Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Που πρέπει να το βάλω το srt για να το δει ? Μήπως ξέρεις? Μέσα στο Stream φάκελλο? Απ'έξω?
Μέσα στο stream. Αν η ταινία είναι το αρχείο 0005.m2ts, οι υπότιτλοι θα είναι 0005.srt

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί (νομίζω πως όχι).
Στο Standby ή τέλος πάντων πως κλείναι από το Remote, οι δίσκοι είτε σε USB είτε σε e-SATA κλείνουν? έστω Speed down ή Idle mode ?

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί (νομίζω πως όχι).
Στο Standby ή τέλος πάντων πως κλείναι από το Remote, οι δίσκοι είτε σε USB είτε σε e-SATA κλείνουν? έστω Speed down ή Idle mode ?

Ευχαριστώ.

To ρυθμίζεις εσύ από τα settings πως θέλεις να "συμπεριφέρεται" το remote control. Στο shutdown οι δίσκοι κλείνουν.

Υ.Γ. στο Stand By οι δίσκοι δεν κλείνουν . Θα κοιτάξω να δω εάν μου έχει διαφύγει κάποια ρύθμιση γι αυτούς μέσα στα settings

Last edited:
Εγω μονο μια απορια εχω...
Γιατι δεν εγινε sticky το thread ακομα αφου μαλλον ειναι ο καινουριος βασιλιας της κατηγοριας του;
:ernaehrung004:
Στα σοβαρα τωρα πραγματικα ψηνομαι να αντικαταστησω το γερασμενο μου Tvix 6500HD και αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν καλυπτει τη χρηση που κανω οπως ειναι αυτη τη στιγμη και εξηγω.
Κατα κυριο λογο βλεπω .m2ts με ενσωματωμενα Presentation Graphics κανοντας passthrough τους HD ηχους στον ενισχυτη μου, ομως πολλες φορες το συνδεω σε παλαιοτερο ενισχυτη μεσω οπτικης ο οποιος υποστηριζει μονο DTS και Dolby Digital γι αυτο αναγκαζομαι μεσα στα αρχεια μου να φτιαχνω με downconvert ηχους DTS και Dolby Digital.Φανταζομαι λοιπον οτι στην πρωτη περιπτωση δεν αλλαζει κατι απλα μαλλον θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας και δυνατοτητα να κραταω κατ επιλογην τα java μενου των bluray rips και iso κατι που στο tvix μου δεν γινοταν.Στην δευτερη περιπτωση ομως αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν το Νetgear μπορει να κανει μονο του το downconvert κατι που θα με γλιτωνε απο πολυ κοπο.Θα ειχα δηλαδη ενα αρχειο το οποιο δεν θα χρειαζοταν καμια επεμβαση απο εμενα κατι που ειναι απο μονο του λογος αγορας.

Γιατι δεν εγινε sticky το thread ακομα αφου μαλλον ειναι ο καινουριος βασιλιας της κατηγοριας του;
:ernaehrung004: ...

Nα σου πω κατι φιλε μου?Δεν θα μας πεις εσυ πως θα κανουμε την δουλεια μας !!!
Just kidding :Banane0:
Εγινε ηδη sticky! :music-smiley-005:

:ernaehrung004:
Στα σοβαρα τωρα πραγματικα ψηνομαι να αντικαταστησω το γερασμενο μου Tvix 6500HD και αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν καλυπτει τη χρηση που κανω οπως ειναι αυτη τη στιγμη και εξηγω.
Κατα κυριο λογο βλεπω .m2ts με ενσωματωμενα Presentation Graphics κανοντας passthrough τους HD ηχους στον ενισχυτη μου, ομως πολλες φορες το συνδεω σε παλαιοτερο ενισχυτη μεσω οπτικης ο οποιος υποστηριζει μονο DTS και Dolby Digital γι αυτο αναγκαζομαι μεσα στα αρχεια μου να φτιαχνω με downconvert ηχους DTS και Dolby Digital.Φανταζομαι λοιπον οτι στην πρωτη περιπτωση δεν αλλαζει κατι απλα μαλλον θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας και δυνατοτητα να κραταω κατ επιλογην τα java μενου των bluray rips και iso κατι που στο tvix μου δεν γινοταν.Στην δευτερη περιπτωση ομως αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν το Νetgear μπορει να κανει μονο του το downconvert κατι που θα με γλιτωνε απο πολυ κοπο.Θα ειχα δηλαδη ενα αρχειο το οποιο δεν θα χρειαζοταν καμια επεμβαση απο εμενα κατι που ειναι απο μονο του λογος αγορας.

Σε καλύπτει απόλυτα . Τώρα εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αφού το Tvix 6500HD κάνει downmixing δεν κάνει ?

Το Tvix θεωρητικα κανει downmix τους HD ηχους αλλα πρακτικα μονο τα DTS & Dolby Digital.Στους HD ηχους υπαρχουν πολλα προβληματα γι αυτο κατεληξα να κανω manual downmix.

και να σκεφτεις το νημα ξεκινησε δειλα δειλα και με ψιλοαπογοητευση :ADFADF1:

Το Tvix θεωρητικα κανει downmix τους HD ηχους αλλα πρακτικα μονο τα DTS & Dolby Digital.Στους HD ηχους υπαρχουν πολλα προβληματα γι αυτο κατεληξα να κανω manual downmix.

Aααα έτσι πες....Οκ! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα εδώ. (πω πω ταλαιπωρία...ε? )

Το συγκεκριμένο μηχανάκι παίρνει εξωτερικό blue ray drive για να παίζει κανονικά blue ray δισκάκια ή γνωρίζουμε αν θα υποστηριχθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση firmware; Και κάτι off topic υπάρχει κάποιο τέτοιο media player σε αντίστοιχη τιμή με το netgear;

Που μα κανει οτι το netgear οχι.Θα πρεπει να πας στα 250-270 για ενα dune H1 το οποιο θα σου δωσει επιπλεον την επιλογη ενος εσωτερικου δισκου 3.5"

Το συγκεκριμένο μηχανάκι παίρνει εξωτερικό blue ray drive για να παίζει κανονικά blue ray δισκάκια ή γνωρίζουμε αν θα υποστηριχθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση firmware; Και κάτι off topic υπάρχει κάποιο τέτοιο media player σε αντίστοιχη τιμή με το netgear;

To Netgear έχει ήδη ενσωματωμένες τις ρυθμίσεις στο GUI του για την υποστήριξη εξωτερικού blueray player. H δυνατότητα δεν έχει ακόμα αποδεσμευτεί. Περιμένουμε να δούμε και ποια θα είναι η ανάμιξη της Cinavia στο όλο θέμα.

Σε τι θα χρησιμευε να βαλεις πανω του ενα εξωτερικο bluray player?Ειδα οτι βγηκε και το μικρο ntv350 αυτο λεει κατι?

Σε τι θα χρησιμευε να βαλεις πανω του ενα εξωτερικο bluray player?Ειδα οτι βγηκε και το μικρο ntv350 αυτο λεει κατι?

Σε τι θα χρησίμευε......Να παίξεις BD δίσκους χρησιμοποιώντας τον επεξργαστή του player . Μικρότερο κόστος αγοράς και πολυχρηστικότητα όσον αφορά τον εξωτερικό BR player.

Tώρα το 350...:Είναι Realtek 1073. Με λιγότερες δυνατότητες όσον αφορά τον HD ήχο και με κόστος 100 ευρώ. Νομίζω ότι είναι κουτό να δώσει κάποιος 50 ευρώ λιγότερα για να πάρει το 350 (+20 μεταφορικά) . Και δεν παίρνει το Live ?

Last edited:
Aν έχουμε σε έναν φάκελο την ταινία movie.mkv και τους υπότιτλους movie.en.srt και movie.gr.srt, αναγνωρίζονται κανονικά ή πρέπει να είναι αποκλειστικά movie.srt ο υπότιτλος;

Aν έχουμε σε έναν φάκελο την ταινία movie.mkv και τους υπότιτλους movie.en.srt και movie.gr.srt, αναγνωρίζονται κανονικά ή πρέπει να είναι αποκλειστικά movie.srt ο υπότιτλος;

Αναγνωρίζονται κανονικά...απλά δεν τους γράφει με το όνομά τους ( eng, gr, κτλπ.) αλλά ως Track 1 , Track 2 .....

Χάθηκε κι ο φίλος jimmyz να μας πει κι αυτός τις εντυπώσεις του . Νομίζω ότι είναι ο 2ος που τόχει παραλάβει ...

Αναγνωρίζονται κανονικά...απλά δεν τους γράφει με το όνομά τους ( eng, gr, κτλπ.) αλλά ως Track 1 , Track 2 .....

Eυχαριστώ πολύ, Νίκο !!! -bye-

Άρα, μου λείπει μόνο η υποστήριξη ANSI για να χρησιμοποιήσω τους δίσκους από το WDTV κατευθείαν, χωρίς καμμία μετατροπή... :chinscratch:

Eυχαριστώ πολύ, Νίκο !!! -bye-

Άρα, μου λείπει μόνο η υποστήριξη ANSI για να χρησιμοποιήσω τους δίσκους από το WDTV κατευθείαν, χωρίς καμμία μετατροπή... :chinscratch:

Ελεος κι αυτοί ρε παιδάκι μου...μισή δουλειά.!! Αφού το κάνεις που το κάνεις το ρημάδι..κάντο μια κι έξω σωστά να τελειώνουμε. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουνε και την ANSI μέσα ? :rifle: