achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,619
πάντως εμένα την .322 την πέρασε με την πρώτη και έπαιξε κανονικά και μέσω δικτύου. επίσης κ η 314 έπαιζε κανονικά με το deepcolour στο on.
Υ.Γ. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω....είναι η υποστήριξη στους Ελληνικούς υπότιτλους που είναι ( το ANSI support δηλαδή. Εγώ δεν το βλέπω πάντως )
μετά από λίγη χρήση θεωρώ ότι η .314 ήταν πιο σταθερή.
απλά έχουν προσθέσει στο menu υποτίτλων, και greek, δηλαδή πλεόν έχει ansi, utf και greek χα χα χαΥ.Γ. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω....είναι η υποστήριξη στους Ελληνικούς υπότιτλους που είναι ( το ANSI support δηλαδή. Εγώ δεν το βλέπω πάντως )
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Απλά ίσως να έπρεπε να το βγάλουν όταν το είχαν έτοιμο...αλλά αυτές οι πωλήσεις δεν μπορούν να περιμένουν.Πέρα από τα προβλήματα, έχω να πω ότι η Netgear είναι από τις λίγες εταιρίες που "ακούει" τους πελάτες της. Το φόρουμ της είναι λειτουργικότατο και οι αναβαθμίσεις πολύ γρήγορες. (και τα λάθη!)
Την αληθεια ρε Νικο?Πουλα τα τα ρημαδιασμενα και παρε ενα dune!
Eπαινω την επιμονη και την επιμονη σου αλλα εισαι ενα βημα πριν το s&m .Μαυρα δερματινα, καρφια και τετοια!![]()
οι κόποι σου σιγά σιγά ανταμείβονται! αλλά γιατί δεν το έχεις στα 36??? πάντως από όσο διάβασα κ άλλος είχε πρόβλημα όταν πήγε να αναπαράγει ταινία από το σημείο που την είχε σταματήσει.Πάντως ρε παιδια...με 30 bit color , βλέπω ένα Full BR rip ( Robin Hood 2010) η εικόνα είναι ανυπέρβλητη... Το μαύρο είναι...... καταύμαρο
Τα χρώματα έχουν πυκνότητα...!!
Το πρόβλημα αναφέρθηκε..και εντοπίστηκε από την Netgear. Ζητούν συγγνώμη που από την βιασύνη τους δεν το παρατήρησαν. Θα το διορθώσουν πολύ σύντομα όπως μου είπαν.
Μετά την διόρθωση - και για όσους δεν έχουν καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάμε - το NTV550 θα έχει πλήρη υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας.
(χωρίς πλέον μετατροπές σε UTF-8 κτλπ. ) Απλά στο μενού των υποτίτλων μαζί με τις ANSI και UTF-8 θα έχει και την Greek επιλογή .
να ενημερώσω ότι τα προβλήματα με την απώλεια σήματος (μαύρη οθόνη) τα έλυσα διαλέγοντας στην επιλογή "display mode" 1080p αντί του "Auto". Εννοείται ότι το Auto FPS το άφησα ενεργοποιημένο.4 στα 4, μαύρη οθόνη (σε mkv & BR)
Αρκετά για σήμερα, επιστρέφω στην .308
(με Deep Color στο off)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.