Xtreamer PRODIGY

Last edited:

Ειναι πληρες φιλε.Μπορεις να αλλαξεις μεγεθος και χρωμα.Αυτο που εχει ομως ειναι απιστευτη ΚΙΝΗΣΗ & ΧΡΩΜΑ.

Netgear NTV550 (Sigma 8642) (2)
Dune HD TV-301
Xtreamer PRODIGY

ειμαι αναμεσα σε αυτο και το dune 301(που επισης απ`οτι βλεπω εχεις).
με ενδιαφερει καλη εικονα,απροβληματιστο streaming σε μεγαλα αρχεια απο δικτυακο δισκο και σβελταδα.
αξιζει τα-αρκετα-παραπανω χρηματα που ζηταει το dune?

Δυο ημερες εχω το 301.Το Netgear NTV550 φοραει τον ακριβο Sigma 8642,ενω το 301 τον φτηνο 8670 που ομως ειναι νεωτερος και λιγο πιο ισχυρος.

Δυο ημερες εχω το 301.Το Netgear NTV550 φοραει τον ακριβο Sigma 8642,ενω το 301 τον φτηνο 8670 που ομως ειναι νεωτερος και λιγο πιο ισχυρος.

O 8642, αν και παλαιότερος και με φαινομενικά ελαφρώς χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας, είναι πιο ισχυρός από τον 8670 (1840 DMIPS έναντι 1543 DMIPS).

O 8642, αν και παλαιότερος και με φαινομενικά ελαφρώς χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας, είναι πιο ισχυρός από τον 8670 (1840 DMIPS έναντι 1543 DMIPS).

απ`οτι διαβαζω παντως,το netgear,θεωρηται μεχρι και σημερα κορυφαιο και χωρις προβληματα player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

απ`οτι διαβαζω παντως,το netgear,θεωρηται μεχρι και σημερα κορυφαιο και χωρις προβληματα player.
Είναι πράγματι κορυφαίο media player σε ποιότητα εικόνας ,συνδέσεις και μπορείς να το βρεις σε μισή περίπου τιμή της αξίας του.
Το γεγονός ότι είχε κάποια προβλήματα με τους υπότιτλους από την αρχή που βγήκε και ίσως κάποιοι άλλοι λόγοι να έπαιξαν το ρόλο τους στη τιμή .

Για τους υπότιτλους τα περισσότερα προβλήματα με τα τελευταία firm έχουν λυθεί .Το μέγεθος μπορεί να το αλλάξεις, σε κάποιες ταινίες όμως ,αν και έχεις το μεγαλύτερο μέγεθος , οι υπότιτλοι είναι κανονικοί(ίσως και μικροί) .
Το κυριότερο πρόβλημα ,για μένα, που έχει το Netgear NTV550 είναι η σταθερότητα .