Netgear NTV550 (Sigma 8642)

:ακυρο..τους διαβαζει το hub- συνεχιζουμε κανενα προβλημα:ernaehrung004:

δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία,αν οι ταινίες είναι σε nas server και έχουν όλες αρχείο .nfo και fanart μπορεί να κάνει scan και να τις προσθέσει στην movie library, ισχύει το ίδιο για tv shows?

Εβαλα κάποιε φωτογραφίες. Δεν έχω περάσει πληροφορίες .σε αυτές (απότι φαίνεται.) όμως ....βλέπει κανείς πως φαίνεται όταν καλεί αυτή την δυνατότητα πατώντας το info . H μεγαλύτερή μου όμως έκπληξη ........ήταν ότι παρατήρησα μόλις ότι μπορείς να ξαναπατήσεις το info !!!! Γιατί ?
Ενεργοποιείται η ενσωμετωμένη εφαρμογή Media info , που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι από εμάς για να βλέπουμε τα στοιχέια κάθε file και σου δείχνει αυτόματα ΟΛΑ τα στοιχέια του video ή του audio file που θέλεις να πάρεις πληροφορίες ......
Απίθανο?

Attachments

• 29012011318.jpg
    29012011318.jpg
    212.3 KB · Views: 120
  • 30012011320.jpg
    30012011320.jpg
    253.8 KB · Views: 119
  • 30012011322.jpg
    30012011322.jpg
    224.6 KB · Views: 116
  • 30012011323.jpg
    30012011323.jpg
    188.1 KB · Views: 121
Χάθηκε κι ο φίλος jimmyz να μας πει κι αυτός τις εντυπώσεις του . Νομίζω ότι είναι ο 2ος που τόχει παραλάβει ...
- Δημήτρης από Θάσο και πάλι on air!
Ευχαριστώ παιδιά για την ανησυχία (που χάθηκα), με έπιασε μια ίωση και δε λέει να μ' αφήσει. Ίσιωσε η πλάτη μου από την ξάπλα. Οφείλω να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από την παρέα, αλλά με το ζόρι μπόρεσα και διάβασα τις τελευταίες σελίδες του topic (γράψατε και πολλά αυτές τις μέρες). Και η ίωση δεν είναι δικαιολογία, οι δικαιολογίες ακολουθούν:
Στο σπίτι μας, η μοναδική (εκ πεποιθήσεως) τηλεοπτική συσκευή, είναι μονίμως κατειλημμένη από τα παιδιά. Όταν λοιπόν αυτό το διήμερο δεν ήμουν υποχρεωμένος (εκ πεποιθήσεως, βέβαια), να βλέπω Barbie ή Bob ο Μάστορας, ήμουν υποχρεωμένος να φτιάξω το movie wall του φακέλου των παιδικών. Παραθέτω και το σχετικό quote, διοτι δεν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα:
Μισό....να τελειώσει το Νάρνια που βλέπουν τα παιδιά.....γιατί άμα το κόψω τώρα...κάηκα...

Στο δια ταύτα λοιπόν:
Η ταινιοθήκη μου είναι πολύ συμβατική, διότι μέχρι χθες χρησιμοποιούσα για media player το philips dvd μου, συνδεμένο με εξωτερικό σκληρό. Η πλειοψηφία των αρχείων μου είναι .avi (divx, xvid), .mp4 και video_ts. Τώρα, κάτι iso στρουμφάκια που είχα, παιξανε μια χαρά μέσω nfs.
Επίσης, σε ένα .mkv με δύο ήχους και ελλ. υπότιτλους εντός του αρχείου, δεν είχα κανένα πρόβλημα (π.χ. με την κωδικοποίηση).

Συνεχίζω (αν και με αργούς ρυθμούς) την εξερεύνηση. Στην διάθεσή σας.

Εάν θέλεις - και όποιος άλλος φίλος θέλει φυσικά - να τακτοποιήσει το Movie wall του με το Media Center Master και θέλει βοήθεια ας μου πει .
Το Media Center Master δεν συνεργάζεταο άψογα μόνο με το Netgear.
Στις επιλογές του έχει ,XBMC και NMT/PCH .
Η συνεργασία του όμως με το Netgear είναι καταπληκτική.
Του βάζεις τα media shares που έχεις στα οποία βρίσκονται οι ταινίες , οι σειρές κτλπ.
Αφού κάνει scanning και τα βρίσκει όλα , του λές να κάνει fetching μία - μία ή όλες μαζί τις ταινίες σου και πάει και προσθέτει τα εξώφυλλά , τα backgounds τις πληροφορίες (στα Αγγλικά ) αυτόματα όπου κι αν αυτές βρίσκονται.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εάν θέλεις - και όποιος άλλος φίλος θέλει φυσικά - να τακτοποιήσει το Movie wall του με το Media Center Master και θέλει βοήθεια ας μου πει .
Το Media Center Master δεν συνεργάζεταο άψογα μόνο με το Netgear.
Στις επιλογές του έχει ,XBMC και NMT/PCH .
Η συνεργασία του όμως με το Netgear είναι καταπληκτική.
Του βάζεις τα media shares που έχεις στα οποία βρίσκονται οι ταινίες , οι σειρές κτλπ.
Αφού κάνει scanning και τα βρίσκει όλα , του λές να κάνει fetching μία - μία ή όλες μαζί τις ταινίες σου και πάει και προσθέτει τα εξώφυλλά , τα backgounds τις πληροφορίες (στα Αγγλικά ) αυτόματα όπου κι αν αυτές βρίσκονται.
Νίκο, αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή οδηγού, υπό την έννοια ότι θα αυξηθούν οι κάτοχοι του 550 και θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ο πρώτος, καθότι:
The status of order #1ΧΧ7 is now Καθοδόν προς Ελλάδα

Φιου.... Ίσα - ίσα που έχω βαπτίσει χειροκίνητα τα εξώφυλλα των παιδικών, που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομά τους. Τα είχα ίδια με το όνομα της ταινίας, αλλά πρέπει να τα μετονομάσω σε folder.jpg. Αλήθεια, τι γίνεται με την υποστήριξη ελληνικών filenames;

Σε 'β χρόνο, σήμερα, θα δοκιμάσω να bootάρω σε μια παλιά εγκατάσταση XP που έχω σε κάποιον δίσκο, για να δοκιμάσω το Media Center Master, που προτείνεις. Ίσως δεν έχω αναφέρει ακόμη, ότι είμαι linux only χρήστης και δεν έχω δοκιμάσει ούτε το cd της netgear ακόμη.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Νίκο, αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή οδηγού, υπό την έννοια ότι θα αυξηθούν οι κάτοχοι του 550 και θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ο πρώτος, καθότι:
The status of order #1ΧΧ7 is now Καθοδόν προς Ελλάδα

Αντε με το καλό. Οκ. Θα φτιάξω λοιπόν ένα οδηγό με τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει κανείς στα settings του Media center Master ώστε να συνεργάζεται απ 'ευθείας με το Netgear.

Από ταχύτητα η πλοήγηση στα Menu πως πάει ?
Η ταχύτητα στην εναλλαγή φωτογραφιών ? (Χειροκίνητα εννοώ - όχι σε slide show). Είναι γρήγορη όπως στο PC ή σου βγάζει την πίστη σαν το WD (Gen 1) ?

εγώ που έχω όλες της πληροφορίες της κάθε ταινίας μέσα στο φάκελο της πρέπει να κάνω ξανά scan με το media center master?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Από ταχύτητα η πλοήγηση στα Menu πως πάει ?
Η ταχύτητα στην εναλλαγή φωτογραφιών ? (Χειροκίνητα εννοώ - όχι σε slide show). Είναι γρήγορη όπως στο PC ή σου βγάζει την πίστη σαν το WD (Gen 1) ?

Δεν έχω κολλήσει πουθενά. Κοίτα...όλα εξαρτώνται από το τι εννοείς "γρήγορη" :D Εγώ έχω παρατηρήσει ότι άμα η φωτογραφία είναι υψηλής ανάλυσης και πολλά mb ....και το PC "αργεί" .

Υ.Γ. Έχω και την .."φωτογράφο" την γυναίκα μου ...και μας έχει γεμίσει κάθε είδους ποιότητας φωτογραφίες (6.000 και ανεβαίνουμε....)

Το ίδιο ισχύει και εδώ. Στα 6MP της Olympus μου, χρειάζονται 3-4 δευτ., χειροκίνητα πάντα.

εγώ που έχω όλες της πληροφορίες της κάθε ταινίας μέσα στο φάκελο της πρέπει να κάνω ξανά scan με το media center master?

Κοίτα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το πρόγραμμα. Απλά έχει την δυνατότητα να ενημερώνει το Netgear αυτόματα. Χρησιμοποιεί το imdb kai ti tvdb

OnlineN διαβασα στο forum της netgear οτι δεν δουλευει καλα το auto fps detection εχεις παρατηρησει κατι;Απο pixmania και hdland.fr πιο απο τα 2 προτιμας για αγορα;εχει διαφορα;

OnlineN διαβασα στο forum της netgear οτι δεν δουλευει καλα το auto fps detection εχεις παρατηρησει κατι;Απο pixmania και hdland.fr πιο απο τα 2 προτιμας για αγορα;εχει διαφορα;

Οπως θα είδες έχει "χοντρύνει" λίγο η αντιπαράθεση τόσο των απαιτήσεων όσο και των ισχυρισμών δια μέσου των εμπειριών του καθενός. Το auto fps δεν δουλεύει σαν auto ακόμα σωστά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν δουλεύει το 24p. Εάν υπάρξει πρόβλημα από το auto πρέπει να αλλαχτεί προς το παρόν manual η TV από PAL σε NTSC.
Εμενα προσωπικά άμα διαβασες τι γίνεται με εκνευρίζουν αυτοί που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα ( κι εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε όπως λέει ένας φίλος...χε χε) και αποπροσανατολίζουν τους developers που ψάχνουν να βρούν τι να πρωτοπιστέψουν . Τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ - έρχομαι "φτιαγμένος" από μια τέτοια αντιπαράθεση τώρα από το forum τους , οι άνθρωποι είναι όπως μαθαίνω σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε κι άλλο firmware το οποίο θα διορθώνει το προβλημα με την κωδικοποίηση ANSI, το TrueHD στα mkv , audio bugs και πολλά άλλα.
Εγώ το πήρα από hdland.fr . Την θεωρώ πολύ αξιόπιστη. Από pixmania δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη....

panosk82 επειδη ψηνομαι και εγω, και εχω αγορασει απο Pixmania και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θες να αγορασω δυο και να μοιραστουμε τα μεταφορικα? Που μενεις? Εγω Πατρα, αλλα ανεβαινω αθηνα συχνα...

onlineN αν ειχα τη netgear χαλαρα σε εκανα επισημο αντιπροσωπο :fahne90:
χωρις πλακα εχεις βοηθησει πολυ.Και το δικο μου ερχεται , με πηραν σημερα για επιβεβαιωση.

onlineN αν ειχα τη netgear χαλαρα σε εκανα επισημο αντιπροσωπο :fahne90:
χωρις πλακα εχεις βοηθησει πολυ.Και το δικο μου ερχεται , με πηραν σημερα για επιβεβαιωση.

Νάσαι καλά σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το θεωρώ υποχρέωσή μου αφού πιθανόν να ήμουν ο πρώτος που το παρέλαβα...