Εγω μονο μια απορια εχω...
Γιατι δεν εγινε sticky το thread ακομα αφου μαλλον ειναι ο καινουριος βασιλιας της κατηγοριας του;
:ernaehrung004:
Στα σοβαρα τωρα πραγματικα ψηνομαι να αντικαταστησω το γερασμενο μου Tvix 6500HD και αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν καλυπτει τη χρηση που κανω οπως ειναι αυτη τη στιγμη και εξηγω.
Κατα κυριο λογο βλεπω .m2ts με ενσωματωμενα Presentation Graphics κανοντας passthrough τους HD ηχους στον ενισχυτη μου, ομως πολλες φορες το συνδεω σε παλαιοτερο ενισχυτη μεσω οπτικης ο οποιος υποστηριζει μονο DTS και Dolby Digital γι αυτο αναγκαζομαι μεσα στα αρχεια μου να φτιαχνω με downconvert ηχους DTS και Dolby Digital.Φανταζομαι λοιπον οτι στην πρωτη περιπτωση δεν αλλαζει κατι απλα μαλλον θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας και δυνατοτητα να κραταω κατ επιλογην τα java μενου των bluray rips και iso κατι που στο tvix μου δεν γινοταν.Στην δευτερη περιπτωση ομως αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν το Νetgear μπορει να κανει μονο του το downconvert κατι που θα με γλιτωνε απο πολυ κοπο.Θα ειχα δηλαδη ενα αρχειο το οποιο δεν θα χρειαζοταν καμια επεμβαση απο εμενα κατι που ειναι απο μονο του λογος αγορας.