μήπως ξέρει να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω ένα εξωτερικό bluray drive στη θήρα του usb και να παιξει ?κάποιος παλιά μου είχε πει ότι γίνετε..
Ειναι πληρες φιλε.Μπορεις να αλλαξεις μεγεθος και χρωμα.Αυτο που εχει ομως ειναι απιστευτη ΚΙΝΗΣΗ & ΧΡΩΜΑ.
Netgear NTV550 (Sigma 8642) (2)
Dune HD TV-301
Xtreamer PRODIGY
Δυο ημερες εχω το 301.Το Netgear NTV550 φοραει τον ακριβο Sigma 8642,ενω το 301 τον φτηνο 8670 που ομως ειναι νεωτερος και λιγο πιο ισχυρος.
Δυο ημερες εχω το 301.Το Netgear NTV550 φοραει τον ακριβο Sigma 8642,ενω το 301 τον φτηνο 8670 που ομως ειναι νεωτερος και λιγο πιο ισχυρος.
O 8642, αν και παλαιότερος και με φαινομενικά ελαφρώς χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας, είναι πιο ισχυρός από τον 8670 (1840 DMIPS έναντι 1543 DMIPS).
Είναι πράγματι κορυφαίο media player σε ποιότητα εικόνας ,συνδέσεις και μπορείς να το βρεις σε μισή περίπου τιμή της αξίας του.απ`οτι διαβαζω παντως,το netgear,θεωρηται μεχρι και σημερα κορυφαιο και χωρις προβληματα player.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.