Netgear NTV550 (Sigma 8642)

πάντως εμένα την .322 την πέρασε με την πρώτη και έπαιξε κανονικά και μέσω δικτύου. επίσης κ η 314 έπαιζε κανονικά με το deepcolour στο on.

Υ.Γ. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω....:mad: είναι η υποστήριξη στους Ελληνικούς υπότιτλους που είναι ( το ANSI support δηλαδή. Εγώ δεν το βλέπω πάντως )

Δεν καταλαβα τι κωδικοποιηση προσθεσαν και ποσο διαδεδομενη ειναι στους Ελληνικους υποτιτλους, προσωπικα δε μου επαιξε κανενας.
ANSI χρειαζομαστε, ελπιζω να το εχουν στο προγραμμα και να μη νομιζουν οτι ξεμπερδεψαν με τα Greek...

μετά από λίγη χρήση θεωρώ ότι η .314 ήταν πιο σταθερή.

Εμένα μετά το 2ο συνεχόμενο update του ίδιου firmware ( που έκανε reconfigure στο μηχάνημα) η .322 φαίνεται κι αυτή σταθερή.

Τελικά με τη 2η φορά και σε εμένα δούλεψε. Με τα Greek έχει πλάκα.... όταν είναι ANSI το srt βάζει όπου "α" το "κ"!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω....:mad: είναι η υποστήριξη στους Ελληνικούς υπότιτλους που είναι ( το ANSI support δηλαδή. Εγώ δεν το βλέπω πάντως )
απλά έχουν προσθέσει στο menu υποτίτλων, και greek, δηλαδή πλεόν έχει ansi, utf και greek χα χα χα
αυτό που με εκνεύρισε στην .322 είναι ότι σταματώντας κάποια mkv όταν πήγα να τα παίξω πάλι από το recent πάγωνε το video και έπαιζε κανονικά ο ήχος. Αλλά δεν το έκανε σε όλα τα αρχεία.

Πάντως παιδιά, μπράβο για την υπομονή σας... άκου εκεί 2 φορές firmware update για να τα καταφέρει! :HTEHETH63:

αν κάποια στιγμή βγει από την φάση beta testing που είναι τώρα ( :smash: ) και καταφέρει να κάνει τα αυτονόητα, γράψτε το γιατί σαν hardware είναι πολλά υποσχόμενο, και σε καλή τιμή... αν φυσικά δουλέψει όπως πρέπει.

Πάντως την ώρα της αναπαραγωγής αν πάμε υπότιλους και επιλέξουμε greek... γ... ο Δίας. Μετά πρέπει να βγει από το ρεύμα.

Πέρα από τα προβλήματα, έχω να πω ότι η Netgear είναι από τις λίγες εταιρίες που "ακούει" τους πελάτες της. Το φόρουμ της είναι λειτουργικότατο και οι αναβαθμίσεις πολύ γρήγορες. (και τα λάθη!)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πέρα από τα προβλήματα, έχω να πω ότι η Netgear είναι από τις λίγες εταιρίες που "ακούει" τους πελάτες της. Το φόρουμ της είναι λειτουργικότατο και οι αναβαθμίσεις πολύ γρήγορες. (και τα λάθη!)
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Απλά ίσως να έπρεπε να το βγάλουν όταν το είχαν έτοιμο...αλλά αυτές οι πωλήσεις δεν μπορούν να περιμένουν.

Εκεί που έχει πρόβλημα είναι όταν επιλέγεις Greek είναι σε subs οι οποίοι έχουν γίνει πριν encoded σε UTF-8 . Αυτοί που είναι ANSI δεν έχουν προβλημα και δεν κολάνε. ΑΛΛΑ................ πάνω που καταφέραμε ( έχω στείλει κι εγώ δεν ξέρω πόσα μηνύματα ) να βάλουν την επιλογή Greek στο encoding ........τώρα το μη τονισμένο "α" το εμφανίζει σαν "κ" . Το τονισμένο "ά" το εμφανίζει κανονικά.
Τι στο καλό να κάνω? Τι μπορεί να φταίει τώρα? Αυτό δεν τόχω ξανασυναντήσει.....

Να πώ ότι δεν είπα το: " windows-1253" ?
Είναι κρίμα δηλαδή. Θέλαμε ANSI support. Και την έχουμε όλη .....παρά 1 γράμμα..:D
Τα νεύρα μου!!!!

Υ.Γ. Γνωρίζει κανείς εάν η ISO-8859-7 παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα ?

Last edited:
Την αληθεια ρε Νικο?Πουλα τα τα ρημαδιασμενα και παρε ενα dune!
Eπαινω την επιμονη και την επιμονη σου αλλα εισαι ενα βημα πριν το s&m .Μαυρα δερματινα, καρφια και τετοια! :p

Την αληθεια ρε Νικο?Πουλα τα τα ρημαδιασμενα και παρε ενα dune!
Eπαινω την επιμονη και την επιμονη σου αλλα εισαι ενα βημα πριν το s&m .Μαυρα δερματινα, καρφια και τετοια! :p

Και μετά ....με τι θα "τρώγομαι" ? :flipout:

Μόλις φτιαχτεί και το Netgear, έχω σκεφτεί να τα βγάλω όλα στο σφυρί . Θα πάρω Dune όντως....το Ultra κι ένα Qnap τερατώδες !!
(όμως.....μπορεί και να πάρω και το Prodigy και το Fluxx , έτσι για να δω τι παίζει.....χμμμμ φτού δεν την γλυτώνω......)

Το πρόβλημα αναφέρθηκε..και εντοπίστηκε από την Netgear. Ζητούν συγγνώμη που από την βιασύνη τους δεν το παρατήρησαν. Θα το διορθώσουν πολύ σύντομα όπως μου είπαν.
Μετά την διόρθωση - και για όσους δεν έχουν καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάμε - το NTV550 θα έχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας.
(χωρίς πλέον μετατροπές σε UTF-8 κτλπ. ) Απλά στο μενού των υποτίτλων μαζί με τις ANSI και UTF-8 θα έχει και την Greek επιλογή .

Πάντως ρε παιδια...με 30 bit color , βλέπω ένα Full BR rip ( Robin Hood 2010) η εικόνα είναι ανυπέρβλητη... Το μαύρο είναι...... καταύμαρο:flipout:
Τα χρώματα έχουν πυκνότητα...!!

Πάντως ρε παιδια...με 30 bit color , βλέπω ένα Full BR rip ( Robin Hood 2010) η εικόνα είναι ανυπέρβλητη... Το μαύρο είναι...... καταύμαρο:flipout:
Τα χρώματα έχουν πυκνότητα...!!
οι κόποι σου σιγά σιγά ανταμείβονται! αλλά γιατί δεν το έχεις στα 36??? πάντως από όσο διάβασα κ άλλος είχε πρόβλημα όταν πήγε να αναπαράγει ταινία από το σημείο που την είχε σταματήσει.

Το πρόβλημα αναφέρθηκε..και εντοπίστηκε από την Netgear. Ζητούν συγγνώμη που από την βιασύνη τους δεν το παρατήρησαν. Θα το διορθώσουν πολύ σύντομα όπως μου είπαν.
Μετά την διόρθωση - και για όσους δεν έχουν καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάμε - το NTV550 θα έχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας.
(χωρίς πλέον μετατροπές σε UTF-8 κτλπ. ) Απλά στο μενού των υποτίτλων μαζί με τις ANSI και UTF-8 θα έχει και την Greek επιλογή .

Ε Πες το ντε !
Και έχω τρελλαθει απο χτές να φτιάχνω πίνακες γραμμάτων και αντιστοιχισεων μεταξύ Windows-1253 και ISO8859-7 :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

(Αισθανόμουν ένοχος, γιατί το ISO8859-7 στο είχα πεί εγώ !)

4 στα 4, μαύρη οθόνη (σε mkv & BR)
Αρκετά για σήμερα, επιστρέφω στην .308
(με Deep Color στο off)
να ενημερώσω ότι τα προβλήματα με την απώλεια σήματος (μαύρη οθόνη) τα έλυσα διαλέγοντας στην επιλογή "display mode" 1080p αντί του "Auto". Εννοείται ότι το Auto FPS το άφησα ενεργοποιημένο.
Αμέσως λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Στην επιλογή deep color την έχω στο 30 (10bit)