Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τι έγινε ρε παιδια ? Διορθώθηκε τελικά ή όχι ? ( Δεν μπορώ και να δοκιμάσω - είμαι σε διακοπές .....)
Χθες το βράδυ, άντεξα να δω μια ώρα από μια ταινία. Δείχνει να διορθώθηκε.
Δεν ..πηδούσε!

Εγώ γύρισα στην προηγούμενη αναβάθμιση.

Έκατσα μα δω μια ταινία χτες,εκτός το Ά που συνεχίζεται να χάνεται σε κάποιο σημείο δεν μου έδειξε δυο, τρεις διαλόγους .
Δοκιμάζω το ίδιο κομμάτι της ταινίας με vobsub τους πρόβαλε τους διαλόγους .
Ξαναδοκιμάζω ξανά με srt,το ίδιο κομμάτι της ταινίας ,αυτήν την φορά τους έδειξε τους διαλόγους.

Η ποιότητα της εικόνας η αισθηση μου είναι ότι είναι χειρότερη σε σχέση με το προηγούμενο firm ,οπότε γύρισα στο προηγούμενο.

Αυτό που δεν μου δείχνει είναι η δυνατότητα μετά από stop να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησες την ταινία.
Από που ρυθμίζεται αυτό, από το μενού;

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Έκατσα μα δω μια ταινία χτες,εκτός το Ά που συνεχίζεται να χάνεται σε κάποιο σημείο δεν μου έδειξε δυο, τρεις διαλόγους .
Δοκιμάζω το ίδιο κομμάτι της ταινίας με vobsub τους πρόβαλε τους διαλόγους .
Ξαναδοκιμάζω ξανά με srt,το ίδιο κομμάτι της ταινίας ,αυτήν την φορά τους έδειξε τους διαλόγους.

Η ποιότητα της εικόνας η αισθηση μου είναι ότι είναι χειρότερη σε σχέση με το προηγούμενο firm ,οπότε γύρισα στο προηγούμενο.

Αυτό που δεν μου δείχνει είναι η δυνατότητα μετά από stop να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησες την ταινία.
Από που ρυθμίζεται αυτό, από το μενού;

Μήπως να ξαναπερναγες το firmware?Εγώ είδα ταινία χθες και είναι μια χαρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μήπως να ξαναπερναγες το firmware?Εγώ είδα ταινία χθες και είναι μια χαρά.
Ίσως δοκιμάσω να το ξαναπεράσω.
Δεν δείχνει υπότιτλους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,όταν έχει γρήγορους διαλόγους.
Μήπως η ταινία που είδες, δεν είχε τέτοιες περιπτώσεις;

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

κ εγώ έχω αυτήν την εντύπωση, ότι η εικόνα δεν μου άρεσε όπως πριν.

Ξαναπερνώντας το firmware σου ζητάει να κάνει reconfigure όλες τις ρυθμίσεις. Πές "ναι" . Εμένα με έχει γλυτώσει από "περιττά" προηγούμενων αναβαθμίσεων και ρυθμίσεων.

Ξαναπερνώντας το firmware σου ζητάει να κάνει reconfigure όλες τις ρυθμίσεις. Πές "ναι" . Εμένα με έχει γλυτώσει από "περιττά" προηγούμενων αναβαθμίσεων και ρυθμίσεων.
διάβασα ότι προτείνουν να το κάνουμε update γενικά από recovery mode.

How to Use the USB NTV550 Recovery Menu?
Using the USB NTV550 Recovery Menu
1. Download the zipped firmware
2. Extract the contents of the zip file into the root of your USB stick
3. Unplug and then re-plug the power supply of the NTV550
4. Press and hold the front Power switch for at least five seconds
5. The NTV550 Recovery Menu will start
6. Plug-in your USB stick
7. Select [load from usb]
8. Select the firmware you want to apply. This will start the recovery process.
9. After the application and verification succeed, the NTV550 will power down and then restart.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ίσως δοκιμάσω να το ξαναπεράσω.
Δεν δείχνει υπότιτλους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,όταν έχει γρήγορους διαλόγους.
Μήπως η ταινία που είδες, δεν είχε τέτοιες περιπτώσεις;
Bαλτε να δειτε τα πρωτα λεπτα απο το social network ,αν δειξει σωστα τους υποτιτλους δεν εχει προβλημα :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Bαλτε να δειτε τα πρωτα λεπτα απο το social network ,αν δειξει σωστα τους υποτιτλους δεν εχει προβλημα :p
Θυμάμαι ότι είχε πολύ γρήγορους διαλόγους στην αρχή η ταινία.
Ο δίσκος που είχα την ταινία ,μας άφησε χρόνους ,δεν την έχω πια.

@leo06
μπορεις να μου πεις ποτε παρηγγειλες ειτε εδω ειτε σε π.μ..

εγω παρηγγειλα ξημερωματα τριτης (01.30) και σημερα επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και αναμενουν παραλαβη...

Καπου αναμεσα 21.46 και 22.32 δευτερα :p http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70218&page=98 Παντως αν παραγγειλες ακριβως 1.30 σε προλαβα 1.27 (αλλα ουτε εγω το πηρα) :flipout: Kαλα στο U θα προσπαθουν να καταλαβουν πως γινεται σε 3-4 ωρες να παραγγειλουν το μηχανακι τοσοι,οσοι σε μια εβδομαδα....

Last edited:
@leo06
μπορεις να μου πεις ποτε παρηγγειλες ειτε εδω ειτε σε π.μ..

εγω παρηγγειλα ξημερωματα τριτης (01.30) και σημερα επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και αναμενουν παραλαβη...

δευτέρα κατά της 11.00 το βράδυ, τετάρτη στις 12.00 με πήραν από το κατάστημα πατρας και πήγα το παρέλαβα

Πάω να δω μια ταινία σήμερα mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους (ήταν κατεβασμένη έτσι). Σε όσες λέξεις άρχιζαν από Α και είχα τόνο εμφάνιζε αντί για 'Α αυτό το σύμβολο ¶. Προς στιγμή λέω...πάει χάλασαν και τους ενσωματωμένους? Τελικά έκανα extract τους υπότιτλους και έφταιγαν αυτοί...πάλι καλά!!

Nα και τα πρωτα custom skins

:drummer:

Καλά φαντασία δεν έχουν ? Κανένας με υψηλά standards αισθητικής?
ελεος......Thanks giving skin............

Και για όσους δεν τους αρέσουν - όπως εμένα...- πάρτε δουλειά για το σπίτι.
Εχει και "how to " για να φτιάξετε τα δικά σας skins........

Σήμερα με τηλεφωνική επικοινωνία με ειδοποίησαν να παραλάβω και το δεύτερο που είχα παραγγείλει για γνωστό μου στις 1/8 ! :2thumb22sup:

Eμενα η παραγγελια στο site ολοκληρωθηκε και εχει δελτιο αποστολης, αρα μαλλον σημερα το εστειλαν απο αθηνα,αρα λογικα τριτη ,θα παραλαβω.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Eμενα η παραγγελια στο site ολοκληρωθηκε και εχει δελτιο αποστολης, αρα μαλλον σημερα το εστειλαν απο αθηνα,αρα λογικα τριτη ,θα παραλαβω.
Τώρα κοίταξα και εγώ στο site ,βλέπω κάτι να κινείται.