δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία,αν οι ταινίες είναι σε nas server και έχουν όλες αρχείο .nfo και fanart μπορεί να κάνει scan και να τις προσθέσει στην movie library, ισχύει το ίδιο για tv shows?
μπορεις να ξεχωρισεις ταινιες-τηλεοπτικες σειρες?
- Δημήτρης από Θάσο και πάλι on air!Χάθηκε κι ο φίλος jimmyz να μας πει κι αυτός τις εντυπώσεις του . Νομίζω ότι είναι ο 2ος που τόχει παραλάβει ...
Μισό....να τελειώσει το Νάρνια που βλέπουν τα παιδιά.....γιατί άμα το κόψω τώρα...κάηκα...
Νίκο, αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή οδηγού, υπό την έννοια ότι θα αυξηθούν οι κάτοχοι του 550 και θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ο πρώτος, καθότι:Εάν θέλεις - και όποιος άλλος φίλος θέλει φυσικά - να τακτοποιήσει το Movie wall του με το Media Center Master και θέλει βοήθεια ας μου πει .
Το Media Center Master δεν συνεργάζεταο άψογα μόνο με το Netgear.
Στις επιλογές του έχει ,XBMC και NMT/PCH .
Η συνεργασία του όμως με το Netgear είναι καταπληκτική.
Του βάζεις τα media shares που έχεις στα οποία βρίσκονται οι ταινίες , οι σειρές κτλπ.
Αφού κάνει scanning και τα βρίσκει όλα , του λές να κάνει fetching μία - μία ή όλες μαζί τις ταινίες σου και πάει και προσθέτει τα εξώφυλλά , τα backgounds τις πληροφορίες (στα Αγγλικά ) αυτόματα όπου κι αν αυτές βρίσκονται.
Νίκο, αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή οδηγού, υπό την έννοια ότι θα αυξηθούν οι κάτοχοι του 550 και θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ο πρώτος, καθότι:
The status of order #1ΧΧ7 is now Καθοδόν προς Ελλάδα
Από ταχύτητα η πλοήγηση στα Menu πως πάει ?
Η ταχύτητα στην εναλλαγή φωτογραφιών ? (Χειροκίνητα εννοώ - όχι σε slide show). Είναι γρήγορη όπως στο PC ή σου βγάζει την πίστη σαν το WD (Gen 1) ?
εγώ που έχω όλες της πληροφορίες της κάθε ταινίας μέσα στο φάκελο της πρέπει να κάνω ξανά scan με το media center master?
OnlineN διαβασα στο forum της netgear οτι δεν δουλευει καλα το auto fps detection εχεις παρατηρησει κατι;Απο pixmania και hdland.fr πιο απο τα 2 προτιμας για αγορα;εχει διαφορα;
onlineN αν ειχα τη netgear χαλαρα σε εκανα επισημο αντιπροσωπο :fahne90:
χωρις πλακα εχεις βοηθησει πολυ.Και το δικο μου ερχεται , με πηραν σημερα για επιβεβαιωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.